sper ca glumesti
zelda, halo, uncharted si battlefront ...
Deeeeci...pe el il deranjeaza faptul ca oamenii isi exprima parerea/ b!t¢h!ng, iar apoi posteaza un clip in care face si el acelasi lucru.... superb.![]()
Da m-am prins, caci nu e tocmai subtil....nu inteleg de ce se agita atat, mai avea un pic si ii pocnea vena aia de pe frunte.![]()
Noul Pip-Boy e genial! Iar faptul ca poti sa-ti cumperi a real one via Collectors Edition... e... OMFG. OEE, si tu cauti butonul de pre-order?!?
http://www.polygon.com/2015/6/14/878...4-and-its-real
The Pip-Boy edition will come with the replica Pip-Boy, and stand and Capsule Case. The Pip-Boy edition will cost $119.99 US, £99.99 UK and €129.99
Vreeeeeaaaaau, acum am zis !
PS: The Pip-Boy can be paired with your game to create a stylish second screen that lets you access the game’s menus without interrupting the flow of play.
Pe mine m-a cucerit cu 3rd persone-u. Asta face diferenta, pentru mine, dintre a-l cumpara si a nu-l cumpara.
Si ar trebui sa invete mai multi producatori din asta. Asa se face. Se anunta un joc acum si se lanseaza in cateva luni. Nu teaser la trailer, la alt trailer de la un gameplay in care anunta o data de lansare pentru undeva peste 2 ani, dar nu se stie nici macar Q-ul.
Astept sa vad aceste videos de la conferinta si la rezolutie buna, ca sunt foarte curios de grafica. Nu-mi dau seama de nimic din cat de comprimat este, chiar si pe full HD.
Sunt curios daca cutulica ala poate sa moara...
Din prezentare jocul se arata la superlativ, m-a impresionat placut ideea de a-ti construi baza si de a o dezvolta, un element de gameplay pe care sincer il voi explora amanuntit in joc.
Aici preorder (PS4/XO/PC)
Se pare ca nu multa lume stie ca acel ecran ii defapt telefonul personalsi din cate am vazut in prezentare era un apple (poate vor exista unele probleme de compatibilitate, unde-ti bagi NOTE-ul de ex? sau stiu eu...ce mai telefon - nu cred ca-i one size fits all)
![]()
Sunt multumit si fericit ca Fallout 4 apare anul acesta. Imi era dor de un RPG de genul asta, tinand cont ca a trecut ceva vreme de cand am "devorat" Fallout 3 si New Vegas. Nu am observat in trailere, dar daca au depasit faza cu loading la intrare - iesire din incaperi, atunci eu unul ma declar multumit de cum arata noul Fallout.
Bookmarks