Baaaaaaaaai cum a fost episodul ăsta, cam scurt, dar pfffffaaai
Am vrut sa l descarc si eu acum, sa l joc, dar nu astept doua ore pentru un rahat de 2 gb, mai ales la ora asta
Bai ce ma poate enerva Mira Forrester, cel mai sters personaj din istoria gaming-ului, ma zgarie pe retina cand apare, nu pot sa o aud cum vorbeste si expresiile alea faciale...
Bine ca il scot anul asta... Dupa got si borderlands nu mai cumpar nimic de la telltale pe episoade. Mi se pare penibil sa astepti pana la 2 luni ca sa vezi ce se mai intampla cu povestea![]()
În cazul ăsta, vreo 3 luni. Eu renunț la Telltale cu siguranță, mai ales după ce am jucat Life is Strange, mai au de învățat băieții, deja au dat-o în bălării
Cu ce anume, daca pot intreba? Ambele sezoane din The Walking Dead sunt fantastice, The Wolf Among Us la fel, abia astept sa joc diseara ultimul episod din Tales From The Borderlands, iar primul episod din Minecraft arata foarte promitator, mai ales pentru un joc care mi-a displacut intotdeauna profund.
Poți întreba, bineînțeles, e vorba de gusturi. Pt mine primul sezon din TWD a fost o capodopera, al doilea slăbuț. The Wolf Among Us un joc ok, Borderlands la fel, GoT bunicel. Dar din păcate se exagerează, să faci joc după un joc mi se pare o prostie. Joacă LiS, ai să vezi de ce Telltale ar trebui să își schimbe rețeta deja expirată, unde ai de multe ori o iluzie a deciziilor. Este punctul meu de vedere, doar atât. Cum la fel mi se pare prea mult să spui ca LiS e GOTY 2015, dar pot să înțeleg entuziasmul. Pt mine GOTY e The Witcher 3, deocamdată. Aștept Fallout 4 cu sufletul la gură![]()
Ca o completare la ce a spus Dant3, desi nu am jucat LiS, am ramas placut impresionat de grafica. Cei de la Telltale abuzeaza deja de grafica cartoonish, a fost interesant la inceput, dar ar fi cazul sa schimbe ceva![]()
Bookmarks