Eu as face un DLC la Grand Theft Auto V. Ceva legat de orasul acela North Yankton. Ca personaje sa avem pe Michael, Trevor si Brad. Actiunea sa se petreaca inainte de prima misiune din GTA 5.
Eu as face un DLC la Grand Theft Auto V. Ceva legat de orasul acela North Yankton. Ca personaje sa avem pe Michael, Trevor si Brad. Actiunea sa se petreaca inainte de prima misiune din GTA 5.
ceva asemanator cu Castlevania adica Platform game, si cu boss battle-urile sa fie genul vs mode! Ca dupa seria arkham in care nu mai stiam din ce parte sa ma apar si pe cine sa atac, imi e dor de un boss battle 1 vs 1!
Mi-ar placea povestea sa fie alternativ history cu WWII.
si sa fie pe PSVITA si cred ca as implementa chestia din Batman: Arkham Origins Blackgate cu 2.5D space.
Si sa-l numesc ZILCH![]()
Un FPS, iar actiunea sa se petreaca in primul/al doilea razboi mondial, m am saturat de atata high tech sh.t
EU as face Star Wars trilogia clasica pt.PS Move, imaginati-va duelurile alea cu sabiile laser la PS Move![]()
un joc next-gen action/adventure cu elemente RPG The Lord of the Rings in care sa poti juca batalia de la Minas Tirith
Right into the childhood. Cu jocul asta am crescut si este unul dintre cele mai frumoase si complexe pe care le-am jucat vreodata. M-am plimbat prin USA, Coasta de Azur, Germania, Franta etc. , toate in acelasi titlu superb.
ON: As face un joc ceva mai complex. Un open-world din prima perspectiva. Ca personaj principal ar fi un asasin pensionat devreme pe care trecutul intunecat cauta sa il prinda din urma si sa ii distruga viata frumoasa pe care si-o cladise. Ar fi ceva cu evenimente random, gen hoti care te sparg seara cand dormi, masini care nu opresc la trecerea de pietoni si poti face buba irecuperabil si asa mai departe. Idei ar fi. Imi mai trebuie o echipa de dezvoltare si un publisher![]()
Bookmarks