Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 41 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 819

Thread: Assassin's Creed: Unity

1. #281 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    din pacate ubisoft se crede ceva rege in gaming dupa ce au scos cateva jocuri bune si acuma slackuiesc. Si daca ma gandesc ca apare Far Cry 4 sa nu fie "fail"ca unity (doar din ce citesc de la voi imi dau cu parerea) atunci thanks someone for GTA V in curand si pot sa astept la jocurile astea. Dar sa speram ca macar Far Cry 4 sa fie bestial.

2. #282 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    "Good thing is you can shorten your game play experience with micro transactions!
    Maybe they can implement an option to buy more fps?"

Assassin's Creed Unity runs better on Xbox One than PS4, Digital Foundry reports

---------- Post added 11-11-2014 at 22:49 ----------

Just... no comment

3. #283 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Jeg de joc...

4. #284 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Merge mai bine pe Xbox One.

5. #285 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Da, cu 3 cadre in plus...

6. #286 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    acei 2 fps sigur fac diferenta ...

7. #287 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    sacre bleo , ma faceti sa-mi anulez precomanda..

8. #288 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    In mod clar trebuie sa scoata un patch care sa injumatateasca numarul de NPC-uri on-screen pentru a creste performantele jocului.

9. #289 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sau sa lucreze mai mult la joc, nu copy-paste si cateva functii noi si tweakuri la grafica

10. #290 SP
    anunt oficial..

"We recognize that there are intermittent issues for gamers playing Assassin’s Creed Unity accessing Initiates and some Uplay services. We’re actively working to solve these issues. Gamers can be reassured that no progress data associated with these services will be lost. Gameplay in all platforms and Uplay login for PC is not impacted. We apologize for any inconvenience."

mi-e rau ... ia sa-mi anulez eu frumusel comanda ca m-am saturat de impertinenta lor , cel putin in tabara sony e plin de sloganuri de genu

mai dur in cazul ps4 e ca au taiat din "Ten eitipi" ca sa mearga mai bine si ..merge mai prost decat Xone in aceleasi conditii, ceva miroase dubios

11. #291 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    mda. btw, se si instaleaza foarte greu. mai stiti feature-ul ala al PS4 care te lasa sa joci un joc in timp ce se instealeaza? ei bine mie mi se instaleaza jocul de mai bine de trei ore, timp in are am jucat fix doua misiuni plus ceva free roam plus cules chest-urile si ****-****urile alea din prima locatie. a treia misiune nu o pot accesa pentru c ajocul nu e complet instalat.

mai incerc maine. frate, macar la shadow of mordor nu mi-a parut rau de banii cheltuiti cu pre comanda

12. #292 SP
    am trimis mail cu anularea precomenzii, insa imi cam pare rau aveam asteptari mari totusi , vedeam ceva revolutionar, dar trebuie sa-si invete lectia ubisoft, ar trebui sa renuntati toti la precomenzi asa ceva nu este admisibil, au facut traditie din lansari ratate.

bine , sa nu fie si de la ruptura ubisoft-sony..in cazul ps4

13. #293 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Astia chiar asa rau au ajuns sa-si bata joc de gameri?! FFS, pai EA sunt zei pe langa Ubisoft in momentul de fata; Activision la fel, si-au spalat toate pacatele cu ultimul CoD. M-am lamurit, comanda la GTA V plasata, chiar daca l-am mai jucat. Adio, AC V, AC Rogue, si Far Cry, asta e bataie de joc. Nu mai dau in viata mea mai mult de 100 ron pe un joc de la ei.

14. #294 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Hai sa ne mai descretim fruntile de la atata suparare. Lets watch Conan play AC Unity...Hilarious!

15. #295 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    "You be soft."

16. #296 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mda, am mai jucat și eu puțin și mi-a dat frumusețe de eroare & quit game in mijlocul misiunii... Fac iu ubi. După cele câteva jocuri frumoase și fluide pe new-gen, vine gunoiul asta... Și se mai și lăudau ca asta e exclusiv new-gen și o sa fie excelent... Really, fac iu ubi.

Pt doritori, sfatul meu e sa aveți răbdare sa apara vreo promoție, sau SH..... Momentan nu merita, mai bine jucați CoD AW și GTA V..

17. #297 SP
    Junior Member vicy's Avatar
    Sall ,am jucat pe one si pot sa afirm ca nu am fost dezamagit.Din partea mea primeste nota 9

18. #298 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    "You be soft."

Also... They're FREEENCH!

19. #299 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    That's not fog, that's the odor of the french people.

Little did he know, ca de fapt ceata aia e dovada vie a incompetentei celor de la "U-be-soft".

20. #300 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by C3zar View Post
    Merge mai bine pe Xbox One.
    Pai e mai puternica

O sa-l împrumut și eu peste o săptămână, cert e ca "baetzii" de la Ubisoft au luat-o pe un drum bun. Parca vad ca si "FartCry" e varza...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 41 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast