Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 184

Thread: Alien: Isolation

1. #61 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Daca cineva isi cumpara jocul dintr-un magazin altex, sau trece pe acolo din intamplare, il rog sa se uite daca pretul pt. varianta XBOX ONE a ramas neschimbat aka cel de pe site: 279 RON. Multumesc.

Asa de curiozitate

---------- Post added 07-10-2014 at 10:12 ----------

Note:

IGN 5.9/10 - GameSpot 6/10 - Polygon 6.5/10 - Eurogamer 8/10 - Game Informer 7.75/10 - Kotaku YES - CVG 8/10

Videogamer 9/10 - Destructoid 8.5/10 - Joystiq 4/5 - PC Gamer 93/100 - OXM 9/10 - The Escapist 4.5/5 - EGM 8/10

GamesBeat 83/100 - GamesRadar 4.5/5 - TheSixthAxis 9/10 - Play Magazine 90/100 - Rock Paper Shotgun No Score

GamesTM 9/10 - Shacknews 8/10 - Digital Spy 4/5 - Game Front 92/100 - AusGamers 8.5/10 - GameTrailers 7.4/10

NowGamer 9/10 - GameZone 7/10 - Metro 7/10 - The Guardian 5/5 - The Games Cabin 7.4/10 - God is a Geek 9/10

2. #62 SP
    Member Ramon's Avatar
    Am sunat si nu exista in magazine.

3. #63 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nici eu nu l-am vazut, am fost prin Mediagalaxy si Altex azi. Nici pomeneala de asa ceva.

4. #64 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Nu inteleg ce s-a intamplat. Am vazut ca e stoc epuizat la absolut toate versiunile de consola a jocului si am sunat la Altex sa intreb in care magazine se mai gasesc. Mi-au comunicat ca in nici un magazin din tara... Acum ori toata lumea din tara posesor de PS4 a cumparat jocul, ori au avut foarte putine bucati de vanzare sau s-a intamplat ceva neprevazut dar cert este ca nu se gaseste acest joc nicaieri.

5. #65 SP
    Junior Member GoreMotel's Avatar
    Eu am făcut precomandă săptămâna trecută. Azi la ora 11 apărea stoc epuizat, iar la 21 apărea în stoc. Bănuiesc că au primit jocul în cursul zilei de azi, iar de mâine presupun că o să onoreze comenzile.

---------- Post added 08-10-2014 at 11:38 ----------

Profeția mea s-a adeverit:

6. #66 SP
    Pe mine ma amuza faptul ca pretul jocului, pe XO, a ramas neschimbat adica 279 fara nicio explicatie pertinenta...

7. #67 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Il are cineva pe PS3? cum este?

8. #68 SP
    Member Ramon's Avatar
    A trecut azi cineva prin magazine, se gaseste?

9. #69 SP
    Member BlackGremlin's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    Il are cineva pe PS3? cum este?
    Ca si grafica e ok insa are scaderi de frame rate deranjante mai ales cand e multa actiune,gen explozii.

10. #70 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    e in magazine? ca pe site nu merge sa-l rezerv nicaieri

11. #71 SP
    No ma...nimeni, nimic? Ta-l stalin de joc

12. #72 SP
    Member xper's Avatar
    Faceti din nou comanda , eu am platit acum cu cardul si am primit si nr de awb si este confirmata integal comanda . Cand i-am contactat telefonic am precizat ca am facut mai multe precomenzi intr-o comanda si mi-au spus sa le dau eu mail celor de la comenzi sa specific ca produsul este in stoc pentru livrare. Halal acel buton pentru precomanda mai bine nu exista .

13. #73 SP
    Member Ramon's Avatar
    Si eu am facut comanda din nou si il primesc astazi.

14. #74 SP
    Member Downshifting's Avatar
    O scurta prezentare a jocului si a istoriei francizei de jocuri video Alien. GAMING: Alien - Isolation – AGERPRES

15. #75 SP
    Junior Member Suntoucher's Avatar
    Si weekend-ul poate incepe Alien: Isolation Nostromo Edition (plus some cool gifts I received)

16. #76 SP
    Member Ramon's Avatar
    Am jucat aseara vreo 3 ore, jocul e f bun so far. Tocmai ce a aparut alienul, sper sa nu se strice deja

17. #77 SP
    Member Ramon's Avatar
    Deci jocul e f bun, nu va luati dupa review-urile slabe. Am terminat 11/18 misiuni in vreo 15 ore si inca nu m-am plictisit deloc. E f atmosferic, imi aduce aminte de doom 3. Combinat cu Dead Space.

Daca ar fi sa fac un top 3 al jocurilor pe care le-am jucat anul asta, ar fi asa:
    1. Tomb Raider Definitive Edition (il ratasem pe old gen)
    2. Alien Isolation
    3. Shadow of Mordor

18. #78 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Jocul asta m-a facut sa reiau toata seria Alien.. And I'm not even playing it yet. Astept sa apara prin magazine, e ciudat ca nu poate fi gasit pe nicaieri.....

19. #79 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cum nu e, Altex-ul e plin

20. #80 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Really? Am trecut ieri prin Altex Unirii si nici urma.. hmm.

La ei pe site apare "In stoc", dar nu te lasa sa rezervi pe nicaieri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Bookmarks