Au scos baietii o "serie" de trailere, 3 pana acum, ar mai fi unul. Mai pe fuga, asa, picaturi de informatii. Enjoy.
Au scos baietii o "serie" de trailere, 3 pana acum, ar mai fi unul. Mai pe fuga, asa, picaturi de informatii. Enjoy.
Jocul asta pare asa de "gol". Totul pare foarte farte basic: shooting, flying, exploration, trading etc. Cred ca lumea o sa se plictiseasca repede. Astept review-urile sa vad si eu ce naiba faci in jocul asta.
Quasivasi: asa pare si Universul, daca trimiti o racheta care sa filmeze de la distanta... Dupa care, daca te apropii, pana si acel "basic" poate deveni aproape infinit. Totul tine de cat de bine vor reusi developerii sa ne tina "in priza". Mai exact, sa faci tot acel explore, fight, trade, survive... cu un scop, si nu doar pentru un scor mai mare. Principiul aduce foarte mult cu Minecraft-ul, cu o grafica mai buna - chiar, singurul lucru pe care nu l-am vazut ar fi building-ul. Cred ca ar fi interesant sa ai si un mic SIMS pe planeta
P.S. Eu sunt curios cum vor arata trophies la jocul asta. Ma astept la chestii gen "Ai descoperit un triliard de planete"![]()
Pai da MonkY, asa pare si universul, dar vezi, noi avem vieti, activitate, un goal, jocu asta e despre... Nush, personal, pe cat de mult ma atragea initial, parca n-as fi disponibil sa investesc cateva ore in el (nici nu ma gandesc la zeci/sute/mii) tocmai pentru ca nu exista o poveste care sa te faca sa continui.
Partea de explorare infinita mi se pare super plictisitoare. Macar de puteai face totul in 2-3, cu prietenii si tot era mai fun.
Iar grafic, pe cat de viu colorat si plin de detalii era initial, acum din ce vad, 95% din ce arata sunt planete cu o textura foarte urata pe jos, fara iarba si cu putine poligoane la formele de relief. Cumva, ma duce cu gandul la grafica din Grow Home.
Eu in continuare cred ca e genul de joc love it or hate it. Eu mi-as dori mult sa fiu in prima categorie, nu avem destule jocuri despre spatiu, explorare spatiala, etc.
Ce mi se pare mie funny, e ca multi considera ca se vor plictisi repede de acest joc pentru ca nu are suficiente "goals" (repet, tine de developeri), dar in acelasi timp lumea vaneaza Pokemoni pe strazi
Sincer, sper sa fie jocul care sa ma convinga ca macar odata pe zi sa-mi doresc sa mai explorez cate o planeta noua... sa o mai pun de un trade-route interesant... sa mai atac cine stie ce space pirates... sa mai inventez cine stie ce device sau sa descopar creaturi ciudate. Poate am eu asteptari prea mari?!?
Eu chiar sunt 100% sigur ca ma voi plictisi repede. Si nu, nu vanez pokemoni pe strazi. Mi se pare o prostie jocu ala si nu m-a atras niciodata universu. Iar jocu asta, cred ca daca macar puteai sa evoluezi sau sa gasesti planete evoluate, cu orase mari, populate de oameni, samd, poate ar fi fost mai interesant.
Si, repet, o poveste, ceva care sa te faca sa te intorci la el, sa vezi ce se intampla, samd. Asa, o sa fie fun cateva ore, o sa explorezi, o sa vezi cat de departe poti sa ajungi si ce poti sa faci, o sa gasesti planete care arata interesant dar pe care nu le vei putea explora pana nu-ti procuri nush ce costum sau arma si odata facut si pasu asta...se va termina factorul fun.
Nu stiu, chiar astept tone de reviews si de aici si de peste tot. Baietii de la site-urile mari 100% il au deja, deci ramane sa asteptam data lansarii sa vedem note si pareri.
Cei de la Hello Games nu au sharuit asa multa informatie despre joc, intr-adevar, mai mult asa, bucati de puzzle, dar sa spui ca nu stii ce se face sau care e scopul jocului, inseamna ca nu ai citit nimic din ce au scris sau nu ai ascultat nimic din ce au zis atunci cand au prezentat jocul.
Scopul jocului este sa ajungi catre centrul galaxiei/universului. Cum si in cand timp ajungi acolo, depinde doar de tine. Jocul are foarte mult potential, ramane de vazut daca nu va fi ceva repetitiv. Sper sa nu fie asa si sa ajunga un real succes, m-as bucura pentru mana asta de oameni care s-au inhamat la un proiect asa maret. Nici ei nu cred ca se asteptau sa creeze acest hype, acum trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor, care sunt convins ca, in acceptiunea unora, nu vor fi atinse. Au si zis ca daca lumea va reactiona pozitiv la ce are jocul de oferit in acest moment, se gandesc sa tot adauge noi optiuni, cum ar fi chestii de facut in co-op, sau ceva de genul.
Din ce vad, grafic arata decent in unele momente, nu wow, in alte momente exceleaza. Poate cu acest delay o sa mai rafineze "colturile". UI bun, a la Destiny.
Fingers crossed.
Am asa un feeling ca jocul asta va primi tone de update-uri si addon-uri in timp (eu voi lua season-pass in caz ca vine cu asa ceva)... Daca are ceva succes si developerii se tin de treaba si dupa lansare, sunt sanse ca peste 3-4 ani sa nu mai semene deloc cu ce a fost initial. Spre bine, zic eu.
Ba din contra, chiar am vazut si citit tot ce am gasit despre el, in timp. Inclusiv interviurile alea lungi, de 1-2h in care explica ce se intampla in spate, cum functioneaza engine-u si cat de grandios este totul. Chiar era pe lista de cumparaturi, dar l-am sters intre timp.
Da, scopul este sa ajungi in centru, dar la atatea planete, crezi ca e usor ? La urma urmei, daca tu te vezi facand trading si explorand planete timp de 1-2 ani, fara niciun alt scop decat de a ajunge in centru sa vezi ce-i acolo, bravo tie. Din ce am vazut pana acum, si sper sincer sa ma insel, pentru ca o parte din mine ar vrea sa-l incerce, ma vad plictisindu-ma dupa 3-5-10h, chiar si acum in vara, cand nu exista alte jocuri care sa-mi starneasca interesul.
Mie-mi plac jocurile cu poveste, cu actiune, cu aventura, cu un inceput si un sfarsit. Iar asta, cumva, nu are de niciunele.
Producătorul a spus într-un interviu ca unui jucător experimentat i-ar lua in jur de 100 de ore sa ajungă in centrul universului. Probabil majoritatea va petrece in jur de 200 de ore pana sa reușească asta, totusi. Eu unul am petrecut mai mult timp in Minecraft, deci probabil o voi face si pe asta.
@Razvan Normal ca nu e usor sa ajungi in mijlocul universului. Daca toti ar putea sa o faca in cateva ore de gaming, care ar mai fi farmecul? Unde mai e realismul explorarii? Asa e normal, sa fie extrem de greu, poate imposibil pentru unii, putini sa fie "norocosii". Tocmai si de asta este unic (cel putin pe hartie), prin vastitatea pe care ar trebui sa o aiba.
Ca tu nu vrei sa petreci x ore facand oricare din activitatile propuse de joc pentru a merge mai departe, asta e partea a doua. Nu cred ca te obliga sa le faci. Cum nici pe cei care joaca The Division nu ii obliga Ubisoft sa faca grind-ul ala obosit pentru un drop mai de doamne ajuta, cateva cifre in plus la stats si o culoare mai trendy. Si totusi sunt multi care o fac. De ce? Pentru ca exista piata pentru orice. Putem sa alegem ce vrem si sa evitam ce vrem.
Si eu am retineri cu privire la joc, dar pot macar sa le dau putin credit. Sunt studiouri care primesc an de an credit pentru mizeriile pe care ei le considera jocuri.
Fereasca Sfantul sa mergeti cu razvanrazy in vreo misiune spre Marte (or else). El se plictiseste, vrea actiune... mai deschide vreo trapa, mai incendiaza camera motoarelor... mai va lasa fara hrana...![]()
Bookmarks