Facem o comanda de Kontrol Freeks?![]()
Nu stiu de ce zic multi ca grenadele sunt inutile in AW , seems fine to meCu exceptie la Tracking Drone sau mai stiu eu ce minunatie mai e pe acolo.
iMovie 11.
Cam aceeleasi lucruri le poti face si in Sony Vegas doar ca IMO interfata e mult mai complicata si trebuie sa te uiti la ceva tutoriale.
btw , vezi ca iti dau mai tarziu add daca vrei sa jucam.
Vreau si eu niste pareri legate de multiplayer. Se aseamana cu BO2? Spawnul este ca in jocurile anterioare?(haotic, se spawneaza in spatele tau etc).
Serverele sunt ok sau laggy?
Multumesc
E free weekend pe steam la Adanced Warfare. Daca ai pc bun incearca-l si o sa te convingi cum e.
Fishy , AW are luate cele mai bune lucruri din BO 2 si Ghosts ( alea fiind putine aici... ). Spawn-ul e decent , pe momentum e putin cam haotic dar in rest e totul ok.
+ Bonus random clip
Aveti idee daca pot face share la season pass cu un prieten? Am inteles ca acum pentru fiecare cont trebuie cate un season pass...
Eu cu arma aia am jucat mereu<3 SMG's (cu ele joc cam in orice FPS)
dada, Gun Ho ii bun di tat![]()
Ce nu-mi place: pacat ca nu exista optiune de always sprint (ca-n titanfall). Ma cam enerveaza sa tot tin apasat pt. a alerga...
Hmmm, interesante clipuri are tipu ala si foarte bine realizateo sa testez si eu dupa ce ajung acasa sa vedem cum sta treaba.
Yup , e un om foarte respectat pe twitch , youtube si mai ales in comunitatea COD ( unde vai mama ei , e cam plina de idioti ).
Face zilnic cate un filmulet in depth pentru AW , e numai bun pentru material de buda![]()
Nu stiu cum a fost inainte de patch dar situatia, acum, se rpezinta in felul urmator:
- Fara Gung Ho / stat / mers / sprint
- Cu Gung Ho
...dupa cum se poate vedea Crosshair-ul ramane neschimbat in ambele situatii (chiar si in timp ce sar sau sunt in aer) si sincer sa fiu...nici animatia aia sacadata (prezentata in clip) n-am observat-o. N-am mai facut poze dar am testat si mers + tras si crosshair-ul a ramas neschimbat in ambele situatii.
Bookmarks