Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 41 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 819

Thread: Assassin's Creed: Unity

1. #361 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    anunt oficial..

"We recognize that there are intermittent issues for gamers playing Assassin’s Creed Unity accessing Initiates and some Uplay services. We’re actively working to solve these issues. Gamers can be reassured that no progress data associated with these services will be lost. Gameplay in all platforms and Uplay login for PC is not impacted. We apologize for any inconvenience."

mi-e rau ... ia sa-mi anulez eu frumusel comanda ca m-am saturat de impertinenta lor , cel putin in tabara sony e plin de sloganuri de genu

mai dur in cazul ps4 e ca au taiat din "Ten eitipi" ca sa mearga mai bine si ..merge mai prost decat Xone in aceleasi conditii, ceva miroase dubios
    Cum de nu au obervat asta in timp ce dezvoltau jocul?

2. #362 SP
    Member LordKratos's Avatar
    Bataie de joc.Am facut precomanda pe US a durat peste 12 ore descarcarea totala iar cand am intrat in joc mi am dat seama ca nu pot sa joc cu acel frame rate de kk.Nu ma pricep prea bine dar eu am TV 720p daca aveam TV 1080 si tragea maximul din joc 900p ma gandesc ca se misca mai rau.Bataie de joc pur si simplu!Ma simt pacalit.
    Daca e asa problema in primul an ma gandesc peste 2-3 ani deja jocurile or sa fie depasite pe next gen-ul actual.
    Ar merita ca toata lumea sa nu mai cumpere nici un joc ubi in semn de protest macar 1 luna,poate isi aduc aminte ca noi cumparatori avem ultimul cuvant.Pacat de joc ar fi putut fi incredibil,insa in 2014 o companie asa mare ca Ubisoft nu poate scoate un joc decent pe o consola noua.

3. #363 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu are nicio treaba ce zici tu acolo cu miscatu mai greu in functie de TV. Jocul se misca la fel, indiferent de ce TV ai.

4. #364 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Cred ca el se refera ca randeaza la 720p in loc de 900p.

Jocul randeaza la 900p indiferent de rezolutia la tv/monitor iar dupa in functie de situatie face downscale/upscale.

5. #365 SP
    Member LordKratos's Avatar
    Am si spus ca nu ma pricep.....Atunci nu mai conteaza se misca rau de tot eu unul nici nu ma pot juca.

6. #366 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Wow such optimization, much framerate, real Paris wow, mai multa populatie intr-o piata din Parisul lui Unity decat populatia actuala a Liberiei, Liberte, fraternite, console ,,egalize", sunt buguri si glitchuri dar nu se vad, Ubisoft este un developer competent pentru ca una zice si alta face, deosebit, nu pot sa imi fac o idee despre joc dintr-un stream de pe Twitch pentru ca nu e facut din Notre Dame streamul... O adevarata experienta next gen, asa cum spun expertii, si in final, cercetatorii din Chile au descoperit ca daca te joci Assassin's Creed Unity pe PS4 framerateul care scade sub 30 de fps este strict legat de prezenta din last gen a carelor cu fan in care sari, care cu fan care se dovedesc a fi la fel de nerealiste ca scandarile cu mange ma baguette in timp ce te bati cu parizieni obositi de atata next gen.

7. #367 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    care vrea sa il scap de joc ? (ps4) va scap de o grija

8. #368 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Mah, da in jocu asta soare tot apune si rasare, dar noapte nu e niciodata... Am prins si ploaie putin, dar nu e nimic spectaculos.

Oricum, iluminarea e foarte misto si e incredibil cat lucreaza oamenii astia la detaliile grafice, dar nu sunt in stare sa adauge si un Photo Mode, ca tot lor le-ai face reclama cu pozele postate...
    Joaca Assassin's Creed Rogue

9. #369 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    http://assassinscreed.ubi.com/en-US/...m:148-76770-32

Se pare ca mai urmeaza un patch. Au zis ca lucreaza si la problemele de frame rate.

10. #370 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Joaca Assassin's Creed Rogue
    Pentru ce ? Ca banuiesc ca nici ala nu are photo mode, dar...nici nu cred ca as vrea sa fac vreo poza la cum arata jocu ala

M-am mai jucat aseara vreo 2h si pot spune ca incepe sa prinda contur si cred ca nu mai observ eu toate bug-urile, dar jocul este chiar bun. Sunt incredibil de multe lucruri de facut si ma repet a mia oara...animatiile arata absolut demential.

Eu inca nu am experimentat acele framerate issues prin oras, unde sunt prea multi oameni samd. Pe Xbox One jocul chiar merge fluid, chiar daca asta inseamna 26-30 fps, pe mine nu ma deranjeaza.

Bataile sunt foarte ciudate. Daca te bati cu mai mult de 4 oponenti, ai sanse fff mari sa mori. Si nu stiu ce a fost in capul Ubisoft, cand au implementat acele animatii de taiat gatu (da, au si probleme animatiile ) dar cred ca 4 din 5 sunt pe langa cap/gat si nu inteleg de ce moare fraieru ala

Oricum, e alegerea voastra sa continuati sa va plangeti de joc din ce vedeti pe internet. Alegerea mea e sa ma bucur de el, cel putin pana apare GTA V

11. #371 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar

12. #372 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

13. #373 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by C3zar View Post
    Trebuia sa ii zica Assassins Creed: Hilarity.
    Pana la urma o sa-mi cumpar jocul numai pentru glitch-urile astea! Am ras cu lacrimi cand l-am vazut pe individul ala cu jumatate de picior lipsa si care mergea cu spatele pe strada!

14. #374 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Cum ai ajuns tu la concluzia ca e cel mai onest? Ai jucat to jocul si e in asentimentul tau ?
    Din ce vad eu pe net, multi se bucura de joc si afirma ca este cel mai bun ac de la 2. Acum fiecare vede ce vrea.

15. #375 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Se pare ca scaderea framerateului dispare daca va delogati de pe PSN/XBL.

@clovnusor Se pare ca nu stii ce inseamna ironia sau gluma.Mai bine taceai.

16. #376 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pentru ce ? Ca banuiesc ca nici ala nu are photo mode, dar...nici nu cred ca as vrea sa fac vreo poza la cum arata jocu ala

M-am mai jucat aseara vreo 2h si pot spune ca incepe sa prinda contur si cred ca nu mai observ eu toate bug-urile, dar jocul este chiar bun. Sunt incredibil de multe lucruri de facut si ma repet a mia oara...animatiile arata absolut demential.

Eu inca nu am experimentat acele framerate issues prin oras, unde sunt prea multi oameni samd. Pe Xbox One jocul chiar merge fluid, chiar daca asta inseamna 26-30 fps, pe mine nu ma deranjeaza.

Bataile sunt foarte ciudate. Daca te bati cu mai mult de 4 oponenti, ai sanse fff mari sa mori. Si nu stiu ce a fost in capul Ubisoft, cand au implementat acele animatii de taiat gatu (da, au si probleme animatiile ) dar cred ca 4 din 5 sunt pe langa cap/gat si nu inteleg de ce moare fraieru ala

Oricum, e alegerea voastra sa continuati sa va plangeti de joc din ce vedeti pe internet. Alegerea mea e sa ma bucur de el, cel putin pana apare GTA V
    Exagerezi, am vreo 8 ore in el, arata la fel, daca nu un pic mai bine decât AC4. Îmi place ca ti-ai format o opinie dupa 20 de minute în care nu vezi nimic. Jocul devine interesant dupa vreo doua ore.

Revenind la subiect, sunt un mare fan AC, dar dupa acest an sper sa ia o pauza aceasta serie, deja e prea mult, a disparut din farmecul pe care-l avea.

17. #377 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    @clovnusor, un lucru trebuie sa intelegi (stiu, e greu, frate, in ziua de azi ca oamenii sa inteleaga lucruri): cei care ne plangem de joc, avem motivele noastre (probabil il jucam pe PS4 unde sunt scaderi de frame rate mai mari decat pe xbone, am intampinat mai multe glitch-uri etc) la fel cum putem sa fim ironici, sarcastici, putem sa ne batem joc, putem sa spunem ce vrem. Bun. Acum, daca tie iti merge si ti se pare ca e foarte fain jocul, super! Ma bucur mult pentru tine, joaca-l, termina-l, mai joaca-l o datta etc. Si mie imi place jocul, imi place seria, de aceea l-am luat, DAR, am dreptul sa ma plang si sa-mi bat joc de acest release din cateva motive:
    1. Nu merge Uplay de 2 zile.
    2. Framerate sub 20. Daca fug pe o strada, se poticneste jocul la fiecare 2 secunde. Imagineaza-ti: miscare fluida, stop, misacare fluida, stop. E deranjant pentru ochi.
    3. Cand intru in menu, de exmplu sa-mi iau alta gluga, ventilatorul de la PS4 incepe sa faca zgomot tot mai tare si ma tare, parca nu se mai opreste, si nu pot sa stau foarte mult in menu sau sa citesc ceva despre o cladire ca mi-e frica ca se duce dracului consola.

Ti se pare ca acestea sunt lucrurile pe care trebuie sa le inghit pentru ca am platiti 60$? Te rog nu mai desconsidera pe cei care chiar au probleme, doar pentru ca pe tine nu te deranjaeaza sau pentru ca nu le ai.

18. #378 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Exagerezi, am vreo 8 ore in el, arata la fel, daca nu un pic mai bine decât AC4. Îmi place ca ti-ai format o opinie dupa 20 de minute în care nu vezi nimic. Jocul devine interesant dupa vreo doua ore.

Revenind la subiect, sunt un mare fan AC, dar dupa acest an sper sa ia o pauza aceasta serie, deja e prea mult, a disparut din farmecul pe care-l avea.
    Ai dreptate in ce zici, dar nu am de gand sa-l joc din simplu motiv ca e prea asemanator cu Black Flag, care m-a plictisit teribil si a devenit primul AC pe care nu l-am terminat (mai nou am si Liberation + cel cu personajul negru, i-am uitat numele, pe care le-am inceput dar nu le-am terminat pentru ca nu m-au atras).

Si sincer, nu prea vreau sa dau banii aiurea pe joc, doar ca sa nu-l joc, mai ales cand am o versiune mai buna a Assassins Creed pe Xbox One si astept GTA V

Ma bucur ca-ti place si ca m-am inselat si sper sa fie un joc bun, desi iti dau dreptate si cu pauza. Sper sa ia aminte de la EA (cu nefeseu) si sa sara 1-2 ani peste aceasta serie, ca si-a pierdut foarte mult din farmec si deja parca nu mai e aceiasi placere.

19. #379 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    voi nu intelegeti e de vina consola pe care o jucati, ps4 e prost rau, jocul e foarte ok, iar ubisoft a demonstrat inca o data ce oameni seriosi sunt si ce jocuri de calitate fac, imi este greu sa cred ca jocul nu are probleme serioase cand toti care au varianta de PS4 se plang si cred ca toti sunt fani ai seriei, dar noah, nu avem voie sa mai spunem nimic cand jocul arata atat de bine pe XO. dubios rau de tot, de la 30 fps si 1080p, ajungem la 900p cu 20 fps, cred ca s-au chinuit rau de tot sa fac acest "downgrade". trebuie sa fii foarte naiv sa nu crezi ca e ceva la mijloc (si nu ma refer la MS, ca nu-mi plac razboaiele astea, ci doar la incompetenta celor de la Ubisoft sau nepasarea). Am acceptat cu totii ca scot jocuri anuale, dar haide sa nu acceptam orice prostie a lor ca pana la urma sunt banii nostri.

20. #380 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    aparent se vede. au scazut actiunile Ubisoft cu 9% dupa lansarea Unity

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 41 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast