Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Propunere: TOP HeroTeam-consolisti

1. #1 SP
    Member colossus's Avatar

Propunere: TOP HeroTeam-consolisti

Uitandu-ma la Top-urile,polls-urile si la nominalizarile in materie de gaming si nu numai, aparute de curand pe forum (ce sunt specifice incheierii anului 2013 si inceputului lui 2014) , as propune sa facem un TOP special pe nume ,,CG HERO TEAM'',dedicat userilor acestui forum, care pe decursul acestui an au creeat,s-au straduit,au suprapostat,au incheiat tranzactii de succes,au primit multumiri,au donat si nu in ultimul rand au oraganizat si au facut aceasta comunitate sa meraga non-stop.

Deci in alta ordine de idei,aceasta echipa (diferita de echipele fotbal/baschet clasice) va contine jucatori ,si mai multi capitani,fiecare cu caracteristici speciale (ca in GTA V pe departe ) si anume:

- The Red SpecialOnes (In general toti moderatorii-deoarece ei asigura hosting-ul acestui forum si merita din plin sa ocupe prima pozitie din TOP)

- The SuperPosters (primii 100 de useri cu cele mai multe posturi)

- Lucky Avatarguys (50 de useri cu cele mai frumoase si reusite poze de avatar/2013)

-The Thanx Hunters (primii 20 de useri cu cele mai multe ''thanks-uri'')

-Friendly Gamers (consolistii cu cei mai multi prieteni adaugati)

-The Boss-Traders (primii 50 de useri cu cele mai multe calificative pozitive/2013)

-RareCollectors (primii 50 useri cei mai inraiti colectionari)

-GreenBuddies (in general userii premium,fiindca multumita lor fondul site-ului a ajuns la aproape 50%)

-CG PrizeWinners (userii ce au castigat diferitele concursuri)

Cam asa ar arata echipa si sunt sigur ca mai sunt si alte categorii de useri, care nu-mi trec prin minte acum ,sunteti liber sa propuneti si alte tipuri de useri,sau sa veniti cu idei de nume pt. userii ''portocalii'', pe care nu i-am uitat.

NOTA:Nu toate categoriile de mai sus au nevoie de voturi,doar trebuie selectati userii (ex.moderatori si useri Premium)
    Tot ce e scris mai sus e doar o propunere deci puteti veni cu observatii & puteti contribui.
    Putem face acest TOP?;deoarece cred ca e cam greu sa alegem ,,cei mai...buni'' din 20.000 si ceva de useri.
    Am venit cu ideea asta deoarece pt. mine conteaza foarte mult achievement-urile,award-urile s.a.m.d,plus ca merita nominalizata si munca membrilor CG,si am observat ca fiecare user de pe forum difera:unii sunt buni la vanzari/cumparari ,altii la post-uri si review-uri ,iar unii le acopera pe toate.
    Attached Images Attached Images hero.jpg

2. #2 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    presimt niste comment-uri faine..
    On-Topic: nu e o idee buna. Intr-o lume perfecta, poate. Dar nu.

3. #3 SP
    Member colossus's Avatar
    E doar o propunere,insa da...cam ase este..si oricum era foarte greu de realizat.

---------- Post added 22-12-2013 at 19:53 ----------

ok,cred ca se poate inchide.

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    colossus: te referi la ceea ce avem deja ca Awards: Console Games - Awards si Achievements: Console Games - Achievements ?

5. #5 SP
    Member colossus's Avatar
    Da..ceva de genu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.