Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 333

Thread: Duke Nukem Forever

1. #221 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post

Dezamagit de marimea bustului si a cartilor de joc (care nici nu sunt personalizate in vreun fel pe fata).
    Mersi. Tocmai mi-am anulat comanda. Ma asteptam ca bustul sa fie ceva mai mare.

2. #222 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by renegade124 View Post

dezamagit de marimea bustului si a cartilor de joc (care nici nu sunt personalizate in vreun fel pe fata).

nu mĂ uit!

3. #223 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Dezamagitor, nu isi merita banii, am facut bine ca am cancelat comanda. Ce-i cu bustul ala ? E cat palma

4. #224 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate™ View Post
    Dezamagitor, nu isi merita banii, am facut bine ca am cancelat comanda. Ce-i cu bustul ala ? E cat palma
    Dar ce ai crezut? Ca e din bronz si are 1 m?

5. #225 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Nu, credeam ca-i din aur, si ochelarii din cristale Swarovski.

6. #226 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Din martie se stia asta
    Duke Nukem Forever Balls Of Steel Bust Size Disappoints The Ladies - Voodoo Extreme

---------- Post added 10-06-2011 at 11:37 AM ----------

acum am deschis pachetul, sunt foarte incantat de ce ofera, figurina mi se pare de calitate, nu reget niciun leu

7. #227 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Baga niste pozne! Dovada
    De unde l-ai comandat...eu pe-al meu inca il astept de la thehut!

8. #228 SP
    gameshop
    2011-06-10-11.45.40.jpg

9. #229 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    fake advertising?

10. #230 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    A ajuns pana acum vreo varianta a jocului in Romania cumparata din U.K.?

11. #231 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

12. #232 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    omg ce nota mica. si ce note mici au dat la mai toate capitolele (sunet, gameplay,presentation). Mie din demo mi s-a parut un joc fain. de cel putin un 8. Is curios daca cei de la IGN au fost mai severi cand au facut review-ul pentru ca aveau asteptari foarte mari de la joc sau chiar atata ar merita jocul. eu din ce am vazut zic ca e prea putin...

P.S. that Balls of Steel edition is a joke! Bustul ala o intrat la apa? ma asteptam sa fie ceva marioc tare. cam cat chestia aia de la killzone 3(nu stiu cum se numeste :">). si bine ca au personalizat zarurile si 2 jetoane de pocker da la pachetu ala de carti nu au facut aproape nimic. Ar fi fost fain la cartile de K sa fie duke (hail to the king baby ), Q sa fi fost una din tipele alea (sau ambele 2 carti fiecare) si tot asa. Daca vroiam un pachet de carti normale atunci ma duceam la magazin si luam cu 5 lei si un pachet normal si unul unguresc. pacat....

13. #233 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din pacate, orice ar spune oricine, jocul nu merita mai mult. Jocul a fost anulat acum cativa ani, iar baietii, ca sa nu-i injure fanii, l-au luat de unde au ramas si i-au dat un sfarsit. Sa fim seriosi. Jocul are doar 2Gb. Intr-adevar, era important sa pastreze "reteta" veche, dar sincer, daca vroiam sa joc un joc cu feeling vechi, il jucam pe primu. Vreau ceva nou. Vreau inovatii. Ca d-aia avansam in tot si toate.

Inafara de replicile personajului (care nici alea nu sunt prea stralucite), jocul este monoton si plictisitor. Arata urat (exceptand cateva efecte de ud si bump mapping) si se controleaza aiurea. Iar povestea, te trimite in aceleasi locuri, dus-intors, fara sa ai ocazia sa explorezi prea multe locuri noi decat la intervale foarte mari de timp.

Asta este parerea mea despre joc. Un joc ce nu merita mai mult de 6.

14. #234 SP
    ...se pare că jocurile de la gameshop din nou au venit incomplete Uite ce mai trebuia să conțină ediția Balls of Steel

Răzvan, dormi lămuriri! Unde-s fetele?!
    Attached Images Attached Images screenshot_256644.jpg

15. #235 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    well este foarte clar ca producatorii cand au scos pe piata un asemenea joc s-au bazat pe reputatia personajului..
    pentru cei mici care nu au apucat primul joc nu inseamna nimic si este un mare bull crap de joc si e normal pentru ca asta este...ma refer la faptul ca asteptam de 10 ani un joc care atunci cand a venit, ofera pe langa reclama falsa la editia de colectie (adica uite cat de mici sunt zaruriile fata de bust in poza promo si apoi la cele reale fata de bust) ne-a frant inimiile cu un storyline de mana a 2a,grafica de 2007,sunet ingrozitor si au defaimat si tavalit numele duke pentru nimic...mai bine anulau din nou lansarea si il lansau peste 2 ani,dar macar sa fi lansat ceva demn de franciza nukem

16. #236 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...se pare că jocurile de la gameshop din nou au venit incomplete Uite ce mai trebuia să conțină ediția Balls of Steel

Răzvan, dormi lămuriri! Unde-s fetele?!
    Man fetele erau... dar la sediul GameShop

17. #237 SP
    ...iar era bruneta aia pitică? Ce se bagă mereu �n poze?!

Du-te tu acasă și dă-ne pace! Dă-ne pace! - cum ma fost asta.

18. #238 SP
    ma ce rau esti, ce ai cu saraca fata ca e draguta

19. #239 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    "bruneta aia pitica" e PR-ul lor, e normal sa se bage in poze

20. #240 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Soo.. sunt dupa misiunea numita '' The Duke Dome ''.
    Jocul nu exceleaza absolut deloc prin grafica, insa e foarte fain si distractiv am fost destul de plictisit inainte de a intra in joc.. iar dupa 15 min ( dupa ce i-am dat lu unu mare '' capac '' peste ochi ), a devenit foarte bad-ass and fun! .. and fun!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast