Cred ca vor sa iasa in evidenta intru-un fel mai deosebit![]()
Jocul arata absolut fabulos. Texturile si ploaia sunt geniale. Dar nu-mi place faza cu obligatu sa joci cu tank-u ala. Nu ma atrage deloc si era bine daca era o optiune, sau ceva mai putin folosit.
Jocul pare interesant si are note destul de bune. In mod clar mi-l iau, dar sa vad cand...
http://www.eurogamer.net/articles/di...-arkham-knight
It's a sad fact that this generation's big releases are often playing catch-up on their promises post-launch - a "release now, fix later" mentality that developer Rocksteady thankfully doesn't appear to subscribe to in its excellent Batman Arkham Knight. Having played the PlayStation 4 review code extensively, we're pleased to see the game is set to launch in a very refined, polished state. As the finale to the Arkham saga, it's a superb production, but crucially it also turns in a slick, stable playing experience with solid performance on day one.
Cica e cel mai bun joc cu Batman, urmariti acest review, foarte bun
Batman Arkham Knight Review (PS4, no spoilers):
Nu prea are logica sa dai 10 la un joc atunci cand in mod clar are o problema cu introducerea Batmobile/tank-ului. Ador jocurile Arkham dar hai serios... Batman... intr-un tank.... da...
Ce-aveti mai cu tank-ul omului? Las' ca e bun ca diversitate... Daca nu-l bagau sareau toti ca nu e nimic diferit...![]()
Grafica si mecanica extraordinara. Par a fi mai mult de 30 fps cu ochiul liber. Extrem de multe combinatii de lovituri, sarituri, gadgeturi, miscari cu masina.. Si camera e foarte eficienta.. Si mi-a mai placut mult primul Riddle
O sa scriu mai multe pe seara.
Wow Batman are un tanc? Pe bune? Adica un milionar supererou care mai e si geniu si inventator isi face un vehicul blindat cu un arsenal divers menit sa contracareze si sa opreasca dusmanii orasului? serios? Credeam ca batman merge cu taxiul... Iar am ajuns sa cautam nod in papura? Asta sa fie marele neajuns al lui Arkham Knight ca are Batman tanc...Look at batman's tank, his tank is amazing and he feels fabulous driving it.
Da, jocul este fabulosEfecte speciale, grafica la un cu totul alt nivel fata de orice alt joc de actiune jucat de mine pana acum si in cele 3-4 ore jucate pana acum nu am descoperit niciun bug.
De jucat pe un TV mare si niste boxe puternice.
Prima impresie notata maxima de aici![]()
Ce va invidiez pe cei care ati primit jocul mai repede. Eu am facut preorder de pe emag, sper sa fie seriosi.
si eu tot de acolo
aveam precomanda pentru limited la Altex, n-au zis nimic
aveam precomanda pt normal la EMAG au zis ca abia pe 25 le intra in stoc si de atunci incep livrarile
Salut,
Vezi ca au trimis mail cu confirmare precomanda Limited Edition,sa nu uiti sa confirmi.
After leaving its fans in awe with Batman: Arkham Asylum and Batman: Arkham City, Rocksteady Studios took a break and Splash Damage came forward with Batman: Arkham Origins as the third title in the action-adventure video game series that had already become widely well-liked. However, with an earlier Batman story, Origins couldn’t manage to make a huge splash, and this left many fans unhappy. Now with Batman: Arkham Knight, Rocksteady Studios returns to the helm to offer the most challenging and engaging gameplay experience ever.
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
Bookmarks