Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 111

Thread: 2014 FIFA World Cup Brazil

1. #81 SP
    Member BatsBike's Avatar
    @SWTFU&colossus .. inregistrarile sunt din cele doua campanii din modul online,road to rio de janeiro care te duce de pe un stadion pe altul pana pe maracana(este modul seasons din fifa normal) plus head to head in care joci sistem grupa cu tururile eliminatorii pana in finala(ca la cel din 2010) ..
    camera o alegi cand faci inregistrarea la replay,care vrei ..

2. #82 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Quote Originally Posted by florent View Post
    Primele mele impresii :

- pasele sunt foarte tari , chiar daca Passing Power e pus pe OFF
    - au modificat ceva la camera ce nu imi place
    - jocul e prea rapid , nu cred ca intr-un meci real se poate mentine acest ritm tot meciul ( chiar daca jucatorii sunt " de mondial " )
    Intr-adevar, pasele sunt foarte tari, nici mie nu-mi place treaba asta. Cat despre camera, se poate optimiza. Eu am schimbat-o din setari si am setat-o exact ca la Fifa 14.

Off:

Am castigat cupa online cu Mexic-ul, dupa ce, in urma cu un sezon, pierdusem finala cu Grecia ( vs Germania ), de la 3-1 pt mine. Am reusit astfel, in sfarsit, sa iau achievementul pt castigarea cupei online cu o echipa de maxim 4 stele. Acum imi raman celelalte doua de obtinut, care necesita castigarea cupei cu o echipa de maxim 3 stele, respectiv o stea. O sa am de furca, la fel ca la WC 2010.

3. #83 SP
    Member florent's Avatar
    Eu am castigat o cupa mondiala cu Uruguay in primele zile ale aparitiei jocului . Cum au inceput sa intre mai multi a devenit si mai greu..abia ajung in sferturi . Nu-mi place sa joc cu echipe mari , imi place sa bat echipe mari .

Cand joci online nu se respecta grupele de la mondial , fiecare joaca cu ce echipa vrea , astfel ca poti nimeri cu Brazilia , Germania si Spania . Era interesant ca fiecare jucator sa intre intr-un lobby unde sa se joace chiar grupa de la mondial , repartizarea echipelor facandu-se aleatoriu .
    Mi-as fi dorit sa pot vedea si celelalte rezultate din grupa
    Si sa le mai zica cineva astora de la EA ca nu orice sut dat in minutele 45 si 90 e musai sa intre ..mai intra dar nu toate ! Realismul naibii

4. #84 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Off: al naibii scripting, in realitate echipa Sevilla a dat golul calificarii in semi-finala EL in min. 94.

---------- Post added 03-05-2014 at 11:15 ----------

Quote Originally Posted by JamiroQuai View Post
    Intr-adevar, pasele sunt foarte tari, nici mie nu-mi place treaba asta. Cat despre camera, se poate optimiza. Eu am schimbat-o din setari si am setat-o exact ca la Fifa 14.

Off:

Am castigat cupa online cu Mexic-ul, dupa ce, in urma cu un sezon, pierdusem finala cu Grecia ( vs Germania ), de la 3-1 pt mine. Am reusit astfel, in sfarsit, sa iau achievementul pt castigarea cupei online cu o echipa de maxim 4 stele. Acum imi raman celelalte doua de obtinut, care necesita castigarea cupei cu o echipa de maxim 3 stele, respectiv o stea. O sa am de furca, la fel ca la WC 2010.
    Ai castigat la WC 2010 turneul online cu o echipa de maxim 1 stea?

5. #85 SP
    @SWTFU

Da, dar nu mai stiu exact cu care. Niger-ul era o echipa buna de o stea, deci presupun ca pe aia am folosit-o. Daca exista vreo statistica pe football club in care pot vedea ce am facut la WC 2010, o sa pot spune exact ce si cum. Eu nu gasesc nimic. Pentru echipa de 3 stele am folosit Honduras, Togo sau Muntenegru.

6. #86 SP
    Member florent's Avatar
    Acum imi raman celelalte doua de obtinut, care necesita castigarea cupei cu o echipa de maxim 3 stele, respectiv o stea
    Iti urez mult succes , vor fi impotriva ta atat adversaul cat si programatorii de la EA

7. #87 SP
    Ok, ieri am castigat cupa cu Burkina Faso ( 3 stele ). M-am chinuit toata ziua si mi-a iesit pe nas deja. Belgia e pur si simplu incredibila. De fiecare data cand joc impotriva ei, pierd fara drept de apel. La fel patesc si cu Anglia.

O sa iau o pauza pana voi incerca sa castig cu o echipa de o stea si jumatate. O sa trebuiasca sa analizez fiecare echipa in parte cu atentie si sa-mi fac un plan de joc foarte bine pus la punct.

8. #88 SP
    Member florent's Avatar
    Ieri am terminat grupa pe ultimul loc dar EA tot m-a bagat in 16-imi Va multumesc !
    In rest mult lag si bug-urile obisnuite ale Fifa
    Ce nu imi dau seama eu este daca cei din grupa chiar joaca unul cu celalalt sau sunt imperecheati la intamplare cu altii iar rezultatele lor sunt puse in asa zisa grupa

9. #89 SP
    E puscarie rau de tot online-ul. In ultimele doua saptamani am avut mari probleme, in sensul ca, de fiecare data cand cineva iesea, nu mi se punea victorie si trebuia sa rejoc meciul. Dar daca ieseam eu, ma dadea afara din turneu, bineinteles.

I-am contactat pe cei de la EA si m-au pus sa dau clear cache si merge. Dar problema e ca trebuie sa fac asta de fiecare data cand intru in joc. Nu stiu ce naiba are.

@florent

Imperecherea se face la intamplare. Nu exista o grupa certa organizata de joc. Daca ar fi fost asa, s-ar fi creat un lobby de patru persoane si ai fi fost pus sa astepti pana se strangeau toti pentru a putea incepe meciurile.

10. #90 SP
    Member florent's Avatar
    Imperecherea se face la intamplare. Nu exista o grupa certa organizata de joc. Daca ar fi fost asa, s-ar fi creat un lobby de patru persoane si ai fi fost pus sa astepti pana se strangeau toti pentru a putea incepe meciurile.
    Ar fi interesant sa se incerce chiar imperecherea cu jucatori din aceeasi grupa , cineva care joaca o grupa neintrerupt are cam aceiasi timpi de a iesi din joc si de a cauta un alt adversar

11. #91 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Am castigat si eu o cupa, jucand cu Italia mereu si invingand Belgia in finala.

12. #92 SP
    Member florent's Avatar
    imageuploadedbytapatalk1400331765.451874.jpg

Echipa Cehiei in viziunea EA Sports si nu e singurul bug din joc

13. #93 SP
    Member BatsBike's Avatar
    mda .. da' macar Messi este pe un post mai normal .. in offline,am jucat contra Messi pe post de mijlocas defensiv .. la fel Cristiano Ronaldo ..

14. #94 SP
    Member florent's Avatar
    Aseara a mers foarte prost , de-abia se conecta la PSN si la serverul EA , meciurile in care nu ma deconecta din start aveau un lag enervant .. Mergea bine cateva secunde apoi freeze cateva secunde , iar isi revenea , iar freeze .. etc

In alta ordine de idei , in asa zisa grupa de fapt nimeni nu joaca cu nimeni , fiecare vede la sfarsit alt clasament , alte formatii iar de matchmaking si favorizarea /defavorizarea unui jucator se ocupa EA

15. #95 SP
    A castigat cineva cupa in Road to Rio de Janeiro ? Acum am ajuns si eu in orasul 12.

16. #96 SP
    Member BatsBike's Avatar
    sunt in city 6 dar nu am retrogradat niciodata .. toate meciurile controland Romania ..

17. #97 SP
    Am luat cupa aseara in orasul 12, dar a fost destul de dificil. Oamenii se apara acolo extraordinar.

18. #98 SP
    Member florent's Avatar
    E o surpriza placuta pentru mine echipa Elvetiei , am reusit azi sa castig World Cup cu ei ! Reprezentativa Braziliei a iesit de pe teren in minutul 30 cand elvetienii conduceau cu 3-0

Urmeaza Romania . Voi cum ati asezat in teren echipa nationala ?

19. #99 SP
    Member florent's Avatar
    Setarea Game Speed - Slow are efect si in meciurile online ?

20. #100 SP
    Member BatsBike's Avatar
    chiar daca setezi viteza de joc din setarea generala a jocului,efectul este doar in modul offline .. de exemplu,joc cu diferite combinatii de sliders in offline dar nu este valabil online ..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast

Bookmarks