Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 74 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1480

Thread: Red Dead Redemption 2 / Online

1. #841 SP
    Junior Member Lotta's Avatar
    Intr-adevar, nici nu mi-am dat seama! Sry
    Si multumesc pt sfat.

2. #842 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by vladthegamer View Post
    Spoiler, in primul rand. Apoi, intra in meniu, apasa STORY si Exit Game.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Phuuuuuuuuc me, acolo era si SAVE/LOAD?!? Am jucat toata ziua si aseara crezand ca e doar cu checkpoints si ies din joc cu close din meniul third party. Doamne, dar de ce?

3. #843 SP
    Junior Member Lotta's Avatar
    Putin inselator meniul. Sau cel putin, pentru noi doi.., Pana acum. Dar, jocul e demential!

4. #844 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Ce ***** de joc sta 7 ani in productie si iese cu sensitivity max de 0.1 din cat foloseste un om normal! Cum sa joci asa cu free aim ca nu tii pasul cu tinte rapide gen animale pfff

5. #845 SP
    Member Otman's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Phuuuuuuuuc me, acolo era si SAVE/LOAD?!? Am jucat toata ziua si aseara crezand ca e doar cu checkpoints si ies din joc cu close din meniul third party. Doamne, dar de ce?
    Same

La naiba, scapam de o amenda de 95$ cu un load........am avut un moment GTA de fuk you all in oras

6. #846 SP
    Mda, s-au incaltat un pic cu fesu' la meniuri

7. #847 SP
    Junior Member Al3x_nike's Avatar
    Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    Voi pe cât țineți HDR calibration (ps4 pro)?
    100 cât recomandă ei pentru TV led îmi dă impresia de noapte constantă

Trimis de pe al meu Huawei P20 folosind Tapatalk
    Salut! Si eu sunt interesat de răspunsul la intrebarea asta. Eu pe Samsung ks9002 am lasat 150 dar parca as mai creste luminozitatea putin.

8. #848 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Ok, m-am uitat putin la review-ul facut de digitalfoundry despre joc.
    Si-au batut joc de Xbox One S in ultimul hal. E groaznic sa ai S acum se pare. Cu PS4 Pro mai salvezi situatia, dar cu X one X esti rege al graficii. Cred ca e fix ca pe PC. Ce ma oftic ca am Pro. Asta e, ne multumim cu ce avem. Am o librarie deja pe PS4 digitala si n-am chef sa renunt la toata pt un joc pe X.

Stai linistit ca este potent pro-ul mai duce linistit cativa ani...

9. #849 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Am jucat si eu cateva ore si zic fara dubii ca e clar jocul anului. E peste orice open world jucat de mine vreodata. Imi era dor de un joc R*

10. #850 SP
    Member madskills's Avatar
    Eu am alta problemă, dacă pot sa zic asa, cu jocul asta, ca de altfel cu toate de la Rockstar: mărimea inamicilor si iconița aia minuscula de aim. Sunt un lazy gamer, joc din pat, TV-ul e de 106 și abia ii nimeresc pe aia fără autoaim. În afara de gta 5, nu am mai întâlnit problema asta la orice alt joc, de ps3 sau ps4. Dacă voiam sa stau lipit de tv, ma jucam doar pe pc jocuri și terminam povestea. De exemplu, în Uncharted 4 proporțiile oamenilor sunt absolut superbe, cred ca poți juca și pe un Nei din ala de acum 20 de ani fără probleme. Acum încep sa inteleg de ce jocurile celor de la Rockstar au autoaim.
    Legat de grafica, pe un ps4 normal, nu se compara cu ce arătau ei în trailere. Ma așteptam la asta, nu e chiar un impediment dar AC de exemplu e de pe alta planeta la culori și detalii..oricum, nu e ceva atât de grav, am luat jocul exclusiv pentru poveste și aștept sa vedem pe parcurs (ținând cont ca au zis aproximativ 60 de ore de gameplay), pana acum n am fost impresionat, cum a zis și colegul de mai sus. Ce este cu adevărat bomba este actingul, aici jos pălăria. Când discutau la început, puteam sa jur ca pe actori i au scos în tricou la -4 grade, atât de reală e vocea, asa tremurata, in frig. Dacă nu era problema amintita mai sus chiar ca eram impresionat, mai ales ca e aceeași problema ca la toate jocurile lor. O sa îl probez și la cineva cu ps4 pro dar nu la aștept la schimbare ca de la cer la pământ. În opinia mea, jocul asta ar fi ideal pe pc, nu pe consola, din toate punctele de vedere. Poate îl cumpăr si atunci, cum am făcut cu gta.

11. #851 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Controlul mi-a mancat ficatii ! Cum plm sa interactionezi cand el ameninta cu pistolul ! Cum sa amenininti sau sa tragi cand el interactioneaza , n-are treaba ! Deci te doare capul ! Am pierdut quest-uri pe chestia asta ! In loc sa interactioneze el ameninta !

12. #852 SP
    Senior Member mark's Avatar
    O chestie asa "mica" Joc seara cu castile dupa ce dorm juniorii, evident ca nu aud nimic in jur, dar aseara nevasta imi da un in spate si zice Eu speriat dau jos castile si pe langa ale ei aud in fundal ca merge feon-ul dansei Nevasta iar striga la mine ca opreste-l ma ca nu-i feon-ul meu ca e tau obosit!
    Fac asa o fata de si realizez ca PRO-ul decoleaza in jocul asta la propriu. Hm, ar merge o racire pe apa

13. #853 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Bai baieti, cum si unde mai exact, duci animale in camp?

Am venit cu diverse si jupuite si nejupuite, si ziua si noaptea si indiferent de locatia unde merg in camp si dau sa le las jos, ma teleporteaza automat langa cai, ca si cum aia ar fi locatia standard, dar iconita de mancare de la camp ramane tot rosie. Ce nu fac bine?
    Am incercat sa merg si cu si fara animal la buther si nu am optiunea sa i-l dau sau sa-l atarn undeva, pot doar sa donez bucatile de carne pe care le am eu.

O alta chestie pe care nu o inteleg e legata de pielea de animale. O iau, o pun pe cal si cand ajug undeva cu calul nu am decat o singura optiune (nu retin acum), dar cand dau pe ea imi dispare de peste tot acel "pelt" si nici nu se doneaza la camp, nici nu apare in inventory ca sa o vand, efectiv dispare...

14. #854 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Cum e cu salvarea jocului? Poti salva tu manual oricand? Spre exemplu daca esti intr-o kisiune, trebuie sa astepti sa o termini?

15. #855 SP
    Member Otman's Avatar
    @razvanrazy nu am patit faza cu teleportarea.

Am vandut cateva fara probleme, caprioare, lupi...
    Eu primadata le jupuiesc, pun pielea pe cal si peste ea pun animalul.
    Am mers la butcher in oras si am optiune sa vand ce am pe cal. Sau in camp o pot dona.

16. #856 SP
    Cum poti dona la camp toata caprioara si nu bucati din ea? Poti face un video sa pui aici pls? Poate nu fac ceva bine...

17. #857 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Alt joc cu implementare de rahat a HDR-ului. Si nu, nu e de la TV, GoW, AC, Spider-man, Call of Duty, toate arata mai bine cu HDR. Doar RDR arata mai rău. Si am mai găsit postari si pe reddit, deci nu sunt singurul care observa asta. Sper sa-l repare cu un patch.

18. #858 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Cum poti dona la camp toata caprioara si nu bucati din ea? Poti face un video sa pui aici pls? Poate nu fac ceva bine...
    Din cate stiu nu poti dona decat bucati de animale. Blanurile jupuite le duci la trapper, in alta locatie decat in camp.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

19. #859 SP
    In cazu asta nu prea inteleg de ce poti lua tot animalu cu tine...

20. #860 SP
    Member Otman's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Alta intrebare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 74 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast