Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 36 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 701

Thread: Fallout 4

1. #321 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu zic sa nu ne mai stresam, sa aruncam consolele la gunoi si sa ne lasam de gaming.

2. #322 SP
    Junior Member eusinumaieu's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    E vorba pana la urma de poveste ...
    Careeeeeeee... are un pace oribil si este reciclata.

3. #323 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Da, din punct de vedere grafic sigur prinde un loc pe la braul clasamentului de top 50 cele mai frumoase jocuri PS3 remasterizate pentru Next Gen.

4. #324 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asa vorbiti de parca Fallout 3 a fost cine stie ce la vremea lui. Grafica era obosita, mai rea pe alocuri decat in Oblivion, gameplay-ul slabut, partea de skill-uri era dumbed down in ultimul hal, bug-uri cu duiumul si probleme tehnice (cel putin pe PS3). Dar a compensat ca era fun to play, aveai o lume foarte interesanta si personaje memorabile. Consider ca va luati de unele lucruri care era clar ca nu vor fi nemaipomenite.

5. #325 SP
    Member Ramon's Avatar
    Se gaseste Fallout 4 in Media Galaxy Orhideea daca ma duc acum sa il iau?

6. #326 SP
    Member Mousey's Avatar
    Quote Originally Posted by eusinumaieu View Post
    Am jucat tot ce-a facut bethesda de la daggerfall si stiam f bine la ce sa ma astept...Ce vreau eu sa stiu e cum poti sa iti arunci la gunoi toata veridicitatea ca si jurnalist pt un teanc de verzisori...
    Cam așa se-ntâmplă cu toate site-urile mari „de profil”. Eu am sărit pe MGS V: The Phantom Pain imediat ce a apărut din cauza review-urilor. Nu pot să zic că regret decizia, dar nici nu s-a ridicat pe măsura laudelor.

De aia prefer să mă iau după criticii de YouTube precum TotalBiscuit, Super Bunnyhop sau Angry Joe. Nu se tem că le ia cineva mâncarea de la gură dacă-și spun părerea sinceră, și de cele mai multe ori au dreptate.

7. #327 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by eusinumaieu View Post
    Ce vreau eu sa stiu e cum poti sa iti arunci la gunoi toata veridicitatea ca si jurnalist pt un teanc de verzisori...
    Glumesti? Astia sunt aceiasi oameni care i-au dat 9.2 ultimului Call Of Duty. Macar despre Fallout stii ca dupa o mana de patch-uri o sa fie probabil playable pe console, dar Black Ops III e un rahat din toate punctele de vedere si nimic nu o sa schimbe asta. Ma uit la review-uri mai mult ca sa imi fac o idee despre gameplay si cum arata, nu ca dau doi bani pe ce spun aia. De multe ori, video-ul se desfasoara in contratimp cu cel care face recenzia. Jocul urla de submediocritate pe durata intregului review, in timp ce ala care vorbeste : "It just feels amazing". E o comicarie iesita din comun si sunt convins ca nu e prima data cand te intalnesti cu asa ceva.

8. #328 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Pentru cei care l-au comandat, a primit careva vreun awb de la altex?

9. #329 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am primit doar mailul cu confirmarea comenzii.

10. #330 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Glumesti? Astia sunt aceiasi oameni care i-au dat 9.2 ultimului Call Of Duty. Macar despre Fallout stii ca dupa o mana de patch-uri o sa fie probabil playable pe console, dar Black Ops III e un rahat din toate punctele de vedere si nimic nu o sa schimbe asta. Ma uit la review-uri mai mult ca sa imi fac o idee despre gameplay si cum arata, nu ca dau doi bani pe ce spun aia. De multe ori, video-ul se desfasoara in contratimp cu cel care face recenzia. Jocul urla de submediocritate pe durata intregului review, in timp ce ala care vorbeste : "It just feels amazing". E o comicarie iesita din comun si sunt convins ca nu e prima data cand te intalnesti cu asa ceva.
    Exagerezi

