Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 74 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast
Results 901 to 920 of 1480

Thread: Red Dead Redemption 2 / Online

1. #901 SP
    Member madskills's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Bineinteles ca vor fi si gameri nemultumiti. In functie de ce asteptari ai, sau cat de hater de profesie esti. Da-i unuia din asta sa joace cel mai bun joc din lume - el tot trist si cu ochii umezi va fi.
    Deci daca eu si altii nu-l consideram cel mai bun joc din lume pentru ca asa il consideri TU, inseamna ca suntem hateri, nu?De curiozitate, cati ani ai? Eu poate consider Super Mario de pe Nintendo cel mai bun joc din lume, asta ma face hater? Prietene, gusturile NU se discuta si doar pentru ca niste critici i-au dat jocului deja note maxime, nu inseamna ca trebuie sa gandesc la fel, ca nu m-a platit nimeni pentru asta. Tu esti mai rau ca babele care stau la coada 13 ore sa pupe niste oase: daca nu crede toata lumea in asta gata, toti ceilalti sunt niste pagani. Eu zic sa incerci sa vezi dincolo de ochelarii de cal, sa respecti gusturile altora, indiferent cat de diferite sunt de alte tale. NU EXISTA cel mai bun joc din lume si nu o sa existe in veci, tocmai pentru ca fiecare are dreptul la o opinie. Ce tu consideri cel mai bun, altul considera o mizerie si vice-versa. Amandoua "taberele" au dreptul si mai ales, au dreptate. A

2. #902 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    Daca nu impartasesti parerea marii majoritati asta nu te face hater. Ba, din conta, daca esti orbit de "stralucire" si nu vezi defectele clare ale jocului, esti fanboy. Jocul e super fun dar controlul e greoi. Let's move on!
    Defecte pentru tine si altii. Puteau fi corectate in atatea jocuri Rockstar, ca doar deh, isi permit. Dar aici e vorba ca prioritatea lor e animatia si veridicitatea faptelor personajului pe care il controlezi. Un alt exemplu in genul asta e The Last Guardian, unde baiatul si Trico au asa-zisa "latenta" in miscari tot din aceleasi motive enumerate mai sus.
    N-a zis nimeni ca e jocul perfect, pt ca la urma urmei, nimic nu-i. Pur si simplu nu-i pe gustul celor cu ADHD sau celor carora nu le place sa se cufunde in lumea asta.

3. #903 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by madskills View Post
    Deci daca eu si altii nu-l consideram cel mai bun joc din lume pentru ca asa il consideri TU, inseamna ca suntem hateri, nu?
    Ceea ce era de demonstrat. Tocmai ce vorbeam despre genul de om care iti va explica mereu ce mari prosti au fost Shakespeare, Boccaccio sau Einstein (de exemplu). Trebuie sa fie un sentiment tare inaltator atunci cand esti contra, doar de dragul de-a fi contra.

4. #904 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Va merge app pe telefoane cu android? Mi-e îmi spune așa: Dispozitivul dvs nu este compatibil cu această versiune.

5. #905 SP
    Ceea ce era de demonstrat. Tocmai ce vorbeam despre genul de om care iti va explica mereu ce mari prosti au fost Shakespeare, Bocaccio sau Einstein. Cred ca e foarte inaltator sa fii contra doar de dragul de-a fi contra. Hateareala placuta in continuare.
    Amice, te faci de ras...grav ! Ce rost are paralela cu Shakespeare si alti clasici cu un joc? Eu am explicat in posturile anterioare ce nu imi place la joc, nu am zis direct ba, e praf ! Tu chiar ai problema grave, iti recomand sa mai iesi din casa, sa cunosti oameni si parerile lor. Tu chiar nu realizezi ca esti ridicol ca sa nu zic prost gramada? Daca eu aduc argumente cu ce nu-mi place, eu sunt hater, in schimb tu care zici ba, jocul e cel mai tare, FARA NICIUN ARGUMENT, tu esti ala destept. Sincer, te compatimesc, oamenii ca tine imi starnesc mila, oameni care sunt ferm convinsi ca doar parerea lor conteaza si restul sunt prosti gramada si.."hateri".

6. #906 SP
    Member Otman's Avatar
    Jocul e impecabil, nu poti spune ca are defecte, nu e vorba de defecte. Sunt alegeri in ce priveste gameplay-ul pe care R* le-a luat.
    Unora le place stilul asta de gameplay altora nu, e ok. Nu cred ca era realist sa va asteptati la un FPS.

Eu il joc cu full auto aim, stau relaxat pe canapea......d.p.m.d.v Arthur stie sa traga cu pusca si pistolul fara ajutorul meu, eu doar ii spun unde sa mearga si pe cine sa impuste

Daca l-as fi jucat pe PC cu mouse tot nu cred ca eram mult mai implicat in click&shoot......nu e sport olimpic sa pui tinta pe capu cuiva...

7. #907 SP
    Member geo971986's Avatar
    Ceea ce era de demonstrat. Tocmai ce vorbeam despre genul de om care iti va explica mereu ce mari prosti au fost Shakespeare, Bocaccio sau Einstein. Cred ca e foarte inaltator sa fii contra doar de dragul de-a fi contra. Hateareala placuta in continuare.
    ce analogie
    btw e Boccaccio cu 2xcâ

8. #908 SP
    O sa vina sa-ti spuna ca esti hater, ca un stramos de-al lui l-a cunoscut personal si e cu un singur C. Evident, toata planeta conspira, sunt niste hateri toti, doar el detine adevarul absolut.

9. #909 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by madskills View Post
    Tu chiar ai problema grave, iti recomand sa mai iesi din casa, sa cunosti oameni si parerile lor. Tu chiar nu realizezi ca esti ridicol ca sa nu zic prost gramada?
    Rog respectuos un moderator sa procedeze conform regulamentului cu privire la acest user. De cand sunt permise pe un forum atacurile la persona si jignirile suburbane? Ce vrei sa demonstrezi? Ma numeste prost gramada, dar cica el nu e deloc hater. Persoana inteligenta nene, nu gluma.

---------- Post added 28-10-2018 at 12:41 ----------

Quote Originally Posted by geo971986 View Post
    ce analogie
    btw e Boccaccio cu 2xcâ
    Diferenta fiind ca eu am reprodus din memorie, iar tu ai dat fuguta pe internet. Ca altfel...

10. #910 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Am on intrebare legat de Trapper dupa ce am omorat un animal legendar.

11. #911 SP
    Member geo971986's Avatar
    @Kurtsnipel: stai jos, nota 4!

ontopic: Mi se pare foarte captivanta vanatoarea, o ard "legal" acum in joc. Am inteles ca se poate face profit prin asta...

12. #912 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Da te poti intoarce oricand.

13. #913 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Va merge app pe telefoane cu android? Mi-e îmi spune așa: Dispozitivul dvs nu este compatibil cu această versiune.
    Mie imi merge pe un S9+.

14. #914 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Otman View Post
    Jocul e impecabil, nu poti spune ca are defecte, nu e vorba de defecte. Sunt alegeri in ce priveste gameplay-ul pe care R* le-a luat.
    Unora le place stilul asta de gameplay altora nu, e ok. Nu cred ca era realist sa va asteptati la un FPS.

Eu il joc cu full auto aim, stau relaxat pe canapea......d.p.m.d.v Arthur stie sa traga cu pusca si pistolul fara ajutorul meu, eu doar ii spun unde sa mearga si pe cine sa impuste

Daca l-as fi jucat pe PC cu mouse tot nu cred ca eram mult mai implicat in click&shoot......nu e sport olimpic sa pui tinta pe capu cuiva...
    E ridicola scuza asta. Bad gameplay e bad gameplay, indiferent. Also, hai sa zicem ca ala ma asteptam sa fie asa ca e la fel de la GTA IV incoace more or less, dar micile inconsecvente ma scot pe mine din minti, gen faptul ca mi se tot switcheaza/dezechipeaza armele, de atatea ori m-am trezit ca brusc nu mai am decat revolverul pe mine si restul au ramas pe cal, desi mi le tot pun pe umar. Am failat o gramada de misiuni asa. Sau iau pusca in mana, apare un cutscene si dupa, cand apas R2 sa scot sa trag, scoate revolverul. Nu-s lucruri majore, dar sunt lucruri care apar constant, ca un tantar care nu te lasa sa dormi.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

15. #915 SP
    Member Hazer's Avatar
    Arata undeva un play time sau nu am gasit eu?

16. #916 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu merge pe android.. Am incercat si de pe PC cu aplicatia Bluestacks si tot incompatibil imi zice

17. #917 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Cred ca mai bine postati si ce telefon aveti. Mie imi merge fara probleme pe android. Am downloadat aplicatia dintr-un link de PlayStore pus de cineva aici zilele trecute.

Problema mea este ca sunt scrisurile prea mici in aplicatie. Inca n-am incercat Live Map.

https://play.google.com/store/apps/d...rgames.rdr2app

18. #918 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu am un Lenovo P2

19. #919 SP
    Member Hazer's Avatar
    Nu vad rostul aplicatiei aleia sincer.. imi e mult mai comod sa intru din joc decat sa deblochez telefonu, sa intru in aplicatie, sa astept sa se reconecteze la joc..

20. #920 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Posibila solutie: https://www.reddit.com/r/reddeadrede..._device_issnt/
    Incerc si va spun daca merge

---------- Post added 28-10-2018 at 16:20 ----------

Am reusit cu metoda din link-ul de mai sus!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 74 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast