Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 41 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 819

Thread: Assassin's Creed: Unity

1. #341 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Say whaaaat?

2. #342 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Cati dintre voi v-ati jucat cu placere primul Ac?

3. #343 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    cineva mi-a sters o postare, ca am facut o ironie la XO Gz

4. #344 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    cineva mi-a sters o postare, ca am facut o ironie la XO Gz
    Ironiile la adresa Xbox One le astept pe PM, ma distreaza la nebunie )

On-topic aseara am jucat mai mult de 3 ore AC Unity pe Xbox One si nu am intampinat problemele de care va plangeti. Concluzia mea e ca va inspirati din Twitch, Youtube & Co fara sa aveti pe consola jocul si cauzati flame pe acest topic inutil. Cui nu-i place nu-l cumpara si gata! Chiar eram aseara in party 4 oameni care jucam AC Unity pe Xbox One si toti il laudau. Acum daca sunt considerati orbi toti 4 ca nu ne dam seama de problemele jocului este putin extrem...Clar AC Unity nu vine cu nimic nou next-gen, dar pana la a fi considerat un joc prost, sau prost facut e cale lunga, mai ales ca multa lume se plange de joc pe diferite forumuri sau pagini de Facebook fara sa fi jucat personal nici o secunda acest joc, si il judeca numai dupa filmuletele de pe Youtube.

5. #345 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu astept sa iasa varianta pt Ouya, nu ma complic cu jucariile astea de la Sony si MS.

6. #346 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Ironiile la adresa Xbox One le astept pe PM, ma distreaza la nebunie )

On-topic aseara am jucat mai mult de 3 ore AC Unity pe Xbox One si nu am intampinat problemele de care va plangeti. Concluzia mea e ca va inspirati din Twitch, Youtube & Co fara sa aveti pe consola jocul si cauzati flame pe acest topic inutil. Cui nu-i place nu-l cumpara si gata! Chiar eram aseara in party 4 oameni care jucam AC Unity pe Xbox One si toti il laudau. Acum daca sunt considerati orbi toti 4 ca nu ne dam seama de problemele jocului este putin extrem...Clar AC Unity nu vine cu nimic nou next-gen, dar pana la a fi considerat un joc prost, sau prost facut e cale lunga, mai ales ca multa lume se plange de joc pe diferite forumuri sau pagini de Facebook fara sa fi jucat personal nici o secunda acest joc, si il judeca numai dupa filmuletele de pe Youtube.
    Te rog atunci sa stai cu prietenii tai pe Xbox One si sa va bucurati de joc. lasa-i pe cei care il joaca pe PS4 sa se planga daca au motive. Cum am eu, de exemplu, un framerate de *****. Nu m-am luat dupa alte video-uri, am vazut cu ochii mei pe consola mea. Ma bucur ca iti merge bine si ca nu ai de ce sa te plangi. Restul, eu, Kotaku, IGN, Eurogamer, suntem niste orbi plangareti.

7. #347 SP
    Sau poate doar "mofturosi" deoarece pe mine nu ma deranjeaza 900p@24fps pe cand altora li se pare ne-jucabil...mizerabil...etc...Kotaku, IGN si Eurogamer primesc bani ca sa faca reviewuri, la ei este un business in spatele acestor review-uri, nicodata nu m-am luat dupa ele. Asa cum Call of Duty Black Ops a fost cel mai genial joc creat vreodata in viziunea lor.....si pe mine m-a lasat rece... Parerea mea e ca aveti prea multe asteptari de la next-gen, asteptari pe care Ubisoft, Sony, Microsoft, EA Games, etc vi le spulbera prea usor ) Am vazut o gramada de oameni plangandu-se de Ryse ca e doar 900p, de Driveclub ca are ziduri invizibile, ca PSN-ul cade, ca Xbox One are un GPU prea slab, ca AC Unity are scaderi de framerate, ca Lord's of the Fallen are nu stiu ce....etc. Aveti asteptari prea mari pentru generatia asta de console, asteptari care vor fi distruse cu fiecare joc nou lansat. Si va veti plange in continuare deoarece urmeaza: Dragon Age, GTA si Far Cry tot luna asta. Sa va vad atunci

8. #348 SP
    Nu cred ca optimizarea unui software este o asteptare prea mare in anul 2014, dispunand de resurse de 10 ori mai mari ca inainte + asemanarea de arhitectura intre cele 3 platforme principale de gaming.
    Unele companii vor sa faca jocuri si bani, altele vor doar bani.

9. #349 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Yup , jocurile de pe last gen nu aveau probleme de genul dar las , noi sa inghitim si "costumele" sa se imbogateasca.

10. #350 SP
    leo, ma bucur ca sunt si oameni cu capul pe umeri printre gamerii de pe forum. ma joc de cand altii nici nu stiau ce e un spectrum sau atari2800 iar acum cand vad ca toti se ultrariaza pe un framerate care nu se mentine constant, sau gasesc nod in papura cu nu stiu ce glitch-uri, ma seaca f.tare. Eu nu am inca jocul dar o sa-l cumpar cand apare in magazine si ma voi pronunta si atunci, dar e clar ca Ubisoft este in vizorul tuturor. Ce nu ai precizat tu mai devreme e ca toti au asteptari f.mari si pentru ca gamerii sunt naivi/usor de manipulat. Hai ca vedem noi cat de ultra mega o sa arate si Witcher 3 (pe care de-abia il astept).

In loc ca topicul asta sa fie deschis pentru conversatii despre joc, multi l-au transformat intr-un spamfest de glitchuri sau mai stiu ce vad ei pe neogaf, gamefaqs, etc.
    Cam cat de scumpe sunt armele (in franci, binenteles) si sunt curios daca ai jucat vreun asasinat pana acum. Din ce am vazut se pot aborda in mai multe feluri, lucru care ma bucura. Pare ca s-au intors la formula din primul joc.
    Ploaia e dinamica sau se poate schimba in meniu?

11. #351 SP
    In cele 3 ore de gameplay aseara nu m-a prins ploaia. Dar glich-uri/bug-uri exista, am vazut in fata mea cum o femeie si copilul de mana au intrat in pamant (cred ca de rusine ). Dar ca un plus am vazut ca poti intra in toate casele, a fost ceva de munca nu gluma, avand in vedere ca poti cobora pe scarile interioare si ca sunt multi-nivel.

12. #352 SP
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post

Nasol ca ti-a spus dualshockers ca PS4 are cu 40% mai mult juice in GPU si tu ai crezut ca or sa arate cu 40% mai bine jocurile pe aceasta platforma, iar tu chiar ai crezut.
    pai normal ca nu arata pentru ca paritate si pentru ca nu e exclusivitate. nu a cerut nimeni de aici sa arate mai bine pe ps4. toata lumea vrea un joc care chiar sa merite.
    ca lumea nu da 10 dolari pe grafica, 15 pe cai alternative si zone in plus si bla bla. lumea il ia ca pe un pachet cap coada
    asta nu e un proiect de kickstarter la care lucreaza 10 oameni si nu au fonduri
    asta e produs de o mare companie, au lucrat 1000+ de oameni si nu ofera o experienta placuta de joaca. poate ca ar trebui sa se opreasca din bagat bani in publicitate si sa scoata un joc care sa vorbeasca de la sine cum sunt alte titluri.

13. #353 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    leo, ma bucur ca sunt si oameni cu capul pe umeri printre gamerii de pe forum. ma joc de cand altii nici nu stiau ce e un spectrum sau atari2800 iar acum cand vad ca toti se ultrariaza pe un framerate care nu se mentine constant, sau gasesc nod in papura cu nu stiu ce glitch-uri, ma seaca f.tare.
    comparatia asta e ca si cum as compara vizionarea unui film pe un televizor sport alb-negru din 1982 cu vizionarea pe un LED de 160 de cm 4k.
    toti care am trait perioadele respective suntem nostalgici, si da, viata si gamingul implicit erau mai simple si mai frumoase din anumite puncte de vedere, dar de la Atari au trecut 30 de ani.

Concluzia mea e ca va inspirati din Twitch, Youtube & Co fara sa aveti pe consola jocul si cauzati flame pe acest topic inutil. Cui nu-i place nu-l cumpara si gata
    chestia asta e valabila daca apuci sa joci un demo si te edifici cu privire la ce-ti poate oferi jocul. dar in conditiile in care faci pre-order cum am facut eu si altii, il joci, si nu ti se pare ok, nu vad de ce trebuie sa traga cineva concluzia ca te-ai inspirat de nu stiu unde, sau ca nu ai dreptul sa critici ceva pe care ai dat bani si care te-a dezamagit.

si apropos, nu stiu altii care au comentat cu privire la joc ce au facut, dar eu am facut preorder digital pe PSN US ca sa-l pot juca din prima zi, si nu am dat nicio atentie initial controverselor cu privire la paritate si la frame rate and res lock. in schimb dupa ce am jucat putin am fost nemultumit.

si cred ca am tot dreptul pentru ca am platit acel produs, nu l-am primit cadou si nu l-am furat. sper sa nu se mai trezeasca vreunul sa spuna ca 50 de euro sunt o nimica toata, pentru mine nu sunt.

Aveti asteptari prea mari pentru generatia asta de console, asteptari care vor fi distruse cu fiecare joc nou lansat. Si va veti plange in continuare deoarece urmeaza: Dragon Age, GTA si Far Cry tot luna asta. Sa va vad atunci
    nu mi se pare ok ce zici aici. am jucat jocuri precum TLOU, Infamous SS si First Light (pe PS4), MGS Ground Zeroes si chiar AC Black Flag si Freedom Cry (astea din urma pe ambele console), si nu mi-au creat niciunul din ele vreo nemultumire, si nu mi-au lasat un gust amar cum a facut-o prima sesiune in Unity. repet e vb de PS4 aici, daca pe Xbox e totul ok sau macar mai ok, atunci asta e alta discutie.

mi se pare ca ar trebui sa avem asteptari mai mari de la next gen (comparative cu last gen), macar pentru modul in care sunt prezentate produsele, altfel care e scopul in a cumpara o consola si jocuri next gen? jucand pe PS3 Tomb Raider si AC IV sau chiar jocuri mai vechi precum Uncharted 3 sau God of War 3, nu am simtit problemele pe care le are acum Unity.

si pana la urma, ideea de baza este legata de modul in care a fost prezentat acest joc publicului. iar modul in care se prezenta aseara pe PS4 acest joc e cam departe de ceea ce promitea.

daca tu sau altii sunteti multumiti de ce va ofera pe Xbox e ok, nu am dreptul sa va contrazic pentru ca nu am datele necesare, dar daca eu l-am cumparat si incercat pe PS4 si nu mi s-a parut ok, da-mi voie sa-mi exprim nemultumirea si sa cred ca am aruncat banii degeaba. fiind un admirator al seriei, l-as fi cumparat in cele din urma oricum, dar cred ca am dreptul sa fiu de parere ca am facut o alegere gresita platind pretul actual.

14. #354 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am reusit sa cad prin harta

Btw, am live broadcast pentru cine e interesat - Twitch

15. #355 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Trebuia sa ii zica Assassins Creed: Hilarity.

16. #356 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Daca am luat jocul de pe US store si il joc cu contul de UK...e vreo problema in ceea ce priveste Uplay? Oare de aceea nu se conecteaza?

17. #357 SP
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post

mi se pare ca ar trebui sa avem asteptari mai mari de la next gen (comparative cu last gen), macar pentru modul in care sunt prezentate produsele, altfel care e scopul in a cumpara o consola si jocuri next gen? jucand pe PS3 Tomb Raider si AC IV sau chiar jocuri mai vechi precum Uncharted 3 sau God of War 3, nu am simtit problemele pe care le are acum Unity.
    Ciudat ca spui asta. Am jucat mai toate jocurile importante din libraria ps3 si sunt putine alea care se comporta mai bine ca unity. Tot ce a scos bethesda pe ps3 a fost inacceptabil, ac2 imi bloca consola tot timpul, iar toate au avut glitchuri de genul astora din unity ( cazut prin harta, pop in, etc). Asteptarile sunt alta poveste. Primul ac a avut niste trailere incredibile si promitea marea cu sarea, dar rezultatele au fost sub asteptari. Eu nu am avut asteptari si l-am terminat de doua ori, pc si ps3. Precomenzile perpetua exact comportamentul ala de care se vorbea mai sus.

Acum sincer, eu apreciez forumuri de genul astuia si sunt pro criticii constructive dar sa vad pagini intregi numai cu flame-uri face un deserviciu altora care poate vor jocul si nu vor intampina toate glitchurile alea. Nu imi plac extremele.

18. #358 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce treaba are Bethesda cu Ubi? Culmea, eu nu am avut probleme cu jocurile AC. Doar in AC3 câteva scăderi de frames.

19. #359 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    same here. oricum, eu compar AC U cu AC1 si 2. e prea mare extrema. il compar eventual cu IV si/sau Rogue. in fine, mi-am zis parerea, n-are rost sa polemizez.

20. #360 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mah, da in jocu asta soare tot apune si rasare, dar noapte nu e niciodata... Am prins si ploaie putin, dar nu e nimic spectaculos.

Oricum, iluminarea e foarte misto si e incredibil cat lucreaza oamenii astia la detaliile grafice, dar nu sunt in stare sa adauge si un Photo Mode, ca tot lor le-ai face reclama cu pozele postate...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 41 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast