Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 111

Thread: 2014 FIFA World Cup Brazil

1. #21 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    Quote Originally Posted by colossus View Post
    Pe mine cel putin mingea oficiala ''adidas brazuca'' ma uimeste...
    Poti sa o unlock-ezi in FIFA 14 cu EASFC coins, cei de la EA au promis insa fizica diferita pentru Brazuca, dar doar in WC.

Cat despre "nu avem devi destui pentru a scoate si pe next-gen" este bullsh*t, au destui oameni pentru orice proiect ar dori, mai ales cand sunt doar port-uri pe diferite platforme cu diferente mici de implementat.

2. #22 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Chiar dacă iese pe PS4, câţi aţi cumpăra jocul la preţul actual.

3. #23 SP
    Senior Member nina's Avatar
    a aparut demo pe xbox360

4. #24 SP
    Banned SWTFU's Avatar

5. #25 SP
    Member colossus's Avatar
    Am jucat si eu azi DEMO-ul si pot sa spun ca m-a convins sa-l cumpar pe 17. ;Legat de ce se spunea prin primele posturi :
    1. Cut-scene-urile din exterior (Sunt o copie mediocra a celor din fifa 14 NextGen) ,si sa fim sinceri ca daca aparea WorldCup Brazil inaintea lui fifa 14 NG , nu vedeam noi nici-o panorama din exterior.
    2. Cele 100 de animatii noi (cu tribunele) .Sunt bine facute , insa cand incepi gameplay-ul se observa acelasi efect de blur si neclaritate atunci cand ei sar in sus de bucurie (la fel ca si fifa 14 de pe current-gen)
    3. Iarba 3D . Dupa parerea mea ea n-are ce cauta pe PS3/X360 ,pt ca arata de parca ar fi niste cuie lipite de pamant.

Controalele in schimb sunt putin mai realistice si seamana cu cele PES , cu toate astea trebuie sa apesi putin mai mult pe butoane ca sa sutezi.

In rest ,de la design-ul meniului pana la gameplay totul e o sarbatoare ,iar locatiile alese (stadioanele si locurile de antrenament) te fac sa te simti de parca ar fi venit vacanta.

6. #26 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Eu o sa-l iau doar pentru ca are modul online de turneu final.

7. #27 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am jucat si eu aseara un meci juma'. Mi se pare ca au lucrat la destul de multe aspecte. Au imbunatatit contactele dintre jucatori, fizica balonului si a oamenilor, am vazut animatii noi si un joc ceva mai liber. Nu se mai pot da pasele alea precise (cel putin eu nu am mai reusit la fel) si nici suturile nu mai sunt atat de usor de realizat.
    Overall, FIFA 15 o sa fie mult mai bun ca 14

8. #28 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Am descarcat si eu demo-ul si am jucat un meci, impresiile sunt in general negative. Interfata e un kitsch oribil, la fel ca si imaginile din afara stadioanelor. Parca sunt desene ale unor copii de la scoala ajutatoare... Banuiesc ca e chestie de gust, altora poate le plac.

Jucatorii, antrenorii si oamenii din public (in cadrele apropiate) au tot fete de zombies.

Intr-adevar publicul 3d e o imbunatatire, dar nu prea vad sa fie asta un motiv ca sa cheltuiesc 60$. Diferentele de gameplay nu mi s-au parut semnificative.

9. #29 SP
    Member colossus's Avatar
    Kitsch ,nekitsch una peste alta jocul vrea sa transmita atmosfera si sarbatoarea din Brazilia ,asta e tot. Nu cred ca s-a gandit cineva la detalii si grafica uluitoare cand a facut acest joc (si poate ca asta e si motivul pentru care nu se va lansa si pe next-gen).

10. #30 SP
    Member ymess's Avatar
    Alright, am jucat si eu mai multe meciuri, cu fiecare echipa, in special cu cea a Braziliei In mare, au incercat sa aduca majoritatea elementelor next gen pe current gen: camera, stadioane, public, iarba, iar la gameplay headerurile. Totusi se simte o diferenta al desfasusarii jocului, through ball-urile lobate sunt mai greu de folosit, fundasii se pozitioneaza mult mai bine. Se mai observa animatii noi la pase, preluari, portarii sunt mult mai greu de batut...Au adaugat set pieces la lovituri libere si cornere, iar suturile nu-si mai iau traiectoria nebuna din Fifa 14, iar cireasa de pe tort: panenka.
    Lumina si umbrele parca arata mai ok, deci per total, jocul e mai bun decat speram.

11. #31 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Pe bune, voi astia care laudati ... chestia asta lucrati la EA? Unde naiba sunt mai greu de folosit pasele lobate, ce apara mai bine portarul? Am mai jucat si eu doua meciuri in seara asta, in afara de 2-3 chestii eye candy gen iarba 3d, public 3d, antrenori care se agita pe margine samd, e fix acelasi joc.

Inteleg ca reclama e sufletul comertului, dar nici asa. Apropo, eu am fifa 14 cumparat de pe PSN si in conditiile astea downloadul pentru demo a fost foarte mic (sub 2gb) iar la store imi spune ca pentru versiunea full as mai avea de descarcat doar 12mb (cheia). Orice firma care nu-i complet pusa pe japca vindea acest biet add-on ca dlc, in nici un caz pe post de joc separat la pret full.

12. #32 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pe tema demo-ului discutati mai pe degeaba sa zic asa, deoarece scrie clar ca e doar un demo si nu reprezinta calitatea produsului final.

@bungabunga: nu prea cred ca ai dreptate cu cei 2 GB, pe PSN va fi lansat un trial al jocului care probabil va avea mai mult de 2 GB la care vei folosi cheia.

---------- Post added 04-04-2014 at 14:03 ----------

http://www.easports.com/2014-fifa-wo...d-cup-gameplay

13. #33 SP
    Member florent's Avatar
    In sfarsit altceva decat Fifa 14 . Daca e sa pierd meciuri vreau sa le pierd pe bune , nu din cauza glitch-urilor din joc .

La competitia online a CM se va respecta fix desfasuratorul oficial sau poti intalni orice echipe in optimi , sferturi ..etc indiferent din ce grupa iesi ? Sper sa nu ma trezesc ca joc in optimi contra Brazilia , sferturi contra Braziliei, semifinale cu..Brazilia..you get it .

14. #34 SP
    Member colossus's Avatar
    Trailer nou cu skills and celebrations :

.

15. #35 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Uitati de ce nu l-au scos si pe next-gen: http://www.altex.ro/consola-sony-ps3...rld-cup-brazil

16. #36 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Cine este atât de prost să cumpere o consolă de 12GB.

17. #37 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Sunt destui prosti in Romania.

18. #38 SP
    Member Downshifting's Avatar

19. #39 SP
    Senior Member nina's Avatar
    de abia astept sa joc cu belgia ca au super echipa
    gamertag mateimarcelus

20. #40 SP
    Member sollo's Avatar
    am jucat si eu 2 meciuri de FIFA14 World Cup, Brazilia - Anglia 0-3/ 2-1 si imi place, totusi nu-mi permit sa dau atata pe joc, mai ales ca o sa-l joc 2-3 luni, daca era sub forma de dlc, la un pret de 10-15 lire il luam, asa strang bani pentru FIFA15 si o sa joc World Cup demo cu prietenii pana ne plictisim

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Bookmarks