ia sa vedem cum arata dual player-ul in Batmna: AK, ca lumea isi facea griji de acest feature![]()
Collector's Edition sau Limited Edition nu apare la Altex pe PS4 ? Sau a fost, s-au facut precomenzi si l-au scos de pe site? Ca pe XBOX1 apare.
a fost o zi limited pe media galaxy dar vad ca acum nu e
cea de collectors nu cred ca merita daca e masina din filmu asta, plastic ca****os
Mdea, m-a dezamagit editia asta dupa ce am vazut filmul. O sa ramana cea cu figurina Batman...
yup. la asta ma gandeam si eu. desi doar gri-ul ala metaliza nu e asa super, e mult mai ok
eu as fi vrut ceva mai comic style ceva de genul asta
Statuie Black & White Batman 18cm
Si un gameplay nou:
Batman: Arkham Knight is another step away from the intimacy of Arkham Asylum • Eurogamer.net
Au mare dreptate, atmosfera si design-ul lui Arkham Asylum au fost ceva special si impreuna au facut un joc mai bun decat Arkham City.
Can can titlul ala. E normal sa devina mai mare, sifur exista o noapte in care se bate cu toti si pe roti
---------- Post added 29-05-2015 at 10:27 ----------
palmieri in gotham? really?
doar la Special Edition iti da si misiunile cu Scarecrow? pe Emag sunt incluse si in varianta normala cica.
Asta am remarcat si eu. Cred ca nu stiu cei de la Altex. Teoretic Scarecrow DLC e free pt toti cei care iau jocul pe playstation nu?
Din clip-ul asta sa inteleg ca noi astia cu AMD in console nu o sa avem efectele respective?!?
Alea sunt efecte pentru placile video de la Nvidia pe pc numai. Se intampla asa de cativa ani la destule dintre jocuri.
In curand o sa trebuiasca sa facem Pre-order ca sa putem juca si varianta normala a jocului. In toate filmuletele de mai sus numai asta auzi "Available only... bla bla... pre-order![]()
Singura chestie care-mi place de la Nvidia asta, e faza cu banii de pe jos. Foarte misto realizat. Oricum, sigur se poate face ceva asemanator si pe console, dar nu vor producatorii.
Inca ma uit cu drag in Driveclub, cand trec peste frunze sau ce mai e pe traseu si se ridica.
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
Bookmarks