Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 36 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 701

Thread: Fallout 4

1. #341 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

2. #342 SP
    Member razu's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    tragic

just a few more hours...

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. #343 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Dload-ul a inceput pentru mine ieri seara - nu ma prea intereseaza bug-urile - abia il asteptam. Atata timp cat nu sunt game stopper-e, vor fi patch-uri, asta e...

4. #344 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

5. #345 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Am doua ore de gameplay momentan si nu pot decat sa spun ca sunt de-a dreptul fascinat. E de departe cel mai bun Fallout de pana acum. Fiecare aspect al jocului e schimbat sub o forma sau alta de la tot ce inseamna 3 sau New Vegas.

Il joc pe PC. Framerate-ul ramane constant la 60, indiferent de mediul in care ma aflu, actiunea care se desfasoara sau numarul NPC-urilor. Cu toate setarile pe Ultra, jocul arata excelent. Nu am intalnit niciuna din problemele evidentiate de DigitalFoundry sau alte video-uri care au rasarit pe Net in ultimele zile pentru versiunile de console. Environment-ul e absolut superb. De data asta, lipseste cu desavarsire sentimentul ala de depresie pe care il aveam in jocurile precedente, care desi avea farmecul lui, facea sa para totul mult prea rece. Aici parca exista putin mai multa viata. In Fallout 3, totul era o desertaciune care iti lasa impresia ca toate cladirile de acolo au fost construite dupa apocalipsa. In Fallout 4, insa, se vede ca mai intai a fost lumea, si dupa aceea apocalipsa. Pana si faptul ca rasare soarele creeaza o diferenta semnificativa. Gameplay-ul a suferit si el modificari serioase, mai ales in ceea ce priveste armele. Gun mechanics-urile din Fallout 3 erau complet retardate, iar fara VATS, nu aveai niciun pic de acuratete. Aici e cu totul altceva. Nu e la nivel de first person shooter, din pacate, dar e mult imbunatatit fata de jocurile precedente. VATS nu mai blocheaza total timpul, ci pune inamicul in slow-motion. Astfel, ai mai putin timp sa actionezi. Povestea, respectiv modul in care se desfasoara evenimentele din joc, au un farmec aparte. Nu stiu cine spunea ca e o poveste reciclata - da, exista elemente comune cu ceea ce exista in 3, chiar si New Vegas, dar nu poti spune ca e reciclata. E cu totul alta si are individualitatea ei, fara doar si poate.

In ceea ce priveste partile proaste, as incepe cu ceva ce mi se pare foarte pregnant - interfata. Inteleg ca s-a vrut o simplificare, insa nu mai pot contoriza cu exactitate anumite chestii. In 3/New Vegas, vedeam un anumit numar de liniute la HP care imi oferea o cunoastere precisa a nivelului de viata, la fel si pentru stamina (habar n-am cum se numeste in joc). Aici e o linie luuuunga de tot. Daca asta nu ma deranjeaza atat de tare, cu optiunile de dialog am o problema. In jocurile precedente, vedeam tot ceea ce urmeaza sa spun cand vorbeam cu un NPC. Acum am doua-trei cuvinte per optiune, iar cand raspund, ceea ce spun e mult mai nuantat. Mi s-a intamplat sa vorbesc cu un NPC, sa aleg optiunea "sarcastic" si sa scot pe gura o imbecilitate sinistra, care nu avea nicio treaba cu contextul dat. Nu mi se pare OK. La capitolul asta, Witcher 3 face o treaba mult mai buna. Optiunea de dialog e o forma contrasa a EXACT ceea ce urmeaza sa spuna Geralt - poate usor reformulat cu sinonime extrem de potrivite, dar nimic mai mult sau mai putin de atat. Si ca tot vorbim de Witcher (alt candidat la GOTY), stau si ma intreb de ce animatiile si expresiile fetelor oamenilor din Fallout 4 sunt atat de prost executate. La personajul principal e OK, exista un anumit grad de detaliu care nu poate fi contestat. Restul, insa, mi se par teribil de inexpresivi. Ca le naste nevasta sau ca le moare toata familia intr-un incendiu, au aceeasi expresie a figurii. Nu e firesc deloc. Mai ales dupa ce joci ceva ca Witcher 3, unde ii vezi toti porii lui Geralt. Contrastul e foarte observabil cu lumea aia atat de frumos construita, dar mai ales cu voice acting-ul, care nu lasa nici el de dorit. De bug-uri nu am dat inca, dar sunt convins ca in indelungatul playthrough care ma asteapta, Bethesda are niste surprize frumoase pentru mine.

Ca o concluzie si opinie personala dupa primele impresii... E unul dintre cele mai bune jocuri de anul asta, al carui unic rival e Witcher 3. Cu doua titluri ca acestea, 2015 e fara indoiala unul dintre cei mai buni ani pentru gaming. Universul din Fallout 4 este excelent si parca cere sa fie explorat, gameplay-ul e net superior, iar povestea e foarte promitatoare. Da, poate ca merge ca porcu' pe console sau arata nu stiu cum... Dar e un sequel demn de seria pe care o reprezinta, iar dupa cateva patch-uri si o reducere, aveti zero motive sa nu il bagati in seama.

Tre' sa fug la facultate, ca am un partial, sunt nedormit, dar abia astept sa ma intorc acasa ca sa ma delectez cu minunatia asta de joc. Cum zicea unu' pe Steam : "Bad grades, here I come!".

6. #346 SP
    Member razu's Avatar

Fallout 4

Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Cu doua titluri ca acestea, 2015 e fara indoiala unul dintre cei mai buni ani pentru gaming.

un ip nou si doua sequel-uri. yup, un an excelent.

7. #347 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Il joc pe PC. Framerate-ul ramane constant la 60, indiferent de mediul in care ma aflu, actiunea care se desfasoara sau numarul NPC-urilor. Cu toate setarile pe Ultra, jocul arata excelent. Nu am intalnit niciuna din problemele evidentiate de DigitalFoundry sau alte video-uri care au rasarit pe Net in ultimele zile pentru versiunile de console.
    Il joci cumva pe un PC de ~1500RON? Pentru ca altfel comparatia ta cu consolele nu isi are rostul. Ma intreb de ce ai facut comparatia, decat poate pentru a starni discutii.

8. #348 SP
    Aha. Deci asa e perceputa o afirmatie despre grafica si performanta pe o alta platforma decat cele "corespunzatoare" forumului. Asta in conditiile in care s-au umplut cateva pagini bune despre cat de pline de bug-uri si nefinisate sunt jocurile de la Bethesda. Poate nu stii, dar exista jocuri pe PC care au probleme in a rula fluent chiar si pe Titan-uri (AC Unity, Arkham Knight). Nu, nu il joc pe un PC de 1500 de lei, dar placi video de acum 3 ani il ruleaza fara probleme. Comparatia mea viza optimizarea generala a jocului pe platforma pe care il joc, dar am uitat regulile.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

9. #349 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Poti posta linistit experientele tale de pe PC, nu asta am spus eu. E vorba despre comentariile tale facute vizavi de rularea jocului pe console, la care ai adaugat si putina bravada specifica jucatorului de PC.

Il joc pe PC. Framerate-ul ramane constant la 60, indiferent de mediul in care ma aflu, actiunea care se desfasoara sau numarul NPC-urilor. Cu toate setarile pe Ultra, jocul arata excelent. Nu am intalnit niciuna din problemele ... de console.

10. #350 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Chill, omul il joaca pe PC dar nu a insistat pe asta, a scris mai mult despre experienta lui in joc decat despre grafica. Fair enough, oricum abia astept sa-l joc pe PS4, nu ma prea intereseaza bug-urile. Daca nu imi opresc progresia in joc putin imi pasa ca grafica e de acum 2 ani pe console, nu l-am luat pentru grafica

11. #351 SP
    Acum inteleg ce spui. OK, poate e usor nepotrivit. Poti sa modifici, daca asa consideri. Nu a fost un act de bravada si nu asta am urmarit, dar iti accept si inteleg ideea.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

12. #352 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Linistiti-va umpic si sa recapitulam:
    - looks like sh!t
    - plays like sh!t
    - gandaci la tot pasul pe console
    - got dat Bethesda flavor though, dat sense of discovery channel = GOTY

13. #353 SP
    Member razu's Avatar

14. #354 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    la care ai adaugat si putina bravada specifica jucatorului de PC.
    Totusi, sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului.

15. #355 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

16. #356 SP
    Member Hazer's Avatar

17. #357 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ca tot zicea cineva de reclama platita pe o pagina anterioara, in cea mai pura forma in clipul de mai sus

18. #358 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Wow... ce experienta incredibila am avut pana acum. Download intr-o ora... installing cel putin o ora (de 30 de minute de-abia a ajuns la 39%). Dupa care probabil updating inca vreo ora. Ce Dzeu guys, astia vor sa ne simtim ca pe PC, sau cum? Installing, updating... wtf?!?

19. #359 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Mai rau... Pe PC via Steam il downloadeaza o data si gata, poti juca.

Pana la urma l-a jucat cineva pe console? Vad ca multi se plang pe thread-ul asta, dar inca nu l-a jucat mai nimeni.

Chiar sunt curios daca chiar scade asa des sub 30FPS incat sa-ti scoata peri albi.

20. #360 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu as vrea sa-l laud, dar inca nu pot. Mi-am rezervat cateva ore pt. jucat... dar se pare ca vor fi folosite pt. instalat. Probabil nici nu mai apuc azi...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 36 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast