Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 41 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast
Results 721 to 740 of 819

Thread: Assassin's Creed: Unity

1. #721 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    mai am si eu putin si deblochez outfitu' lu' Altair daca-l da ..moca.. asa fara munca prin update..oh well.. stupid me.

am luat si ultima arma ghilotina, straluceste frumos
    si mesajul:

William @ Ubisoft Customer Service :
    Hello raducucosmin84,

Thank you for the update.

Our Devs have confirmed all the outfits that can be unlocked through the companion app will be made available in-game by default in a future update.

Our Devs also assured us the release date for this patch will be very, very soon! So keep an eye out for new game updates.

Thank you very much for your patience on this matter.

Kind Regards,
    Ubisoft Support

2. #722 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Cu chiu, cu vai, l-am terminat si eu. Nu mi s-a mai resetat aiurea, insa controlul a ramas pana la final o mare problema, la fel si frame drop-urile. Misiunile de urmarire mi-au mancat nervii, Arno agatandu-se de tot ce ii iesea in cale. Mi-a placut mult sistemul de upgrade. Chiar trebuia sa alergi ca sa obtii armuri si arme destul de mult, spre deosebire de jocurile precedente. M-a deranjat link-ul catre PlayStation Store, insa. Combat-ul e si putin mai dificil. Trebuie sa fii foarte precis cand faci counter-urile. A fost bine ca nu a fost nici exagerat de lung. Dead Kings a fost exact ca restul povestii - banal. Prelungire artificiala a unui produs nefinisat.

Plusuri : misiunile co-op, sistemul dificil de upgrade, grafica, misiunile stealth, unele momente ale povestii.
    Minusuri : povestea in ansamblu, repetitivitatea, personajul principal, problemele tehnice, microtranzactiile, faptul ca predomina banalitatea.

Un 7 de la mine. Not good.

3. #723 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    pai 7 e decent. not good ar fi 4 sau un 5 daca iti place seria

4. #724 SP
    Obisnuiesc sa fiu mai generos.

5. #725 SP
    justa apreciere din perspectiva mea.

legat de combat, pentru ca multi au spus ca e mai solicitant in acest joc comparativ cu cele precedente. eu momentan m-am apucat de black flag pe PS4 (l-am jucat cand a aparut pe 3), si sincer mi se pare mai greu combatul in Black Flag: adica mai greoi si counter-intuitive personajul si la fel si miscarile camerei.

bine, asta e valabil pe PS4, ca pe 3 parca nu era chiar asa.

si in comparatie la Unity parca e mai fluid combatul si de asta mi s-a parut si mai usor de abordat.

6. #726 SP
    Nu stiu ce sa spun. Black Flag e jocul meu preferat din serie, a fost printre primele jocuri de pe PS4 pentru mine. Acolo nu se punea atat de mult accentul pe combat, deci nu imi amintesc foarte bine. Cred ca vreo 90% din timpul jocului tot pe mare am fost. Chiar si la un an distanta, ca data de lansare vorbesc, mi se par fundamentale diferentele dintre cele doua jocuri.

7. #727 SP
    si mie imi place jocul, nu ma intelege gresit. doar ca de cand l-am reluat pe ps4 deplasarea/cataratul si combatul mi-au scos peri albi.

8. #728 SP
    de ceva zile a aparut un nou dlc pack: Secrets of the Revolution

Assassin's Creed Unity: Secrets of the Revolution DLC released • Eurogamer.net

pack-ul contine pe langa cateva arme si armuri, trei misiuni (dintre care doua - The Chemical Revolution si Killed by Science - au fost incluse ca pre-order bonusesc, collector's edition bonuses, pe uplay etc). a treia este The American Prisoner.

dlc-ul este gratuit pentru season pass holders, si costa 7 dolari pentru cei fara season pass

9. #729 SP
    Member micul_'s Avatar
    Nu prea înțeleg faza cu Nomad Chest. Am instalat Companion pe telefon unde am și făcut ceva misiuni dar tot nu pot deschide Nomad Chest

10. #730 SP
    trebuie sa faci serii de misiuni la capatul carora aplicatia iti spune ca ai deblocat un nomad chest, si apoi il poti deschide doar pe ala. si tot asa. ca sa poti deschide toate cehsturile nomad si sa obtii toate artefactele si toate misiunile pe care le deblocheaza aplicatia, trebuie sa faci toate misiunile din aplicatie.

---------- Post added 06-02-2015 at 17:04 ----------

legat de misiunea asta noua, The American Prisoner, nici acum in al nshpelea ceas nu se poate juca cum trebuie jocul asta. Primele 5 minute in misiune, primele glitch-uri

11. #731 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Din pacate nu pot face platina la el. Trofeul " Master Architect" este glitched. Nu mi l-a dat cat am renovat Cafe Theater. Am inceput joc nou si tot nimic. Asta e, joc de buguri peste buguri. Care vrea jocul pe PS4 si e din Bucuresti, let me know

12. #732 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Eu am luat jocul din prima zi si inca nu l-am jucat. Problema cea mai mare pentru mine e ventilatorul de la PS4 care atinge cote de viteza si sonor foarte mari atunci cand intru in menu. In menu. Nu va/v-a deranjat cand l-ati jucat? Pur si simplu mi-e frica sa nu crape consola. Sigur se paote rezolva cu un patch dar nu cred ca o sa mai vina sau ca Ubisoft o sa recunoasca problema asta..

13. #733 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Patch? Ala de 6.5GB? La mine huruie si dupa acel update.

Eu unul nu va inteleg cu frica pentru consola. Nu aveti garantie la ea? De unde frica asta. Se strica, o duci inapoi si primesti alta. Ce mare lucru? Asta e chiar culmea, sa nu joci un joc doar pentru ca ti-e frica sa nu se strice consola
    Attached Images Attached Images 10991095_1547878495464083_2147607813919301347_n.jpg

14. #734 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Nu traim toti peste hotare unde cand ti se intampla ceva cu un lucru cumparat in magazin ti-l schimba in timp scurt. Aici avem Altexuri si alte minuni, magazine care au departamente intregi de oameni care cauta sa fie cumva vina ta si sa nu ti-l schimbe sau in cel mai bun caz asteptam o luna, doua pana cand se repara sau suntem anuntati ca de fapt produsul nu avea nimic, noi nu-l utilizam corespunzator.

Chiar acum am patit cu Altex si celebra fraza de-al lor : politica retur 30 zile si banii inapoi; am platit un aparat electronic in 21 Decembrie (1400 lei) si abia acum (13.02.2015) am primit inapoi banii cand deja ma gandeam serios la alternativele legale...

15. #735 SP
    Mutlumesc eNHajel. Chiar imi era sila sa explic chestia asta inca o data. Anyway. O sa ma impac cu ideea ca nu o sa joc Unity pana cand nu se rezolva toatee problemele. Numai ca atunci cand duci degetul mic la gura si zici o suma enorma de bani, nu te mai gandesti sa rezolvi problemele. Nu si cand duci degetul mic la gura anual.

16. #736 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu e chiar asa. Sunt obligati ca intr-un anumit numar de zile, ori sa ti-l repare ori sa ti-l inlocuiasca. Cred ca 20 sau 30 de zile lucratoare, de tinut in service.

Eu nu am avut niciodata probleme pe partea asta. Daca a fost vina produsului, la utilizare normala, mi s-a dat unu nou in max 10-15 zile lucratoare.

Mi se pare o prostie sa nu joci un joc, pentru ca-ti tureaza cooler-ele in meniu. Ce o sa faci in 2-3-4 ani cand se va ajunge la 100% utilizare CPU si o sa fie cooler-u ala la maxim in orice joc ? Nu mai joci nimic ?

Vezi ca asa face la toata lumea care are PS4 si toata lumea l-a jucat si banuiesc ca din moment ce nu au comentat p-aici, nu au patit nimic din cauza lui Unity.

Pe Xbox One nu exista problema asta.

17. #737 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Confirm cele zise de razvan, pe x1 jocul nu are nicio problema, consola nu huruie, nu se incalzeste rau, etc.

18. #738 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Well good for you then, I guess... totusi asta nu rezolva nimic din problemele pe cealalta platforma!

19. #739 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Nu are nimic pe Ps4, ce tot vorbiti. Am jucat ore intregi intr-o sesiune si nu huruie nimic.

20. #740 SP
    Vorbim asa ca nu avem ce face. Am vrut sa inventez o problema si mi s-a parut ca thread-ul asta e cel mai potrivit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 41 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast