Eu inca sper sa l anuleze si sa scoata unul care pastreaza reteta primelor doua![]()
Iar anunta astia trailer ? Dupa ce au mai anuntat unu si au aratat si cateva gameplay, acum anunta iar un trailer ? Gizz, sunt penibili...
Pacat ca schimbarea asta de peisaj a facut jocul sa semene cu toate celelalte jocuri de pe piata si s-a indepartat complet de tot ce facuse seria speciala si diferita.
Sunt prea putine si prea rare aceste jocuri gen Mafia sau Godfather. Am jucat primul Mafia si mi s-a aparut a fi unul dintre cele mai bune jocuri ever made ever created. Mafia 2 a fost cam fara sare si piper in ceea ce priveste povestea, dar macar atmosfera a fost ok, interesanta. Mi-as fi dorit sa mearga in continuare pe aceasta linie...
Mie imi place ce am vz din trailer si gameplay.Interesanta schimbarea de personaj- normala pt perioada respectiva si mai e si Vito pe acolo...
Eu sper sa-l scoata prin vara , ca si asa nu sunt jocuri , daca-l baga in toamna... e degeaba
Jocuri sunt destule, depinde ce cauti, cat timp ai sa le joci etc.
Daca e sa il scoata asa cum arata acum mai bine il amana pana in 2017, caci nu este deloc Mafia 3 pe care il asteptam. Puteau sa faca alt joc cu alt nume si puneau acele personaje acolo, si realizau Mafia 3 ca o logica continuare a Mafia 2 (eu unul asa ma asteptam) ori ca un fel de preambul la actiunea din Mafia 1.
Singura chestie legata de primele doua jocuri, este faza dintre cei doi tipi de la inceput, care se pupa pe obraz![]()
Ce e cu atata hate pentru jocul asta? Mi se pare chiar foarte interesant din ce am vazut pana acum, in special in ultimul trailer. Aduce un aer fresh seriei. Normal ca e diferit, se petrece in New Orleans la sfarsitul anilor 60 doar.
Eu nu-l urăsc, nu-l vreau day one si nu-l mai aștept cu sufletul la gură. Ah, de cumpărat o sa-l cumpăr sigur, după câteva luni la vreun "Sale".
Hai ca nu a fost asa de rau. Muzica buna si povestea pare interesanta.
Dar un trailer cinematic nu este un joc. Vom vedea la sfarsitul anului.
Toti vor ceva nou, nu o ciorba reincalzita, dar atunci cand li se serveste, plang dupa reteta veche. E greu sa ii impaci pe toti.
hai ca si piesa e faina !eu unul abia il astept
desi initial am crezut ca-i ceva de la Cypress Hill
Bookmarks