Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 74 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1480

Thread: Red Dead Redemption 2 / Online

1. #601 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Cel mai probabil, acești 2 retaileri au același furnizor, care nu este vreun colos la nivelul UE. Așa că primim și noi ce rămâne.
    Depinde ce intelegi prin colos Produsele vor fi disponibile in cantitatile in care au fost comandate, vor veni la timp si vor fi livrate la timp catre retailerii cu care colaboram. De la retailer mai departe depinde de reteaua lor de distributie (pentru livrare in magazine) si de curierii selectati pentru livrare precomenzi.

Din punctul de vedere al distribuitorului, totul este in regula si sunt toate sansele sa ajunga la raft vineri. Repet - depinde si de retaileri dupa ce marfa ajunge la acestia pentru distributia catre magazine, respectiv catre cei cu precomanda.

2. #602 SP
    Member theusher's Avatar
    Quote Originally Posted by Phi View Post
    De Flanco nu zice nimeni nimic? Astia cum stau la capitolul precomenzi? Il am si eu luat castana la 240. Astept sa vad daca vine ceva vineri/luni mai ales ca mi-am schimbat si adresa de livrare. Daca nu, stau si bag Odissey pana la platina.
    I-am intrebat azi pe FB si au zis asta:

Buna, produsul se lanseaza vineri, tot atunci incep si livrarile.

3. #603 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Depinde ce intelegi prin colos Produsele vor fi disponibile in cantitatile in care au fost comandate, vor veni la timp si vor fi livrate la timp catre retailerii cu care colaboram. De la retailer mai departe depinde de reteaua lor de distributie (pentru livrare in magazine) si de curierii selectati pentru livrare precomenzi.

Din punctul de vedere al distribuitorului, totul este in regula si sunt toate sansele sa ajunga la raft vineri. Repet - depinde si de retaileri dupa ce marfa ajunge la acestia pentru distributia catre magazine, respectiv catre cei cu precomanda.
    Suntem totuși în secolul XXI, ne apropiem chiar de douăzecidouăzeci.
    Acum înlocuim verbul la viitor cu verbul la trecut, atașăm o poză și dăm share pe rețelele de socializare, ca să creăm hype aka șoc și groază.

Eu chiar sper să fie adevărat ce spui și să ajungă jocurile la timp în magazine, dar mai sunt 2 zile până vineri.

4. #604 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    100% produsul va fi in anumite magazine din Bucuresti vineri. De asemenea, bazandu-ne pe experientele anterioare, ne asteptam sa fie si in anumite magazine din tara tot vineri. Reteaua de distributie este larga, numarul de precomenzi de asemenea, deci pot exista cazuri unde la un anume magazin nu vor fi vineri sau anumite precomenzi nu vor ajunge, insa la nivel general totul este in regula, asa cum a fost programat, atat din punct de vedere al cantitatilor cat si al timpului de livrare catre partenerii din retail.

5. #605 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Cred ca mai bine digital. E mai safe. Oricum e joc de colecție, primul îl am tot digital deci i-am done.
    Ma duc sa-l download-ez...

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

6. #606 SP
    Member clovnusor's Avatar

7. #607 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Full-size map leak

8. #608 SP
    Junior Member tony98's Avatar
    Eu de incercat o sa incerc in afi sau plaza din bucuresti
    Daca nu l au aia e mai incerc si sapt viitoare

9. #609 SP
    Member coxanovici's Avatar
    Deja au inceput gameplay leaks masiv chiar si prima misiune era sa imi iau spoiler... e superb ce au resusit cei de la R* asteptam reviews

10. #610 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E normal. Sunt oamenii care l-au cumparat in diverse tari si l-au primit mai devreme, nu acei review-eri care au NDA. Eu zic sa ne ferim si sa nu postam asa ceva aici, pentru ca e pacat sa ne stricam experienta, printr-un video mega comprimat si la rezolutie mica.

11. #611 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Au inceput baietii pe reddit sa posteze... Mda, m-am uitat la un freeroam insa gata, pana pe 26 incerc sa tin post

Edit: lol

12. #612 SP
    Excelent articol. Sunt curios cand si cum o sa explodeze toata chestia asta si sper totusi sa nu afecteze vanzarile, ca sa vedem si un RDR3 in 8-10 ani.

Inside Rockstar Games' Culture Of Crunch

13. #613 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Inca un subiect la care sa se atace floricelele societatii. Nu e plantatie de orez, oamenii aia pot pleca oricand de la Rockstar. Pot pleca oriunde as spune, dupa ce isi trec in CV ca au lucrat la unul dintre cele mai impresionante jocuri facute vreodata.

14. #614 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Eu nu stiu la ce se asteptau oamenii care sunt socati de aceste stiri. Cum credeti ca ia nastere un joc de amploarea asta? Cu un minim de efort depus?
    E clar ca in spatele unor astfel de jocuri se afla un efort urias depus. Sunt curios daca o sa se extinda chestia asta si o sa vedem o miscare de genul #metoo, cu marturisiri si din culisele altor studiouri. Cei ce considera R* oaia neagra a industriei din punctul asta de vedere, sunt naivi.
    Acum bug-urile intalnite in jocuri vor fi un motiv de bucurie pentru gameri, ele sunt dovada ca angajatii si-au petrecut week-endul acasa, ci nu la birou.

15. #615 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Excelent articol. Sunt curios cand si cum o sa explodeze toata chestia asta si sper totusi sa nu afecteze vanzarile, ca sa vedem si un RDR3 in 8-10 ani.

Inside Rockstar Games' Culture Of Crunch
    Am pus si eu articolul cu cateva postari mai sus. Just sayin'

@Espiritus, nu merge treaba chiar asa. Da, poti sa pleci dar o iei de la 0 in alta parte, probabil tot la departamentul Q&A. E usor sa comentezi de pe margine, dar sunt convins ca multi care fac asta n-au bagat intr-o saptamana nici jumate din orele vehiculate in articolul respectiv. Placa asta ca scopul scuza mijloacele, ca au lucrat la cel mai frezat joc din toate timpurile nu fuctioneaza in realitatea in care traiesc eu.
    Jim are niste argumente f. bune pe marginea subiectului:

ps: vad pe internet ca multi se ataca pe subiectul asta incercand sa "ia apararea" R*-ului. Sa stiti ca se poate sa va placa la nebunie un joc si sa il si criticati in acelasi timp.

16. #616 SP
    Mai nu e chiar asa. Uite, imi dau quote la ce am zis cu cateva pagini in urma despre subiectul asta. Eu iti inteleg punctul de vedere si sunt de acord cu el si da, fara overtime si ffff multa munca, nu poti face un joc atat de mare si bun. PUNCT.

Ideea este ca dupa articolul ala in care a scapat porumbelul pe gura ca o lauda, ei au iesit "oficial" si au zis ca doar ei 3-4 oameni din conducere au lucrat atat de mult si ca angajatii au program normal si ca nu sunt obligati sa faca overtime.

Iar acum, cei de la Kotaku, dupa investigatii, au descoperit ca...surpriza...nu e chiar asa. Au discutat cu foarte multi angajati, au fost la intalniri cu ei fizic, sau videocalls, sau chiar in sediurile Rockstars si ce sa vezi, e ceva mai dubios.

Pe langa programul zilnic de 12h per angajat si faptul ca weekendurile inseamna cel mult duminica, sunt citate in care se spune ca erau chemati la birou chiar daca nu aveau treaba de facut, in caz ca vin fratii Houser p-acolo, ca sa para ca au activitate, iar daca aia erau deja la birou si ei stateau la calculator degeaba, ii punea un manager sa se plimbe degeaba prin birou, ca sa para ca au multa treaba.

O alta parte "interesanta" este asta:

“If you don’t have any work to do on Red Dead 2, just test GTA V for another eight hours.” [...] Concept artists were sitting there being glorified QA.”
    Si referitor la "nu-ti convine, te ridici si pleci", se pare ca li se zisese (si chiar se intamplase in trecut) ca cine pleaca de la Rockstar in timpul unui joc, nu primeste "loc pe generic in credits". Dupa tot scandalul asta, se pare ca la sfarsitul RDR2, vom vedea peste 3.000 de nume. Multi dintre ei nu apareau acolo daca nu se isca discutia asta.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu e chiar asa. Nu e vorba de plata aici. Aia E munca de sclav. Nu este nicio dedicare. Omu chiar se mandrea initial ca i-a muncit pe aia la niste numere care sunt considerate in orice industrie drept "inumane" si mai rau decat ca i-a muncit (ca da, i-a si platit) e ca se si lauda cu asta.

Si nu prea intereseaza sincer pe nimeni daca aia accepta sa munceasca sau nu. Tie daca-ti spune angajatorul ca trebuie sa muncesti saptamana asta overtime si nu 2h pe zi, ci inca 8-10h si daca zici nu, te da afara, accepti?
    + ca in industria lor, daca nu mai vrea angajatoru, mai ales cand e vorba de cineva atat de mare (cum e Rockstar) risti sa faca in asa fel in cat sa nu-ti mai gasesti de munca in domeniu.

Foarte dubios este numarul. 40h pe saptamana e standard. In US se practica intre 35 si 40h/sapt drept "full time" - 7-8h/zi. Deja 60h e destul overtime. Dar 100?

Faza e ca industria s-a revoltat (prin industrie = colegii lor care sunt in acelasi domeniu si care multi dintre ei ii respectau la maxim pana acum).

Oricum au venit in cateva ore cu comments si s-a aplanat conflictul.

+ de asta, au iesit la suprafata cu ocazia asta si alte cazuri similare patite de angajati care au lucrat la GTA V si care au confirmat ca acest overtime nu a fost platit.

17. #617 SP
    Se pare ca vom avea si Companion App:
    https://www.rockstargames.com/newswi...ntent=newswire

18. #618 SP
    Deci are si Arthur jurnal ca al lui Drake? Oare o sa stea mereu sa completeze in el sau se vor completa automat?

19. #619 SP
    La cat overtime au facut angajatii R*, eu cred ca o sa completeze Arthur.

20. #620 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Ar fi fain sa poti completa tu daca scrii pe touchpad la DS4

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 74 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast