Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 41 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 819

Thread: Assassin's Creed: Unity

1. #61 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Vrei detalii despre MP ? Nu va avea MP.

Assassin's Creed Unity's Paris Is Huge. Really Huge.
    There is no competitive multiplayer mode in Unity, the first time a big new AC will lack that since 2010's Assassin's Creed: Brotherhood.

2. #62 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Sunt atat de fericit In sfarsit se concentreaza pe ce conteaza mai mult , experienta SP + Coop.

De la AC 1 am zis ca franciza asta este perfecta pentru coop.

3. #63 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Asa da.Must buy atunci.

4. #64 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Singurul joc la care imi placea multiplayer-ul si chiar il jucam din placere, si tocmai pe asta il elimina... ce lume cruda

5. #65 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    dar combatul tovarasi ?in secventa pe care au jucat-o ei erau aceleasi 2 categorii de inamici: aia carora le parezi loviturile iar apoi le dai counter si aia mai masivi carora nu poti sa le parezi loviturile si trebuie sa le dai kick(X)...deja e al 7-lea joc in pm..

6. #66 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Chiar te asteptai sa schimbe asta? pana si misiunile cu urmarit le-au pastrat, desi ne plangem de ele in fiecare an. Macar la parkour au mai schimbat animatiile...

7. #67 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Eu personal mi-am dorit intotdeauna un joc AC care sa aiba ca locatie Parisul (orasul meu preferat deh..) si la seria asta ma intereseaza cel mai mult story-ul si atmosfera. Abia astept sa ma pierd prin Parisul pre-Haussmann si asta...cel putin pentru mine...va fi mai important decat lipsa mp-ului, gameplay-ul repetitiv sau bug-urile inevitabile marca ubisoft. Ce ma doare mai tare e ca va lasa o gaura adanca in portofelul meu cu atatea editii de colectie...

8. #68 SP
    Member hibrid13's Avatar

9. #69 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Deci in cam 1 din 4 cladiri se va putea intra, iar, dupa cum am zis, cladirire mari, ca asta din demo, vor fi mai detaliate si vor fi in misiunile principale.

10. #70 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Nu stiu dar sunt foarte hyped cu jocul acesta am jucat doar AC 1 si AC 2, pentru ca brotherhood nu mi-a placut deloc si nu am putut sa joc decat o ora, doua. Bineinteles am jucat si AC3 ca l-am primti pe ps+, dar ma simt ca atunci cand a fost anuntat primul joc din serie . Pentru acest joc si far cry 4, merita sa-mi iau consola pana la sfarsitul anului

11. #71 SP
    Member eastbason's Avatar
    Si se pare ca au anuntat si editiile speciale pentru Europa
    Dupa cum urmeaza:
    - Assassin's Creed: Unity Bastille Edition
    - Assassin's Creed: Unity Guillotine Collector's Case
    - Assassin's Creed: Unity Notre Dame Edition
    Attached Images Attached Images assassin-s-creed-unity-bastille-edition.jpg assassin-s-creed-unity-guillotine-collector-s-case.jpg assassin-s-creed-unity-notre-dame-edition.jpg

12. #72 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

13. #73 SP
    Dar, ca majoritatea CE de la ubisoft, dupa o perioada o sa scada pretul destul de semnificativ. Mie inca nu-mi vine sa cred cat de mult a scazut pretul CE de la ultimul AC . Urmatorul la rand este Watch Dogs...

14. #74 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Toate se vor gasi in magazine?Sau o sa fie o editie comandabila numai de pe Ustore or whateva....?

15. #75 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Guilotine edition e exclusiva ubishop. Restul o sa se regaseasca si pe la noi mai mult ca sigur.

Eu am comandat si achitat deja de la ei de pe site.

16. #76 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Editia notre dame de la Altex este la aproape acelasi pret ca cea de pe ubishop. Nu stiu daca merita cumparata din Romania. Mai mult decat atat mi-e groaza ca iar dau sute de lei pe editia asta si la cateva luni dupa o s-o gasesc la jumatate de pret tot pe altex. Editia guillotine mi se pare exagerat de scumpa pentru ce ofera. Si ea probabil va fi redusa la un moment dat pe ubishop. Poate va fi scoasa si separat fara joc cum a fost cazul AC Black Chest edition care acuma se gaseste la 63 de euro. Decisions decisions...

17. #77 SP
    Cel mai bine totul se rezolva cu rabdare. Nicio editie de colectie de la ubisoft nu si-a pastrat pretul de lansare mult timp....

18. #78 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Sunt total de acord cu tine doar ca probabil stii si tu (fiind colectionar) cat de enervant e sa apara o editie de colectie (sau un collectible) din ceva ce tu colectionezi si sa astepti cateva luni pana cand sa pui mana pe ea...

19. #79 SP
    Corect! Dar parca nici pretul cerut de altex acum nu e foarte ok. Eu unu, chiar daca o sa-mi calc pe inima, o sa mai astept putin. Sunt curios mai intai sa vad un unboxing, sa vedem cum arata figurina. Personal nu sunt foarte incantat de figurina din Bucaneer Edition. Cand spun asta subliniez faptul ca totusi a fost o editie care a costat 360 lei. Tind sa cred ca ubisoft nu exceleaza la capitolul finete..

20. #80 SP
    Member colossus's Avatar
    Late news : Report: Assassin's Creed Unity Targeting 1080p/60fps on PS4 and Xbox One - GameSpot

Ubisoft's upcoming stealth-action game Assassin's Creed Unity is targeting 1080p/60fps for both the PlayStation 4 and Xbox One versions, level designer Bruno St-André revealed in an interview with GamingBolt conducted at E3 but published today. According to the report, St-André initially said he was unsure about the game's resolution and frame rate, before eventually confirming the details.
    Last year's Assassin's Creed IV: Black Flag ran in native 1080p (after a day-one patch) on PS4, while the Xbox One version outputted in something below that level. A notable difference between Assassin's Creed IV: Black Flag and Assassin's Creed Unity, however, is that this year's game is not in development for last-generation consoles like the Xbox 360 or PlayStation 3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 41 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast