Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 41 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 ... LastLast
Results 661 to 680 of 819

Thread: Assassin's Creed: Unity

1. #661 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    prin trailere aparea aceeasi data ptr toate platformele, dar se pare ca pe ps4 este intr-adevar un delay, insa de doar o zi. ar trebui sa se lanseze maine.

Assassin's Creed Unity Dead Kings DLC Cinematic Trailer and release date! | Forums!

Sony probabil a sincronizat lansarea dlc-ului cu ziua in care se fac update-urile pe store (miercuri). tipic.

2. #662 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Nu îmi vine sa cred ce grafica extraordinară are jocul asta! Nu mai exista așa ceva pe ps4 cel puțin.
    Ce zi buna am

3. #663 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ironic sau ... Nu-mi dau seama urmeaza sa iau si eu jocul si sunt curios. Stiu ca are foarte multe probleme de ordin tehnic de aceea am tot amanat achizitia lui.

Ps: intreb pentru ca la da:i erai foarte deranjat de buguri si grafica, iar pentru mine jocul a fost fenomenal

4. #664 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu este ironic. Cel putin asa cred. Jocul arata absolut fenomenal in anumite momente. Iluminarea este excelenta si texturarea este foarte reusita.

Pacat de restul micilor probleme.

5. #665 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    S-a lansat Dead Kings DLC

6. #666 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    L-am inceput si eu (PS4). Sunt prin secventa a 4-a. Cea mai deranjanta parte e de departe aspectul tehnic. Am tot intarziat achizitionarea o bucata buna de timp, sperand sa se remedieze problemele pana acum sau macar sa fie exagerate povestile de pe Internet. Intalnesc constant lag in cutscene-uri, frame drop-uri in timpul gameplay-ului si pana acum, s-a blocat de doua ori. Noroc ca a fost suficienta o restartare a jocului si nu a fost un moment de-ala de freeze total, cum intalneam frecvent pe PS3, cand nu mai mergea nici controller-ul si trebuia resetata consola manual sau scoasa de-a dreptul din priza. Dar e prima data cand patesc asta pe PS4. De asemenea, Arno are tot felul de momente de rebeliune in care nu sare unde vreau eu sau o face aiurea, in directii care mie nici nu imi trec prin cap.

Ma opresc putin si la partea grafica pentru a sublinia faptul ca aici, am impresia ca imi joaca mintea feste. Asa cum spunea Razvan, jocul are momente cand arata fenomenal si in care iluminarea e superba. Arhitectura cladirilor e ceva de vis, totul reprodus la marea arta si incarcat de detalii uimitoare. Uneori, nu imi pot lua ochii de la frumusetile Parisului. E unul din jocurile alea unde in timp ce faci ceva, observi un loc atat de frumos si atat de fidel reprezentat, incat te opresti ca sa il admiri minute intregi. Are rost sa spun cat timp am pierdut la Notre Dame, privind atent fiecare amanunt? Ei bine, toate astea m-au lasat cu gura cascata, insa nu a tinut mult. Exista anumite parti ale orasului care arata mediocru. Grafic, parca ma intorc in 2010. Si nu exagerez. La fel si in misiunea in care Arno merge neinvitat la petrecere. Salonul ala unde are loc evenimentul, o alta reprezentare care ar fi putut fi splendida, e trasa in jos de o grafica mult sub cea de care vorbeam mai sus. De ce exteriorul cladirii arata atat de bine (noapte fiind), iar o data ce intru si ajung in incaperea cu pricina (luminata de niste candelabre superbe, apropo), totul devine mai fuzzy? Nu gasesc o explicatie logica. Grafica are ba momente in care totul arata splendid, ba in care parca ma intorc in timp. Nu, nu e sub nicio forma "grafica de PS2" cum i-am mai vazut pe unii spunand, zic doar ca exista discrepante extrem de sesizabile de la un moment la altul.

In ceea ce priveste povestea, pana in momentul asta e OK. Nu iese cu absolut nimic din tipare. Gameplay-ul e esentialmente acelasi, iar de asta, nu pot sa ma plang. Mi se pare nepotrivit insa Arno. Are o alura extrem de "light" pentru un asasin. Pana in momentul asta, pare genul care trebuie sa fie constant tinut de manuta. Repet, povestea e OK, insa nu pot sa fac abstractie de faptul ca nu ii inteleg motivatiile si nu spun mai mult de atat, fiindca probabil intra in categoria "spoiler". Chiar si fizionomia mi se pare mult prea flower power pentru un asasin si nu are nimic din infatisarea turbata a lui Ezio sau din a vreunui Kenway.

Si nu in ultimul rand, ceva care mi-a placut in mod deosebit si anume misiunile co-op. Imi place foarte mult sa colind orasul cu inca 3 asasini in cautarea cuiva, munca in echipa si prudenta cu care trebuie facut fiecare pas in drumul spre obiectiv.

Concluzionand, am impresia ca toata reputatia pe care si-a creat-o Ubisoft in ultimii ani are si va avea de suferit din cauza lansarilor de anul trecut. Habar n-am ce se intampla cu ei. Am avut un Watch Dogs decent cu cateva idei originale, dar de o dezamagire colosala raportat la asteptarile publicului. AC Unity e cel mai nefinisat produs al lor de pana acum, cu probleme de functionalitate severe care se manifesta chiar si dupa doua luni de la lansare. Joi trebuie sa imi ajunga Far Cry 4. Doamne ajuta.

7. #667 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

8. #668 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Nu exista jocu grafica mai bina ca asta pe console, părerea mea sincera.
    Nu stiu cum era înainte de patch, dar merge foarte bine si nu am întâlnit nicio problema.
    Dragon Age este mic copil pe labga asta dpdv grafic si este inca nefinisat.

9. #669 SP
    La partea cu popups cum mai sta ? Vreau sa ma apuc si eu de DLC saptamana asta si nu m-am jucat de la primul patch cand l-am terminat.

10. #670 SP
    Si-a mai revenit putin dupa patch 4, dar inca nu 100%. Din pacate, au stricate alte lucruri, cu care nu aveam probleme inainte de patch-uri.

11. #671 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu inca nu gasesc DLC-ul pe UK.

cred ca doar pe US exista, momentan, probabil ca maine pe UK.

12. #672 SP
    Pe UK store-ul isi face mereu "refresh" miercuri la 14:00 ( ora noastra )

13. #673 SP
    Asta pe PSN, ca pe Xbox One, pe Uk, este. L-am luat aseara

14. #674 SP
    Member adin33's Avatar
    A aparut dlc-ul si pe Romania

15. #675 SP

16. #676 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Ati reusit careva sa instalati dlc-ul pe ps4? Eu l-am luat de pe store dar desi apare ca instalat in folder-ul de downloads nu imi apare instalat in joc. De pe store cand dau start la dlc imi spune ca nu gaseste aplicatia (probabil jocul AC) si imi sugereaza sa o cumpar de pe store... Am sters acuma dlc-ul din downloads si il mai iau o data. WTF am I doing wrong here???

17. #677 SP
    acum il trag si eu , iti zic cum e la mine.

---------- Post added 14-01-2015 at 18:20 ----------

merge

18. #678 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Am downloadat inca o data dlc-ul. Nu merge.
    Ce sa fac? Sa sterg jocul si sa-l instalez din nou?

19. #679 SP
    eu l-am si terminat

ce sa mai , un DLC ramane un DLC..

nu stiu ce sa zic Twiztid..mie mi-a mers fara probleme, sigur ai si jocul si DLC-ul pe aceeasi zona ?! in cazul meu UK zona 2.

20. #680 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Da. Totul e pe uk. Joc cumparat de la noi (editia notre dame) cu toate update-urile la zi. Chiar nu inteleg. Am sters iar dlc-ul si downloadez din nou 8 gb (de-a pixu' parca vad...) in speranta ca poate de data aste merge...daca pana acum eram numai dezamagit de ubi.s.h.i.t. acuma incep sa am boala pe ei...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 41 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 ... LastLast