Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 74 of 74

Thread: ConsoleGames.ro & Actionfigure.ro

1. #61 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ati putea aduce asta? Si la ce bani...

E de la McFarlane din Legend of the Blade Hunters.
    Attached Images Attached Images bladehunters_eternal_photo_01_dp.jpg

2. #62 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    si eu caut 3 AF:

Iron Maiden Eddie: Killers - mcfarlane
    Iron Maiden Eddie: Piece Of Mind - NECA
    Iron Maiden "Eddie from the Trooper"

daca poti sa imi dai niste preturi

multumesc
    Attached Images Attached Images killers.jpg eddie2.jpg eddie.jpg

3. #63 SP
    Junior Member Impaler's Avatar
    S-a lansat urmatorul concurs pe ..:: Bine ati venit! ::... Inregistrati-va pe site la rubrica concurs si veti primi un link unic pe care trebuie sa il acceseze cat mai multa lume. Fiecare persoana care acceseaza link-ul inseamna un punct . Persoanele care se vor afla in top 5 la sfarsit vor primi premii constand in Action Figures si Comic Books.
    Regulile si un top 100 care poate fi monitorizat in permanenta sunt disponibile in acelasi loc.Succes

4. #64 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    daca am cont pe Forum nu este valabil si la link-ul pe care l-ai postat tu?

5. #65 SP
    da, nu, poate? un raspuns la intrebarile de mai sus se poate(ce a intrebat Khan si cu mine)?

multumesc

6. #66 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    trebuie sa-mi fac alt cont ca se pare ca cel initial nu mai merge..

7. #67 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Contul care il aveti pe forum nu are nici o legatura cu cel care trebuie sa il faceti pentru a intra in concurs.

8. #68 SP
    in atentia celor cu placerea de a da mass: IGNORE

9. #69 SP
    Junior Member Impaler's Avatar
    Magazinul Action Figure s-a mutat la Liberty Mall. Suntem langa Food Court! You can't miss us! Va asteptam!

10. #70 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Impaler, un raspuns si aici?

11. #71 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate de aproape o luna Impaler nu mai da nici-un semn de viata... Sper sa nu fi patit ceva. Daca trece cineva pe la ei pe la magazin, sa ne dea si noua un semn ca e inca up and running. Asta este...

12. #72 SP
    din pacate oricum nu era receptiv. raspunsurile veneau numai daca era strict de ce concurs tinea la el pe site. si eu si khan am pus cate o intrebare din pacate fara raspuns...bad for biznis

13. #73 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    trebuia sa primesc si eu premiul ala de la concurs(hitmanu-1st place...) dar din pacate nu am gasit pe nimeni cand m-am dus la magazin..ok..am fost putin mahnit ..am trimis pe siteul lor un mesaj mai asa.. si mi-a raspuns impaler ca a suferit un accident de masina care s-a sfarsit cu secerarea tendonului lui ahile si dauna totala a unei masini. asta se intampla cam acum...o luna + ..dup-aia mi-a zis ca mi-l va trimite prin curier cand ma voi intoarce din vacanta. ...m-am intors, am incercat sa dau de ei pe site, dar nu raspunde nimeni, iar alt user mi-a zis ca inca se muta..dar eu am presupus ca au terminat daca asa suntem anuntati.so..sper sa nu fie nimic in neregula cu el, dar macar un raspuns in care sa mi se zica ceva ..sa mai astept sau anything ar fi minunat.

14. #74 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Dar de citit pe-aici vad ca citeste... Ti-ai luat premiul?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4