Hello, cine mă ajută puțin? Nu mai �nțeleg nimic.
Deci: eu am dat (�ncă din prima zi) pre-order@shopto la Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition. Oki. Am �nțeles (de pe net...am citit fugitiv) că se va da drumul la un BETA iar cei care au pre-order, la editia menționată mai sus, vor primi early access. Oki. No eu după c�teva ore am primit un e-mail, din parcea celor de la shopto, cu un cod:
...oki, am intrat pe LIVE, l-am scris la redeem code și nimic. Invalid code (sau ceva de genul).DUKE NUKEM FOREVER FIRST ACCESS CLUB BETA: 6SJBJ-FBCRW-TBB65-JJTJT-XXXXX
�mi poate spune cineva și mie care-i treaba, despre ce-i vorba, etc. și c�nd trebuie activat BETA-ul? �n e-amil nu scrie o dată exactă.
Thanks.
*p.s.
Am �ncrcat din nou și acum scrie please enter a valid code. No mă...
*p.s. 2
e-mailul complet:
...repet, eu l-am scris la redeem code după c�teva minute.Dear King Ronan,
We are pleased to inform you that a new Download Code is now available on your account.
Description: "DUKE NUKEM FOREVER FIRST ACCESS CLUB BETA"
Please log in to your account and go to the "Orders" tab in the "My Account" section to access your unique code.
You have 7 days to accept this code before it will be offered to another customer.
Regards,
ShopTo.Net
Trebuia să-mi downloadeze BETA-ul? Să mor de mai �nțeleg ceva...
Incearca aici: Duke Nukem Forever Official Website
Woooooooo! Merci! No așa da!
Nu �mpart cu absolut nimeni ce-am primit!To confirm that you are bad-ass enough to enter the club and to obtain future redemption of your exclusive Duke Nukem Forever First Access benefits, please click the following URL![]()
-sunt om rău.
Bine, hai două mici![]()
Am primit asta pe mail
...It's Better Than A Kick in The BallsA new screenshot of Duke Nukem Forever is now available exclusively through First Access Club!![]()
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ce jegosi. Am primit acum mail de la Gearbox ca trebuie sa intru din nou cu Acces Code si sa-mi reconfirm platforma preferata. Am dat sa pun pe Xbox 360 si ghici ce "The demo won't be on Xbox Live in your country". La fel si pentru PSN. Si nu-mi amintesc sa fi trecut Romania pe nicaieri.
Ai incercat cu VPN/Proxy ceva sa vezi daca merge? Sa stiu daca ma chinui cand ajung acasa...
Acuma am �ncercat și tot așa...
IP Information: 78.129.227.67
City: Datchworth
Region: Hertford
Country:United Kingdom
GT-ul nu l-am trecut deci n-are ce să scaneze...am doar RonanN1 (username de forum) și at�t.
Check this out:
Bookmarks