VE3D Video for Bayonetta (Xbox 360) - Voodoo Extreme
Nero and Dante will be proud!!!![]()
....am stat și-am analizat puțin noul trailer, hmmm stilul ei de luptă seamănă foarte mult cu stilul adoptat de Jenny Burtory (the bat) - (Bloody Roar Series) - cine a jucat măcar un episod din serie știe despre ce vorbesc. Atacuri scurte și rapide.
...din ce-am depistat eu: Enamel Rainbow, Vital Breaker, Swimming Slap, Brilliant Slash.
Now...that's cool!
Noul trailer
Jenny the bat - Bloody Roar Extreme (2003) - Xbox
Deşi �n Japonia se va lansa �n octombrie 2009, SEGA a anunţat am�narea pentru ianuarie 2010 �n celelalte teritorii pt. ambele platforme. Sursa: Shacknews.
Cum arata sistemul de lock on...o pereche de buze....si ce dubios arata perechea aia de buze pe fundu unui mob.Imi place cand sumoneaza dragonu....she gets naked.Mai mult ma atrage brutal legend.
�n afara vocilor care sunt �n engleză, restul e �n japoneză. Totuşi eu m-am descurcat prin meniuri, nu sunt aşa multe opţiuni. Gameplay-ul seamănă mult (după cum era de aşteptat) cu DMC, dar combo tree-ul se profilează a fi mult mai stufos. Personajul principal arată şi se mişcă bine, fighting-ul este fluid, iar environment-ul este bine realizat (excepţie unele texturi low-res pe care le-am observat). Are 3 moduri de dificultate: Normal (jucat de mine), Easy (Automatic) şi Very Easy (Automatic) - nerecomandat, practic se joacă singur jocul.
Impresia din demo este pozitivă - fanii seriei DMC vor aprecia acest joc.![]()
Demo-ul pe X360 este complet in engleza: voce+text.
Pentru cine e interesat, il poate lua de aici : MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
mie mi se pare ca e foarte placut din punct de vedere grafic in ciuda actiunilor multiple si colorate..la alte jocuri te poate apuca durerea de cap dar la asta cred nu e cazul
Quick Look: Bayonetta Demo - giantbomb.com
Joc mai nebun decat DMC = must-buy pentru mine![]()
am jucat demo-ul si mi se pare un joc extraordinar , e mai usor sa faci combouri decat in DMC4 dar senzatia e grozava, iar ideea cu training mode in load screen e geniala , ma mir ca nu apare in mai multe jocuri
Bookmarks