Il cumperi, il joci, il vinzi, recuperezi o parte din bani si cumperi dupa b1
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Il cumperi, il joci, il vinzi, recuperezi o parte din bani si cumperi dupa b1
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Pentru un joc ce a fost catalogat ca final, este absolut oribil sa ai asemenea bug-uri. Oamenii aia ori nu l-au testat deloc, ori au avut mult prea multe probleme si s-au multumit cu astea "cateva".
Dacă clipul postat de clovnusor prezintă scene din varianta GOLD a jocului, și nu dintr-o variantă Pre-Alpha, Alpha sau Beta atunci e clar bătaie de joc. Eu chiar aveam de gând să îl iau in ziua lansării, dar m-am răzgândit.
Dupa o ora si jumatate de joc nu am avut parte de nici un bug, poate au disparut dupa acel update...
Prima recenzie de pe Metacritic
Test de Mafia III (PS4) - Tests, avis Jeux vid�o - Gameblog.fr
Wait for it.
linar GIF - Find & Share on GIPHY
din ce am citit cica in jur de 30-40. oricum, ca un sfat, nu conteaza cantitatea ci calitatea...
Buguri nu am observat , nu mai ruleaza la 30 fps se simte diferenta iar grafica nu mai are texturi spalacite dupa 2 ore de jucat. Updatul are 2.6 gb, asta zic ptr ca am jucat inainte cu o zi de lansare oficiala iar exact in misiunile de la inceput se vedeau groaznic iar de rulat cred ca era sub 30 fps ptr ca se misca rau si cand jucam si in cinematicuri.
Citește te rog cu voce tare tot ce ai scris! Mă simt ca intr-un joc puzzle când citesc așa ceva, mai arunca si tu niste virgule pe acolo. Jocul se mișcă mai rău acum? Cum adică nu mai rulează la 30 fps? Il joci pe PC? Stiu ca doar acolo au deblocat fps-ul.
Bookmarks