Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 41 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 819

Thread: Assassin's Creed: Unity

1. #101 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Putem sa-l jucam in franceza, cu subtitrari in engleza.

2. #102 SP
    Member Buyk's Avatar
    Partea a doua din prezentarea unde developarii ne explica ca dispun de noi tehnologii care vor fi implementate in urmatorul Assassin's Creed, foarte interesante programele in care lucreaza si cel mai tare lucru care mi s-a parut este ca inainte ei puneau individual fiecare casa, acum au creat un program unde pot face combinatii de "n" case fara sa se repete una de alta, ii ajuta sa progreseze mult mai repede in crearea unui oras complex. Au afirmat ca AC Unity va avea cel mai mare oras din toate seriile AC.

Enjoy!

Making Assassin's Creed Unity: Part 2 - Next Generation Technology - IGN Video

3. #103 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sau asa:

Imi place cum au reusit sa faca editorul si faptul ca dau libertate de miscare celor care se ocupa de animatie - in sfarsit pot si ei lucra fara sa fie nevoie de un programator

P.S. I-au mentionat si pe colegii din Bucuresti... OLE!

Pentru cei care au ratat prima parte:

4. #104 SP
    Member tudort's Avatar
    Super. Cunoaște cineva cerințele de sistem pentru computer ? Dacă este la fel de frustrant precum Câini de Pază atunci mă gândesc serios să-mi iau consola din nou !

5. #105 SP
    Member eastbason's Avatar
    Ce a fost frustrant la Watch Dogs?

6. #106 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by eastbason View Post
    Ce a fost frustrant la Watch Dogs?
    Optimizarea proastă pentru PC. Demo-urile au rulat pe bestii de computere și în loc să lucreze la un algoritm care să împartă necesarul de analiză al texturilor între ram-ul pc-ului si ram-ul plăcii video au lăasat aceași optimizare ca pentru console (unified graphics and cpu memory) . Adica jocul are probleme si la placile cu 4gb ram când se dorește Ultra Textures + Ultra Details ! Aici mă refer la optimizare software nu capacitate hardware și m-am referit strict la pc. Am citit că pe XBone și PS4 este foarte plăcut jocul. Insă dacă tot am invetit în PC mi-ar fi plăcut să se apropie de calitatea prezentată la E3 din 2012 . Ce să zic , sunt un frustrat Am găsit ceva pe net pentru Unity cum că ar fi foarte bine lucrat pe partea de grafică și nu ar avea nevoie de atât de mult ram. Dar până nu vedem un anunț oficial nu vom ști. Nu am vrut să postez aici dar nu am găsit rubrica Unity la jocuri pc.

7. #107 SP
    Member eastbason's Avatar
    Am vazut ruland Watch Dogs destul de bine pe un FX 6300 si un R9 270X. Am intrebat deoarece intentionez sa-mi construiesc si un pc. Din ce am citit pe google ei spun ca cerintele de sistem nu vor fi astronomice.

8. #108 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by eastbason View Post
    Am vazut ruland Watch Dogs destul de bine pe un FX 6300 si un R9 270X. Am intrebat deoarece intentionez sa-mi construiesc si un pc. Din ce am citit pe google ei spun ca cerintele de sistem nu vor fi astronomice.
    Uite un sistem pentru tine dacă vrei jocuri pe AMD-ul tău favorit : http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/935125/

9. #109 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Assassin's Creed Unity Meets Parkour in Real Life…:

10. #110 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

11. #111 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Assassins Creed Comet pre-order...
    Ubisoft nu a anuntat nimic dar vad ca altex-ul le-a luat-o inainte
    http://www.altex.ro/assassin-s-creed-comet-ps3

12. #112 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ai greșit topicul

13. #113 SP
    Member theusher's Avatar
    CG trailer:

14. #114 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Foarte bine facut, tipic lor.
    Cred ca mai bine ar face asa un film, decat cu actori.

15. #115 SP
    extra info:
    Attached Images Attached Images 1406653494-acu-elise-figurine-packshot.jpg 1406654277-acu-fact-sheet-fig-elise.jpg 1406654277-acu-fact-sheet-novel.jpg

16. #116 SP

17. #117 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    extra info:
    R.I.P Wallet

18. #118 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by theusher View Post
    CG trailer:

Awww , dragut , parca femeile nu aveau loc in jocul asta sau erau ei prea puturosi sa faca alte animatii pentru caracterele feminine ?

19. #119 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu m-as mira daca a trebuit sa lucreze 100 de angajati 20 ore pe zi, doar pentru a uita de scandalul asta de doi bani. Urasc frustrarile astea feminine, si PETA, si LGBT, si ce naiba mai exista acum... unii oameni parca se hranesc din scandaluri de-astea, niciodata nu le convine nimic. Sa fiu al naibii daca ma deranja sa joc un AC numai cu femei.

20. #120 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Figurina din editia Notre Dame...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 41 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast