Intr-adevar, nici nu mi-am dat seama! Sry
Si multumesc pt sfat.
Putin inselator meniul. Sau cel putin, pentru noi doi.., Pana acum. Dar, jocul e demential!
Ce ***** de joc sta 7 ani in productie si iese cu sensitivity max de 0.1 din cat foloseste un om normal!Cum sa joci asa cu free aim ca nu tii pasul cu tinte rapide gen animale pfff
Am jucat si eu cateva ore si zic fara dubii ca e clar jocul anului. E peste orice open world jucat de mine vreodata. Imi era dor de un joc R*
Eu am alta problemă, dacă pot sa zic asa, cu jocul asta, ca de altfel cu toate de la Rockstar: mărimea inamicilor si iconița aia minuscula de aim. Sunt un lazy gamer, joc din pat, TV-ul e de 106 și abia ii nimeresc pe aia fără autoaim. În afara de gta 5, nu am mai întâlnit problema asta la orice alt joc, de ps3 sau ps4. Dacă voiam sa stau lipit de tv, ma jucam doar pe pc jocuri și terminam povestea. De exemplu, în Uncharted 4 proporțiile oamenilor sunt absolut superbe, cred ca poți juca și pe un Nei din ala de acum 20 de ani fără probleme. Acum încep sa inteleg de ce jocurile celor de la Rockstar au autoaim.
Legat de grafica, pe un ps4 normal, nu se compara cu ce arătau ei în trailere. Ma așteptam la asta, nu e chiar un impediment dar AC de exemplu e de pe alta planeta la culori și detalii..oricum, nu e ceva atât de grav, am luat jocul exclusiv pentru poveste și aștept sa vedem pe parcurs (ținând cont ca au zis aproximativ 60 de ore de gameplay), pana acum n am fost impresionat, cum a zis și colegul de mai sus. Ce este cu adevărat bomba este actingul, aici jos pălăria. Când discutau la început, puteam sa jur ca pe actori i au scos în tricou la -4 grade, atât de reală e vocea, asa tremurata, in frig.Dacă nu era problema amintita mai sus chiar ca eram impresionat, mai ales ca e aceeași problema ca la toate jocurile lor. O sa îl probez și la cineva cu ps4 pro dar nu la aștept la schimbare ca de la cer la pământ. În opinia mea, jocul asta ar fi ideal pe pc, nu pe consola, din toate punctele de vedere. Poate îl cumpăr si atunci, cum am făcut cu gta.
Controlul mi-a mancat ficatii ! Cum plm sa interactionezi cand el ameninta cu pistolul ! Cum sa amenininti sau sa tragi cand el interactioneaza , n-are treaba ! Deci te doare capul ! Am pierdut quest-uri pe chestia asta ! In loc sa interactioneze el ameninta !
O chestie asa "mica"Joc seara cu castile dupa ce dorm juniorii, evident ca nu aud nimic in jur, dar aseara nevasta imi da un
in spate si zice
Eu speriat dau jos castile si pe langa
ale ei aud in fundal ca merge feon-ul dansei
Nevasta iar striga la mine ca opreste-l ma ca nu-i feon-ul meu ca e
tau obosit!
Fac asa o fata desi realizez ca PRO-ul decoleaza in jocul asta la propriu. Hm, ar merge o racire pe apa
![]()
Bai baieti, cum si unde mai exact, duci animale in camp?
Am venit cu diverse si jupuite si nejupuite, si ziua si noaptea si indiferent de locatia unde merg in camp si dau sa le las jos, ma teleporteaza automat langa cai, ca si cum aia ar fi locatia standard, dar iconita de mancare de la camp ramane tot rosie. Ce nu fac bine?
Am incercat sa merg si cu si fara animal la buther si nu am optiunea sa i-l dau sau sa-l atarn undeva, pot doar sa donez bucatile de carne pe care le am eu.
O alta chestie pe care nu o inteleg e legata de pielea de animale. O iau, o pun pe cal si cand ajug undeva cu calul nu am decat o singura optiune (nu retin acum), dar cand dau pe ea imi dispare de peste tot acel "pelt" si nici nu se doneaza la camp, nici nu apare in inventory ca sa o vand, efectiv dispare...
Cum e cu salvarea jocului? Poti salva tu manual oricand? Spre exemplu daca esti intr-o kisiune, trebuie sa astepti sa o termini?
@razvanrazy nu am patit faza cu teleportarea.
Am vandut cateva fara probleme, caprioare, lupi...
Eu primadata le jupuiesc, pun pielea pe cal si peste ea pun animalul.
Am mers la butcher in oras si am optiune sa vand ce am pe cal. Sau in camp o pot dona.
Cum poti dona la camp toata caprioara si nu bucati din ea? Poti face un video sa pui aici pls? Poate nu fac ceva bine...
Alt joc cu implementare de rahat a HDR-ului. Si nu, nu e de la TV, GoW, AC, Spider-man, Call of Duty, toate arata mai bine cu HDR. Doar RDR arata mai rău. Si am mai găsit postari si pe reddit, deci nu sunt singurul care observa asta. Sper sa-l repare cu un patch.
Bookmarks