Se pare ca va fi pe doua discuri, conform Box Art-ului de la versiunea in japoneza. Era de asteptat, avand in vedere dimensiunea.
https://wccftech.com/red-dead-redemp...4-two-blu-ray/
![]()
Se pare ca va fi pe doua discuri, conform Box Art-ului de la versiunea in japoneza. Era de asteptat, avand in vedere dimensiunea.
https://wccftech.com/red-dead-redemp...4-two-blu-ray/
![]()
Nu e chiar asa. Nu e vorba de plata aici. Aia E munca de sclav. Nu este nicio dedicare. Omu chiar se mandrea initial ca i-a muncit pe aia la niste numere care sunt considerate in orice industrie drept "inumane" si mai rau decat ca i-a muncit (ca da, i-a si platit) e ca se si lauda cu asta.
Si nu prea intereseaza sincer pe nimeni daca aia accepta sa munceasca sau nu. Tie daca-ti spune angajatorul ca trebuie sa muncesti saptamana asta overtime si nu 2h pe zi, ci inca 8-10h si daca zici nu, te da afara, accepti?
+ ca in industria lor, daca nu mai vrea angajatoru, mai ales cand e vorba de cineva atat de mare (cum e Rockstar) risti sa faca in asa fel in cat sa nu-ti mai gasesti de munca in domeniu.
Foarte dubios este numarul. 40h pe saptamana e standard. In US se practica intre 35 si 40h/sapt drept "full time" - 7-8h/zi. Deja 60h e destul overtime. Dar 100?
Faza e ca industria s-a revoltat (prin industrie = colegii lor care sunt in acelasi domeniu si care multi dintre ei ii respectau la maxim pana acum).
Oricum au venit in cateva ore cu comments si s-a aplanat conflictul.
+ de asta, au iesit la suprafata cu ocazia asta si alte cazuri similare patite de angajati care au lucrat la GTA V si care au confirmat ca acest overtime nu a fost platit.
mi se pare mie sau baietii de la RockStar se lauda excesiv . In ultimele zile sunt invadat pe toate retele de socializare cu acest joc ... si nimic gresit in asta insa promit lucruri precum : poti sa iti hranesti calul , calul face **** , te hranesti tu , iti faci customize la arma , tai lemne , stai in sat sau te duci in salbaticie sa pescuiesti s.a.m.d . Nu zic ca nu sunt realizabile .... dar la sfarsit ( BOMBA ) promit ca toate actiunile tale urmeaza sa iti influenteze continuarea jocului ... Oare este real ? sau sunt anumite features pe care nu le vom atinge pe durata jocului ( Ex pescuitul)
bun ... atunci cum poate sa imi influteze experienta jocului daca doresc sa tai lemne sau nu?
e un la un alt nivel de imersiune pe care reusesc sa il atinga doar R* si Bethesda. Pt multi n-o sa conteze daca taie lemne sau pescuiesc, dar e acolo pt cine vrea sa o faca.
Nu va mai faceti griji cu pescuitul si taiatul de lemne, o sa fie funny de cateva ori si gata nu mai se agita nimeni cu asta.
Ce am inteles eu ca o sa conteze este interactiunea cu calul , pe care practic in aduci la un nivel si daca moare trebuie sa o iei de la capat cu alt cal , insa eu cred ca o sa fie ceva mega simplu ca si in cazul pescuitului si taiatului de lemne , sa fie acolo.. mereu prezentarile sunt pompoase si par cumva prea serioase si defapt.. nimic special, niste "efecte" in plus.
Depinde foarte mult cum este implementat tot. Daca ai nevoie de 1500 de pesti ca sa hranesti camp-ul pe parcursul jocului + upgrades la cine stie ce belt sau chestii mai realiste, gen sa hranesti pisicile de pe strazi, atunci o sa le faci
Sau daca dupa fiecare relocare cu camp-ul, vei avea nevoie de lemne pentru constructia x si y, le vei face.
Nush, dude. Eu vin din vremea cand citeam sute de carti in Morrowind. Cand faceam side-questurile alea extraordinare din Oblivion in care trebuia sa-l filez pe elfu ala noapte dupa biserica sau memorabilul Whodunit din ghilda Dark Brotherhood. Avand in vedere ca Skyrim are expansion-ul Hearthfire, poti sa tai lemne si sa dai la tarnacop ca sa-ti faci propriile case. Exista oameni care apreciaza chestiile astea si ajuta la imersiune, despre asta vbeam.
Also, stai chill ca am vazut o gramada de glitch-uri vizuale care-ti strica imersiunea si in jocurile R*. Sa nu uitam cand s-a lansat primul RDR cati cai si magari au cazut din ceruri sau cai mergand pe oameni, etc. E plin youtube-ul.
A inceput preload la cineva sau arata ca in 7 zile...
Ma tot gandesc sa il iau digital avand in vedere ca multi au probleme in afara sa il in noaptea de 25 spre 26 la noi nu mai zic ma astept sa il primesc luni
Pai sunt youtuberi pe care ii mai urmaresc si care au jucat jocul, acele 3 ore permise de R*, si au spus cu siguranta ca acel lucru nu e true. Desi mi-as fi dorit sa fie...
Bookmarks