Famitsu review [PS3/360]Bayonetta 10/10/10/10
Famitsu Review Scores October 20th
chiar i-au dat 10, incredibil
I-au dat 10 pentru că merită! Astea-s jocuri! Nu...
Super Rapid, Super Colorat, Super greu (din DEMO nu reiese asta - dar vă garantez eu asta că-s trecut prin jocuri din astea), Super combos, Super FX, Super etc.
...that's my kind of game! - "And that's the bottom line, 'causeStone ColdKing Ronan said so!"
Ronan1 ai dreptate dar nu vad de ce super greu, din demo se observa ca jocul are si optiunea Super Easy special facuta pentru incepatori
in primul rand nu vreau sa fie considerata reclama ! in al 2 lea rand > Wizi4Games: Bayonetta’s mini-skirt, white t-shirt costumes omg e si mai sexy![]()
Sunt cumva singurul caruia i se pare ca tipa asta are 3 metri, 2.80 numai picioarele ? Nu stiu. Mi se pare absolut disproportionata. Demo-ul mi-a placut, jocul pare bun, dar am eu ce am cu tipa asta lol.
Lasata asa intentionat. No attachment please
P.S. M-ati facut sa ma razgandesc. Am citit azi postarea mea din prima pagina si ma declar 100% sucit![]()
Deci mai kinky joc ca asta n-am vazut....astept cu balutse la gura momentu in care invoca dragonu ala sau ce doamne iarta-ma o fi...ca parca e o claie de par.....undress yourself baby.
Abia acum am terminat si eu demo-ul de pe ps3. SUPERB!
Pacat ca se vede cam sters pe playstation si sacadeaza in anumite situatii (cand faci combo-uri in aer), dar am citit ca pe xbox merge perfect.
Ma poate ajuta cineva cu niste indicatii cum as putea lua demo-ul si pt xbox360?
Bookmarks