100%
poate-i fac si platina.
L-am "terminat" aseara(72%), este un joc foarte reusit din toate punctele de vedere. Personal rolul "principal" si cel mai placut a fost desigur anarhistul. Acest personaj a facut si din the dark knight o capodopera. Si da, jocul are sanse mari sa primeasca GOTY pentru ca batman! batman! HA HA![]()
Pai cand ai cumparat batman trebuia sa stii ca asta o sa sparga tot pentru binele comunitatii.Cu 40 de tancuri se epileaza pe picioru drept
![]()
Am terminat si eu povestea, cam aiurea ca trebuie sa colectezi toate trofeele ca sa poti sa te bati cu RidlerTotusi sunt 240 si ceva de trofee, eu unul nu am stat de ele...
Daca puteti sa-mi raspundeti fara sa ma spoilariti deoarece inca nu am terminat main story: culegerea tuturor acelor trofee ale lui Riddler are vreo legatura cu finalul jocului? Din franturi am inteles ca ar fi mai multe endinguri, ar trebui sa fac toate activitatile secundare 100% inainte sa dau trigger misiunii finale?
No spoilers please.
Da ca sa ai parte de toata experienta Batman ar trebui sa culegi toate trofeele lui Ridler si sa faci si restul activitatilor secundare !
Rocksteady has released the first gameplay footage of Batman Arkham Knight's upcoming 1989 Batmobile, which will be introduced to the game as DLC next week.
The iconic vehicle is based on the one seen in Tim Burton's 1989 movie. It's narrower and longer than the standard Batmobile in Arkham Knight and handles better. Rocksteady adds that tracks have been specifically designed for it.
In the above video members of the development team discuss the new Batmobile and the forthcoming Robin RA challenge map.
A intampinat cineva problema cu "Please wait while game data is installed"?Asta mi-a aparut in timpul unei misiuni fiind direct la 20%dar sta asa de 10 minute
Vad ca dupa restart si-a revenit
---------- Post added 03-09-2015 at 21:08 ----------
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
Bookmarks