Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 74 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1480

Thread: Red Dead Redemption 2 / Online

1. #641 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Terminati odata cu "produse taiate din jocul complet". Chestii extra primite la lucruri de genul asta sunt create din start ca lucruri separate, n-au fost niciodata in jocul full. Mai rau de fapt e ca sunt destul de useless/boring. N-am simtit niciodata ca am avut nevoie de chestiile primite extra la editii speciale. De-atunci m-am invatat.

Cat despre lucruri fizice, carpe sau cum le zici tu, e treaba fiecaruia ce-i place si de ce se bucura. Banii mei, regulile mele.

2. #642 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Si a aparut deja domnu Ubisoft know it all, da asa e cum spui tu ...

3. #643 SP
    Mama, ai jucat Ubi-card, urmeaza sa spui ca m-am angajat la Rockstar acum si le iau apararea. Esti ridicol rau, intri pe orice thread si nu stii altceva decat sa plangi, de multe ori legat de problemele altora, nu ale tale. Te plangi pe threaduri ale caror jocuri nu le joci, despre chestii pe care nu le cumperi, cumparate de oameni pe care nu-i cunosti. Mai ia o pauza.

4. #644 SP
    Hai ca te bag si pe tine la ignore ca esti pe alta planeta, desteptul forumului.

5. #645 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ai vreo sursa pentru pretul asta de care zici tu? Eu gasesc doar 99.99$/€.
    Ca sa mai diluam din flame-ul creat...

Razvan are dreptate, Ultimate Edition costa 100€... eu la gamestop.it am platit 100,98€ cand am facut precomanda

6. #646 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie-mi pare rau ca am avut dreptate. Intr-adevar, editia asta nu merita banii. Merita un 10-15€ in plus fata de editia normala, cum a fost si la Spider-Man sau God of War (diferenta de 50lei) dar fiind singura editie cu Steel Book...

Ideea e ca eMag chair au avut deal bun si ca pretul de la ceilalti comercianti este corect momentan, dar in mod clar daca nu esti obsedat de joc/steelbook sau day 1 buy, il poti lua in cateva luni la un pret mai bun.

7. #647 SP
    Member geo971986's Avatar
    Ce treaba are Ubisoftu cu RDR2? Ma gandesc ca daca RDR2-ul era scos de Ubisoft probabil erai taxat extra si pt bonul fiscal..."Ultimate ANAF edition"

8. #648 SP
    Daca va bate gandul sa mergeti Vineri la MG/Altex sa-l luati direct de la raft, n-o sa gasiti.
    Eram indecis dar acum am vazut ca daca iau digital, nu numai ca-l joc Vineri, dar il joc chiar incepand cu ora 00:01, practic Joi noaptea. Phuc this

9. #649 SP
    Nu are nici-o treaba, ignorati ce am spus, era doar o sageata catre domnu plesuv.

10. #650 SP
    Member mladin86's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Ca sa mai diluam din flame-ul creat...

Razvan are dreptate, Ultimate Edition costa 100€... eu la gamestop.it am platit 100,98€ cand am facut precomanda
    Da , 83 era fara TVA , are cost de livrare 0 si restul pana la 100 taxe ( sursa factura de la ROCKSTAR WAREHOUSE)

11. #651 SP
    Pai asa toate chestiile sunt mai ieftine fara tva

12. #652 SP
    Member mladin86's Avatar
    da probabil astia de la emag au pus pe site pretul fara tva si cand si au dat seama au inceput sa sune lumea ca disperatii
    oricum e penibil ce au facut .
    probabil au avut cateva bucati la 400 lei si au lasat lumea sa faca precomenzi in prostie la cai verzi pe pereti

13. #653 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Credeam ca doar in USA se poarta obiceiul de a da pretul cu taxe excluse.

14. #654 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Daca va bate gandul sa mergeti Vineri la MG/Altex sa-l luati direct de la raft, n-o sa gasiti.
    Eram indecis dar acum am vazut ca daca iau digital, nu numai ca-l joc Vineri, dar il joc chiar incepand cu ora 00:01, practic Joi noaptea. Phuc this
    Exactly!
    Asta am si facut. Fără stres, bagi mărunt

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

15. #655 SP
    Quote Originally Posted by mladin86 View Post
    da probabil astia de la emag au pus pe site pretul fara tva si cand si au dat seama au inceput sa sune lumea ca disperatii
    oricum e penibil ce au facut .
    probabil au avut cateva bucati la 400 lei si au lasat lumea sa faca precomenzi in prostie la cai verzi pe pereti
    Astea sunt speculatii inutile. Onoreaza tot stocul pe care l-au avut la pretul asta, de PS4 si Xbox One. Ca fapt divers, la Xbox nu sunt probleme cu stocurile depasite, asa ca toate precomenzile de UE se vor livra. La PS4 e cerere mai mare, clar.

In loc sa ne bucuram, chiar daca au avut o eroare (desi din cate se stie, au avut doar o oferta foarte buna pentru x bucati de fiecare platforma), nu stim decat sa aratam cu degetul si sa aruncam cu fecale pentru ca nu au prins cu totii.

16. #656 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Exactly!
    Asta am si facut. Fără stres, bagi mărunt
    True story. Asa am sa fac si eu. Imi pare rau de harta din varianta fizica dar who cares ? E doar o chestie la care nu o sa ma mai uit niciodata si o sa putrezeasca intr-o colectie. Daca stau sa ma gandesc bine singura harta pe care am "folosit-o" cu adevarat a fost cea din GTA IV cand trebuia sa caut nush ce cartiere pt nush-ce misiuni.

17. #657 SP
    Member mladin86's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Astea sunt speculatii inutile. Onoreaza tot stocul pe care l-au avut la pretul asta, de PS4 si Xbox One. Ca fapt divers, la Xbox nu sunt probleme cu stocurile depasite, asa ca toate precomenzile de UE se vor livra. La PS4 e cerere mai mare, clar.

In loc sa ne bucuram, chiar daca au avut o eroare (desi din cate se stie, au avut doar o oferta foarte buna pentru x bucati de fiecare platforma), nu stim decat sa aratam cu degetul si sa aruncam cu fecale pentru ca nu au prins cu totii.
    nu ai inteles nimic
    daca ar fi contat oferta pt mine acceptam 69 de lei reducere la standard
    aici e vorba de o precomanda e aberant sa existe oferte , reduceri , etc
    nu arunc cu fecale dar emagu e praf la lansari de jocuri , nu stiu cum naiba dar lor nu le iese niciodata socoata
    eu am incheat subiectul
    concluzia o sa iau si eu digital , mi se pare cea mai buna decizie ( mai ales ca poti juca de joi, dupa 00.00)

18. #658 SP
    Pai zici ca nu arunci dar fix asta faci

Ce anume nu le-a iesit niciodata? Am avut precomanda la SE God of War, am mers in ziua lansarii sa-l ridic din showroom. Am avut precomanda la SE Spider-Man, am mers in ziua lansarii sa-l ridic din showroom.

De ce e aberant sa exista oferte, reduceri la precomenzi?

TOCMAI ca la precomanda e indicat sa existe, ca sa faca oamenii sa precomande (eventual sa le dea si banii in avans).

19. #659 SP
    Member mladin86's Avatar
    am mai spus tot aici :
    la spider man am avut precomanda la emag in showroom si in ziua lansarii nu doar ca nu l au avut nici macar nu au putut sa mi dea o data cand pot sa l ridic ... am ramas masca
    asa ca lasa ma te rog cu ei , la capitolul asta (lansari jocuri) sunt varza, eu vorbesc din experienta personala, in timisoara ( nu stiu daca are relevanta)
    cand lansezi un produs , il lansezi cu reducere , dupa tine? si dupa aia ce faci? cum il mai vinzi la pret intreg?

20. #660 SP
    Nu stimate domn. Cand lansezi un produs, il lansezi la pret full pentru ca atunci ai cele mai mari sanse sa-ti iei pret full pe el. Cand il oferi la precomanda, POTI face reducere (in loc de early access cu 2 zile, sa zicem sau in loc sa oferi alte bonusuri). Aici nu a fost cazul, dar se poate.

Oricum nu e cazul Rockstar, care si la 1-2 ani de la lansarea GTA V pe current gen, il vindeau tot la pret aproape full.

Tu ai deschis subiectul si tot tu aberezi pe langa el. Mai documenteaza-te putin in ceea ce priveste partea de sales sau marketing.

Imi pare rau ca nu ai avut noroc in Timisoara. In Bucuresti totul a decurs normal la Spider-Man. Dar daca ai vazut ca nu a mers treaba, nu trebuia sa te mai incurci cu ei.
    In mod clar, daca vrei sa ai 100% jocul in secunda lansarii, faci precomanda digitala si nu te doare capul.

Hai totusi sa ne bucuram de joc si sa continuam sa numaram minutele pana la lansare si sa lasam discutiile pe langa subiect.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 74 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast