Se misca perfect pe Xbox One prin backwards compatibility. Desi il am si pe PS3, am mai cumparat varianta goty 360 pentru XO.
Se misca perfect pe Xbox One prin backwards compatibility. Desi il am si pe PS3, am mai cumparat varianta goty 360 pentru XO.
Stiu ce zici, dar vezi ce zice in link-ul de la mine. E facut de un fan care a fost atat de multumit, incat a trimis cutia cu "bunatati" la R*.
Oricum, 100% se lucreaza de ceva timp la o continuare si cred ca in 2017 aflam detalii despre joc, poate chiar si o lansare spre sfarsitul anului.
eu sunt atipic din toate punctele de vedere, mi-a placut foarte mult RDR pe 360 , insa aia a fost atunci .. nu stiu pt ce mai e necesar un remastered si nu fac si astia de la PS ceea ce a facut xbox.. ca cei ce nu l-au jucat inca sa-l poata juca cu discurile de ps3 /xbox 360..
nu m-ar deranja un nou RD , din contra , insa cand vad niste chestii d-astea cu fani ce trimit nu stiu ce pachete la R* si in acelasi timp alti "fani" ce suspina ca muierile.. hmm.. o fi dreptul lor , nu stiu ce sa zic.
Ma intreb cine o sa suspine cand se vor inchide serverele BF4
On: Un remaster ar fi binevenit, inaintea lansarii noului joc. Au fost remasterizate jocuri mai putin bune si iubite decat RDR, deci remasterizarea acestuia nu va fi o crima. Daca studioul are resursele necesare sa aduca din nou acea lume in atentia gamerilor, de data asta cu o grafica mai buna, nu vad care este problema.
PS: Ma intreb daca trebuie sa refuzam si versiunile HD ale filmelor vechi![]()
Normal. Am vazut un CAM la timpul lui, A:7 V:6, este bun vazut. Am zis.
RDR remasterizat ar fi smenozeala.![]()
Raducule..severele Bf4 au fost foarte goale de cand cu BF1 beta , asadar, o sa fie liniste de cum o sa iasa BF1
insa da, nu are cu ce sa ma deranjeze o remasterizare la RDR , era doar o mirare deoarece nu vad pt ce sa-ti pierzi energie si bani pe ceva vechi , dar la cum pare treaba , o sa faca si bani cu aceasta remasterizare.
Spre remaster inclin si eu, desi ar rupe gura targului sa anunte RDR2 cu RDR remastered gratis la precomanda. Vis.![]()
Numai R* reușește peste 10000 retweets in mai putin de 30 minute cu o poză simplă. Asta înseamnă să fii bun în industria asta.
PS: Cred ca si ND ar mai reuși așa ceva cu TLOU 2.
Bookmarks