Originally Posted by
razvanrazy
Pentru ce ? Ca banuiesc ca nici ala nu are photo mode, dar...nici nu cred ca as vrea sa fac vreo poza la cum arata jocu ala :evil:
M-am mai jucat aseara vreo 2h si pot spune ca incepe sa prinda contur si cred ca nu mai observ eu toate bug-urile, dar jocul este chiar bun. Sunt incredibil de multe lucruri de facut si ma repet a mia oara...animatiile arata absolut demential.
Eu inca nu am experimentat acele framerate issues prin oras, unde sunt prea multi oameni samd. Pe Xbox One jocul chiar merge fluid, chiar daca asta inseamna 26-30 fps, pe mine nu ma deranjeaza.
Bataile sunt foarte ciudate. Daca te bati cu mai mult de 4 oponenti, ai sanse fff mari sa mori. Si nu stiu ce a fost in capul Ubisoft, cand au implementat acele animatii de taiat gatu (da, au si probleme animatiile :P) dar cred ca 4 din 5 sunt pe langa cap/gat si nu inteleg de ce moare fraieru ala :evil:
Oricum, e alegerea voastra sa continuati sa va plangeti de joc din ce vedeti pe internet. Alegerea mea e sa ma bucur de el, cel putin pana apare GTA V :>