11. #331 SP
    Junior Member Machete's Avatar
    Daca i l cumpar de pe ps store romania, i l pot juca de pe contul uk? Thanks

Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk

12. #332 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    daca e primary contul de ro, da poti sa joci

13. #333 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Este numai vina noastra pentru ca cumparam jocuri care nu sunt gata, si nu conteaza titlul. Anu asta nu a existat un joc care sa nu aiba probleme, dar noi ne plangem dar tot le cumparam. Pana nu facem ceva in privinta asta nu o sa avem jocuri ca pe vremuri. Lumea ar trebui sa se opreasca din facut Preorder, sa nu mai cumpere season pass-uri si alte rahaturi de DLC-uri. Poate in asa fel studiourile se vor trezi si isi vor da seama (daca nu e tarziu deja) ca ar trebui sa faca niste schimbari pentru ca asa nu se mai poate. Inghitem prea mult, "lasa ca va venit un patch si SPERAM sa fie fixat" cam asta este motto-ul nostru momentan.

14. #334 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    O retrospectiva buna, merita vazuta inainte sa jucati maine F4.

15. #335 SP
    Member razu's Avatar

Fallout 4

hey, eu astept f4 de 5 ani. nu vrei sa l iei, nu te pune nimeni sa faci precomanda, sa ti iei season pass samd.

asteapta un an, ia l goty cu toate dlc urile si patch uri la zi, problema rezolvata.

a fost divinity anul asta si nu l a cumparat nimeni. nici dragon quest n a avut probleme, iar nu l a cumparat nimeni. blood bowl 2 la fel.

nu se mai fac jocuri ca pe vremuri pt ca au trecut vremurile. fara precomenzi si season pass uri s ar putea sa treaca baietii pe mobile si atunci ce mai jucam?

nu va place fallout? aveti tomb raider, cod, starcraft, battlefront... daca nu, uitati va la pereti pana apare scalebound, quantum break sau recore.

dar pt numele lui dumnezeu, nu mai bociti dupa ceva care putea fi anticipat de un copil. evident ca are bug uri, ca arata cu 3 ani mai vechi, ca o sa fie nevoie de patch uri si cel mai probabil o sa strice salvarile dupa o luna - pe bune, parca i primul joc de la bethesda pe care l jucati

Sent from my iPhone using Tapatalk

16. #336 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bethesda. Bethesda never changes.

17. #337 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    sau "Graphics. Graphics never changes."
    God damn ce urat arata jocul asta, Witcher il bate la curu gol Da da stiu, gamplay, story alea alea, dar totusi.... O sa-l cumpar si eu fiindca am jucat Fallout 3 si mi-a placut si ala, dar o sa-l iau mai incolo de sarbatori cred, cand intru in concediu si ma plictisesc de shootere, sa mai joc si ceva sp. Poate vor scoate si un vreun patch ceva pana atunci

18. #338 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by razu View Post
    asteapta un an, ia l goty cu toate dlc urile si patch uri la zi, problema rezolvata
    cam asta ar trebui sa faca toata lumea, voi luati jocurile care nu sunt terminate si tot voi va plangeti. Si daca ai asteptat 5 ani atunci mai poti sta inca una. Ah si sa nu uit calitatea la jocuri scade tot mai mult. In curand o sa dam banii pe tutorial si restu jocului o sa vina pe DLC-uri.

19. #339 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stie cineva cand va fi disponibil jocul pe PSN US? Am inteles ca maine... dar o ora mai exacta se poate?

P.S. Cine cumpara Fallout 4 strict pt. grafica si se asteapta la un FPS, eu zic sa se lase pagubas...

20. #340 SP
    Member Buyk's Avatar
    Jocul pe PSN US va fi disponibil peste 5 ore si 51 minute !

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 36 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast