Daca tie ti se pare bun un joc care nu poate sa mentina nici macar 30fps, e inundat de pop-in textures, ai aceiasi 6 NPCs care se tot repeta, si din cand in cand mai cazi prin podea, aia e problema ta. Black Flag a fost superb, by the way.
Printable View
Daca tie ti se pare bun un joc care nu poate sa mentina nici macar 30fps, e inundat de pop-in textures, ai aceiasi 6 NPCs care se tot repeta, si din cand in cand mai cazi prin podea, aia e problema ta. Black Flag a fost superb, by the way.
Atunci hai sa o lasam balta. Pana la urma nu poti sa te caci in gustul omului.
Dar nici pe topic...
Assassin Creeps : Unite :)))
Guru3D.com Forums - View Single Post - Assassin's Creed Unity
cica aici apar noile updateuri
Assassin's Creed® Live Updates | Ubisoft (US)
Gusturile se aplica pentru atmosfera, mecanica gameplay-ului, poveste, decoruri etc.., iar de astea nu cred ca s-a plans nimeni de aici. Mie personal imi place cum au recreat Parisul, imi place atmosfera, povestea pare interesanta asa la inceput...
Ce nu tine de gusturi este latura tehnica a jocului, iar aici Unity este sub orice critica. Toate, dar absolut toate jocurile de PS4 pana acum, s-au prezentat foarte OK la capitolul tehnic, au avut grafica frumoasa, au rulat ori in 60 fps foarte smooth, ori macar in 30 fps locked si fara lag la controale, fara sa aiba bug-uri iesite din comun.
Unity in schimb e varza, cel putin pe PS4. Pop-ins la greu, oameni si obiecte care se materializeaza la cativa metri de jucator, haine care isi schimba geometria si textura intr-un mod foarte deranjant pe masura de NPC-urile se apropie de jucator, tot felul de "spasme" si miscari ciudate ale NPC-urilor, control greoi, scaderi mari de framerate pe alocuri... din punct de vedere TEHNIC, jocul este cel mult in stadiul beta.
AC Black Flag a fost excelent dpdv TEHNIC. Unity este calamitate. Este genul de joc care te face sa-ti pui semne mari de intrebare legat de potentialul noilor console. Dar lasa, in cateva zile o sa iasa GTA-ul, sa vedem acolo ce inseamna un open-world facut de PROFESIONISTI, am incredere in Rockstar.
Sper ca e clar, lumea nu vorbeste de orice legat de gusturi, ci de latura tehnica a lui Unity. They better patch this **** up. Fast.
Apropo, vad ca nici nu ai inca jocul.. nu prea are rost sa te contrazici cu noi astia care am avut deja "placerea", cel putin pe PS4....
Sa rezolvat problema cu fps-ul ( cel putin pe PS4 ) , cauza era defapt serverele cazute iar jocul tot incearca sa faca refresh gen spam connect la toate chestile care tin de online gen nomad chests , initates , leaderboards etc.
Acum chiar e foarte fluid chiar si in crowds dar pop ups sunt tot acolo.
Pentru diva... ahhh, asasinul, din tine.
Am încercat azi dimineață, după ce a reușit sa se conecteze la servere.. Am încercat și cu netul oprit pe consola. Se mișcă un pic mai bine, dar n-am ajuns și prin locuri cu f multi oameni. Dar asa pe străduțe mici parca e mai fluida mișcarea camerei și controlul mai puțin greoi..
Nu înțeleg totuși de ce aleargă ventilatorul ala într-un simplu meniu.
L-am jucat si eu aseara vreo 3 ore (pe PS4).
Primele impresii:
- Din punct de vedere al graficii este ok. Atmosfera este impresionanta. Totul pare plin de viata si realist. Oamenii din cladiri, de pe strazi, desfasoara cele mai naturale si diverse activitati. Versailles si Parisul arata minunat si realist de asemenea. Interioarele unor cladiri sunt foarte frumos redate si pline de detalii.
- Sunetul mi se pare de asemenea OK si potrivit mediului ambiental.
- Gameplay-ul este acceptabil. Nu am sesizat nici o diferenta majora fata de restul jocurilor din serie. Arno se catara usor, se strecoara destul de bine prin multime, pe sub mese, prin sparturi de gard sau pe ferestre. Combatul nu mi se pare nici mai usor nici mai greu decat in alte AC.
- Glitch-uri, buguri sau alte inconveniente majore, pana acum nu am vazut si nu am avut. Nici scaderi majore de fps care sa deranjeze vizibil.
- Ce nu mi-a prea placut, este imprecizia cinemnaticii miscarilor personajului. De exemplu, foarte des cind merge, se catara pe ceva ingust sau pe marginea vreunui acoperis, pare ca merge cu un picior in aer si cu unul pe marginea acoperisului. De asemenea unele npc-uri au probleme asemanatoare, par sa stea partial pe suprafete invizibile.
Negativ ar fi si ca uplay-ul nu merge iar uneori ventilatorul consolei se tureaza atat de tare incat la un moment dat, fiind concentrat la joc, am confundat zgomotul acestuia cu cel facut de masina cu perii rotative, care curata strada (auzita de la etaj si cu geamurile inchise).
Mentionez ca am jucat doar in modul singleplayer.
Jocul nu l-am cumparat eu, ci fiul meu, cu precomanda la Altex si livrat ieri la pranz.
---------- Post added 14-11-2014 at 08:56 ----------
:o Inca o portie de ras cu lacrimi! =)) Doi motociclisti din GTAV, s-au ratacit prin Paris, calare pe motociclete invizibile! :D
http://youtu.be/hhl5yjMY0Ws
Glitchurile is intentionat puse,ca sa ne amuze.=D>Great job ubi!
Npc... hahaha
http://youtu.be/5DzsFMsIZPM
parca asteptau sa intre la toaleta dupa o mancare indiana saracii...
anyway, dupa cateva zile de joc pot spune ca povestea si modul in care se desfasoara misiunile atat cele principale cat si cele secundare sunt foarte ok. imi plac si salturile prin timp, si modul in care au reconstruit parisul acelor perioade. tehnic vorbind eu inca mai intalnesc aceleasi glitchuri si frame rate drops ca si in prima zi, si se intampla destul de des. se vor rezolva pana la urma pentru ca cei de la ubisoft au tot publicat mesaje in care anuntatu ca se lucreaza la majoritatea problemelor.
iar pentru cei care nu considera ca erau probleme, daca insisi cei de la ubisoft le-au recunoscut, inseamna ca ele nu erau doar in mintea noastra, cei vesnic nemultumiti, ci existau si erau destul de suparatoare astfel incat sa-i motiveze sa le rezolve
e suparator ca inca nu au rezolvat problemele cu serverele uplay, si eu unul nu reusesc de trei zile sa sincornizez nimic prin ubisoft si sa ma bucur de niciun extra content.
misiunile de co-op fiind story based, imi plac foarte mult. finally a multiplayer i can get on board with. :)
Cum sa faci bani mai repede in AC Unity fara sa cumperi in $ :)) How to Make Money in Assassin's Creed Unity | USgamer
Quote:
Having fun in Assassin's Creed Unity yet? The next phase in Ubisoft's mega-franchise has begun and players everywhere are forming their own Brotherhoods to take on co-op. Being a good team players means having all your skills and gear up to snuff, but you may be a bit short in coin to buy the best stuff.
Yeah, all of the best weapons and armor you can buy costs more than you'll make in a single playthrough of the campaign. And we're not resorting to buying Hack Points, are we? Of course not, we're real assassins. (Not actually.)
So here's a few short tips to kickstart your lucrative career in overdrive.
Take the free weapons and go from there.
Don't spend your money on weapons. Once you've picked a weapon of choice, you can get by with 1000 livre version of that weapon. Upgrade its damage with some Creed Points and you'll be good to go. The game will throw one of the best weapons at you once you finish the story campaign.
Do spend your money on Cafe Theatre improvements and Social Clubs. Just like real life, property is everything. Every improvement to your home base and new social clubs means more cash flowing into your coffers. Buy the first few Cafe Theatre improvements and complete the available missions there to upgrade even more.
Social Clubs in in poorer regions like Palais De Justice and Faubourg are cheaper than their rich district counterparts. Start with buying those up.
Your personal chest gets an influx of money based on game running time (every 20 minutes). Leave the game paused and you'll return to a full chest.
Once you get a full-chest notification, it's best to fast travel back home to empty the chest. Don't waste free money.
This guy didn't choose the right skills.1
Choose the right skills. If you want money, one of the primary skills you need to pick up first is lockpicking. When a new version is available (Sequences 2, 5, and 9) buy it. not only does this help with unlocking doors in missions, but unlocked entrances lead to treasure chests. In addition, the red chests on your map are all locked chests. No lockpicking? You're leaving money on the table.
Go hard or go home. The diamond system is everything. The enemies in four- and five-diamond districts are harder to kill if you're not equipped, but they give more money. The payout for five-diamond missions is far better.
Play well with others. Co-op missions are fine for Sync Points and gear, but if you want money, Heists are where it's at. You receive a specific pay-out for finishing a Heist but there's also a huge bonus pay-out. This bonus starts at a specific amount and goes down when you do non-stealthy things. Stay stealthy and reap the rewards!!
Helix Rifts are a good way to make money.
A better way to grind. Heists are great, but they're time-consuming and you're not guaranteed to finish, unless you have a solid, consistent crew. If you want to avoid that mess, the best way to make money in Assassin's Creed Unity is through Helix Rift missions. These missions - SPOILER - are unlocked at specific points in the game and take you to other time periods. The first mission is always a basic run-through of the entire Rift and the second mission is a Data Harvest. The latter mission is the moneymaker.
Data Harvests reward good money for just completing them and they give really good money if you collect enough bonus data. Plus, once you finish a Helix Rift Data Harvest once, it unlocks a ghostly guide. Follow the guide and most of the time you'll hit the bonus data level. The latter maps like Medieval - Battlefield (my favorite) offer 8,000 livres as a basic pay-out and nearly double that for hitting the bonus.
The best part is these missions are only 3 minutes long (plus a couple of seconds to escape). Either you get paid or your fail. Once you have them down, Helix Rifts are easy, consistent money. If you can hit that bonus on a regular basis, you won't find better money in the game. Get to grinding, assassin.
---------- Post added 14-11-2014 at 15:04 ----------
BTW nu uitati ca in AC Unity avem club: ConsoleGamesRo cu tara setata pe Romania.
---------- Post added 14-11-2014 at 15:08 ----------
Bine puteti veni doar daca nu va deranjeaza frame-rate-ul si glichurile jocului :D
După ce îl patch-uiesc, o sa ma bag și eu la co-op. :)
Am dat si eu de un glitch. :) http://www.youtube.com/watch?v=631oLwW3T1s
A aparut si un patch (PS4), n-am vazut nimic legat de framerate in descriere.
Noul patch repara...wait for it...microtranzactiile :/