Eu cred ca la Scarecrow se refera![]()
Care e pretul corect pentru jocul asta sigilat? Eu incerc sa il vand cu 150 lei si tot nu primesc oferte... dupa mine e destul de ok pretul, avand in vedere ca e sigilat... Am varianta de PS4.
Pentru cine a terminat jocul. Am misiunile principale la 100% si cele secundare la 93%, cum pot sa activez
---------- Post added 03-10-2015 at 01:38 ----------
Later add: Gata, m-am prins, am am avansat putin in misiunile secundare si am putut activa ce av vrut sa activez![]()
L-am terminat in sfarsit, dar nu varianta 100% de Knightfall, pentru ca Riddler. Cat v-a luat sa-i gasiti toate trofeele? Cu youtube logic, ca nu sunt nebun.
Per total jocul e foarte bun, chiar daca povestea e un pic trasa de par. Decat sa insiste cu Arkham Knight si cu Scarecrow, mai bine se axau doar pe unul, ca ambii m-au cam dezamagit ca villain in final. Cam putine boss fight-uri, si alea care sunt, sunt cu batmobilul. Daca il lasau doar asa fara sa ti-l bage pe gat era ok, dar eventual te obisnuiesti/resemnezi... Gameplay-ul il salveaza in schimb, felul in care te misti prin oras, fluiditatea combat-ului, gadget-urile, toate aspectele sunt implementate cum trebuie si bine finisate. Grafica impresionanta de asemenea, si se misca impecabil, fara load times desi orasul e mare.
Cam un 8,5 din 10. Foarte tare ca gameplay (minus le tank) dar povestea putea fi mai buna.
Chiar acuma l-am terminat si eu. Ca de obicei Joker a facut tot, m-a distrat tot jocul, fara el nu are farmec Batman.
A rejucat careva tor new game plusul, inclusiv season of infamy de doua ori ca sa ajunga la 240%? Sunt curios cum e lupta xu deathstroke la sfarsit in nightmare mode
Am o intrebare : vreau sa cumpar season pass-ul ca este la reducere, trebuie sa cumpar si Season Of Infamy ? Sau este inclus in season pass ? Multumesc frumos.
deliver an environment takedown to a brute enemy. Stie cineva ce buton trebuie sa apas? Am obiectul din decor, am inamicul, dar nu il doboară pe inamic orice buton as apasă
Am 2 trofee de deblocat:
Brutality 101- Din lista de 30 combo, am ales si eu 15 care mi se par mai usor de facut.Am urmarit tutorialele Arena Combo Master si
Gotham Knights, dar nu am reusit sa deblochez trofeul.Trebuie sa am toate combo-urile deblocate? imi lipseste Freeze(nu il folosesc).
A deblocat cineva trofeul la 'put the Joker away in his box'? Sau alte locuri unde ati facut trofeul.
The Long Halloween -Trebuie sa incep o noua salvare la New Game+ si pot face doar main mission Scarecrow?
din ce imi amintesc, Brutality 101 are un fel de bug in care trebuie sa-l faci intrand in AR din joc, nu din meniu
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
Bookmarks