Hai ma, in Skyrim de exemplu iti ia peste 30min sa mergi dintr-un capat in celalalt. Dar da, ma astept si eu la vault-uri multe si interioare mari. Nu imi fac griji foarte mari.
Hai ma, in Skyrim de exemplu iti ia peste 30min sa mergi dintr-un capat in celalalt. Dar da, ma astept si eu la vault-uri multe si interioare mari. Nu imi fac griji foarte mari.
Eeeh, la Skyrim iti lua 30 min pentru ca nu puteai sa o tai asa drept cum a facut-o tipul in clipul de mai devreme... Acolo trebuia sa ocolesti muntii lui Peste Baltzat, sa ocolesti metropola lui Papura Voda, sa ocolesti rauri involburate... si alte ocolisuri d-astea. Dar din nou, e cam suspect ca nu l-a atacat nici musca - s-ar putea sa nu fie final stuff. In plus, parca erau zone care nu se deschideau decat daca indeplineai anumite conditii... ori omul s-a dus fluierand...
Avand in vedere cata harta e ocupata de apa, sper sa fie si ceva content acolo, buncare subacvatice, nave scufundate... a la Morrowind. In Skyrim mi s-a parut mult prea goala apa.
Am facut eu 2 precomenzi de Pip Boy Edition pentru Fallout 4 (in caz de siguranta).
Daca se vor onora amandoua as putea sa ajut pe cineva care nu a prins si care doreste.
Hmm, is that true: Fallout 4 Gunplay Modeled After Destiny's - GameSpot ?
Desi nu am voie sa spun nimic pana pe 9, voi dezvalui doar atat: Fallout 4 merita fiecare banut, va recomand cu drag sa il cumparati. In ~10 ore joaca nu am intalnit probleme tehnice si pe deasupra arata si bestial (contrar haterelii de pe net).
GOTY![]()
macar a fost sincer
eu cred ca in decembrie reusesc sa cumpar jocul, sper sa termin U.D. si A.C. ul pana atunci
important este ca e bun jocul !
Cineva care a facut precomanda de Pip Boy Edition de la Altex? V-a sunat cineva sa confirmati?
Eu am facut pentru Pip Boy Edition, versiunea de PS4. De sunat nu mai suna nimeni insa n-am primit nici acel link prin care pot confirma precomanda. De ce intrebi? Stii c-ar fi ajuns in stoc sau ca i s-a confirmat cuiva livrarea?
Bookmarks