HOLY ****........vanam un urs, si am patit ceva similar, dar cu final un pic mai fericit
This game guys........this is IT.
Am făcut rezervare la Flanco Cora Pantelimon azi dimineață la ora 8 jumate și la 11 când am fost să i-au de mâncare am ridicat jocul.
Nu îl aveau expus la raft, mi la adus băiatu de undeva din "spate"
Abia aștept să termin munca la 17, mai ales că am weekendul liber.
App... Câți GB ocupă? Are patch Day one?
Trimis de pe al meu Huawei P20 folosind Tapatalk
Terminasem o misiune si ramasesem la capitolul looting . Intre timp am plecat la frigider sa mananc cand colo se auzeau impuscaturi cu wanted pe ecran m-am trezit mort ! Ce s-a intamplat ? Ca ii omorasem pe toti! Cei din camp cu mine pot fi omorati si sa raman fara questurile lor?
Ba, dupa niste ore in el pot sa spun ca e foarte bun jocul. Dar pentru mine nu bate GoW de anul asta. Sorry![]()
Am apucat si eu sa ma joc de la 5 pana acum
Ce pot sa mai spun , jocul este foarte bun dupa cum multi se asteptau
Il joc pe X1X si intr adevar arata incredibil
Chiar mi ar fi placut sa pot sa bag in xbox un mouse si o tastatura
Mie unul in general mi se pare putin aiurea sa tragi din controller
Voi pe cât țineți HDR calibration (ps4 pro)?
100 cât recomandă ei pentru TV led îmi dă impresia de noapte constantă
Trimis de pe al meu Huawei P20 folosind Tapatalk
Avea si ala hibele lui, nu i-as da 10
Dar mi-a placut mai mult, povestea ma facea sa vreau sa joc non-stop, pe cand asta parca devine obositor in sesiuni lungi. Dar vedem, poate isi da drumul mai greu RDR2, chestia e ca povestea mi se pare slabuta so far iar controlul mi se pare pamant, tocmai ce-am failat o misiune ca am apasat L2 si in loc sa scoata arcul (asa cum era pregatit) a scos revolverul si a alertat toata padurea. Asta plus ca jur ca nu inteleg mania Rockstar de a te face sa apesi/tii apasat pe X pentru movement, mai ales ca in acelasi timp te pune sa apesi niste prompts tot cu X. Also incep sa nu mai suport minimapurile in joc, mai ales astea incarcate cu 3127 de iconite (m-a luat cu anxietate cand am intrat in primul oras).
Dar atmosfera e la alt nivel, rar am mai vazut intr-un joc asa ceva. La fel si voice actingul, animatiile, sau toate detaliile, se vede "craftul" meticulos. We'll see, vedem cum mai decurge.
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Sa le traiasca familia, am PS4 Pro si SSD pe el si instaleaza de o ora....abia am ajuns la discul 2Sper sa intru in el in seara asta
![]()
Așa e pe toate consolele..peste o oră jumate durează. Pe PC se instalează cel mai repede, cat ai zice Mustard
Prieteni, am nevoie de putin ajutor. Am stat in joc putin timp, abia am trecut de misiunea cu salvarea lui John din munti. Apoi am vrut sa ies din joc, dar surpriza, nu exista "exit game" sau altceva de genul. Sau cel putin nu il disting eu ...Care e faza, cum se poate iesi din joc?
Se pare ca pana la urma o sa ma joc si eu mai devreme decat mi-am propus, ca prietena mi-a facut o surpriza placuta![]()
Bookmarks