Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 65

Thread: Just Cause 3

1. #41 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am si eu un prieten care si l-a luat si a zis ca primele cateva ore e super fun, dar dupa aia e monoton si plictisitor, mai ales din cauza povestii care nu te face sa vrei sa vezi ce se mai intampla.

2. #42 SP
    Banned asperas's Avatar
    Oribil joc not worth it!

3. #43 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    De ce ?

4. #44 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

5. #45 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Sunt troll si nu stiu aaa? Ai luat jocul asta (JC 3)? In cazul ca nu il ai atunci de ce iti dai cu parerea chiar peste tot..? Amintesti mai sus de regele Witcher 3 unde ar trebui sa privesti discutiile avute despre joc chiar de catre unii dintre voi..baga mister mana in buzunar si plateste aproape de 300 ron pt Just cause 3 ori Witcher 3 cum am facut eu si pe urma vorbim..fizica masinilor e durere de cap iar de motoare nici nu mai vorbesc(zig zag si atat poate Avalanche aici) iar daca ratezi un challenge ori crapa eroul principal urmau 4-5 min in ecranul de loading asa cum avea acest mirabolante la lansarea lui(au mai reparat aici cu ultimul patch insa au stricat in alte parte asa ca..distractie placuta si spor la butonat!

---------- Post added 26-12-2015 at 02:23 ----------

6. #46 SP
    Banned asperas's Avatar
    uite jocul aici la barbosu' !
    Attached Images Attached Images fxcam_1451089045408.jpg

7. #47 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Vinde-l.

8. #48 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

9. #49 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Vreau si eu niste pareri ale celor care-l joaca. Sunt foarte tentat sa-l cumpar.

10. #50 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    La fel si eu. Pare atata de misto insula aia, dar ma tem ca va deveni totul monoton in foarte scurt timp.

11. #51 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Eu am bagat foarte multe ore in Just Cause 2, as dori o confirmare ca e cel putin la fel de bun.

12. #52 SP
    Member cipvas's Avatar
    E la fel de bun, poate chiar mai bun. Ce este foarte enervant e "loading time"-ul. Adica daca mori sau vrei sa reiei un "race" ai ceva de asteptat. Si ma mai enerveaza foarte mult faptul ca nu pot customiza controalele dupa bunul meu plac.

13. #53 SP
    Nu stiu nimica de loading time ( Am SSD deci totul e foarte rapid) dar jocul in sine e foarte foarte distractiv dar cam repetitiv , harta foarte mare si detaliata , e o placere sa o explorezi mai ales cu combinatile alea de wingsuit + parachute.

E un fel de frate mai vagabond a lui Far cry , cum este Saints Row si Gta

Daca va placut 2-ul slabe sanse sa nu va placa si asta.

14. #54 SP
    Senior Member axton's Avatar
    In Just cause 2 cred ca am vreo 20h minim jucate deci mai mult ca sigur il voi lua cand mai strang bani ... o intrebare : Voi ce credeti varianta PS4 sau PC ?

15. #55 SP
    E cam prost optimizat pe PC , daca nu ai minim 970 mai bine cumparal pe PS4.

16. #56 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    L-am luat si eu si m-am jucat vreo trei ore azi. Primele doua jocuri nu mi-au placut decat foarte putin spre deloc, dar asta e cum nu se poate mai fun.

Ma enerveaza putin faptul ca de fiecare data cand deschid jocul, trebuie sa am rabdare dupa intro-ul ala in care pur si simplu priveste Rico spre explozia aia din departare. Sa zic ca e OK prima data, dar de ce ar trebui sa vad secventa aia mereu? Dupa aceea, mai dureaza undeva intre 30 de secunde si un minut nu stiu ce online login, plus un loading screen dupa, deci dureaza putin pana incepe jocul. Oricum, am trecut peste chestia asta, din cauza faptului ca ma bucura enorm ca au piratii mari batai de cap cu DRM-ul jocului si ca pentru ultima gaselnita a publisher-ilor, numita Denuvo, nu au gasit astia nicio rezolvare. Tocmai de-asta au implementat-o si in Rise Of The Tomb Raider, urmand sa fie si in Far Cry Primal. Doamne ajuta, sper sincer sa nici nu reuseasca sa treaca vreodata de ea.

Nu am facut decat trei misiuni din povestea principala. Ce pot sa spun... Personajele sunt ridicole, nu atat de mult Rico, cat Mario. Aveam impresia la un moment dat ca urmaresc un serial de comedie pentru copii de pe Disney Channel. Povestea nu pare deloc promitatoare pana in momentul asta, dar cine stie... In fine, in Just Cause toate lucrurile astea conteaza mult prea putin.

M-am ocupat, insa, foarte mult de side quest-uri si imi plac la nebunie. Din prima clipa a jocului m-am simtit overpowered si am stiut bine la ce sa ma astept. Grappling hook-ul si wingsuit-ul sunt niste accesorii excelente, mai ales ca te salveaza din orice situatie. Totusi, am impresia ca pe Rico nu pot sa il omoare cazaturile. Am sarit de pe o stanca care avea vreo 50 de m, am aterizat pe burta, s-a facut ecranul putin rosu, dupa care m-am ridicat si mi-am vazut de treaba ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ca gameplay, mi-a amintit intr-o oarecare masura de Prototype 2, dar mai ales de Saints Row IV. Sentimentul ala ca nimeni si nimic nu te poate omori decat daca se straduie exagerat de mult.
    Din nou fac o comparatie cu alte jocuri, gandindu-ma la similitudinile dintre outpost-urile sau radio tower-urile din Far Cry si faptul ca si aici trebuie sa eliberezi zone. Daca in Far Cry partea aia plictisea usor, aici stii ca va fi mereu insotita de acel lung sir de explozii cauzate de distrugerea statuilor lui Di Ravello (cred ca zic bine), a speakerelor, bannerelor... Sau satisfactia aia cand legi cu grappling hook-ul un elicopter de un rezervor de combustibil, rezultand explozia aia uriasa. In orice caz, foarte mult haos.

Ce nu mi-a placut insa e controlul vehiculelor. Merg extrem de prost, parca sunt niste bucati de carton. Nu ca ai avea nevoie pentru deplasare, dar sunt nenumarate challenge-uri care implica condusul sau pilotarea unui elicopter.

Iar partea unde exceleaza Just Cause 3, de departe, e lumea. Rar am vazut peisaje atat de frumoase intr-un joc. Marea aia albastra, muntii superbi, cladirile de toate tipurile ii confera jocului un environment perfect, extrem de potrivit si de divers pentru un open world. Se poate sa ma plictiseasca povestea, side quest-urile, challenge-urile si cam orice tine de jocul asta. Dar sunt convins ca voi reveni periodic la el, doar ca sa vad frumusetea aia desavarsita din Medici.

Dupa parerea mea, e cel mai bun joc din serie. Il recomand pentru lucrurile de care am povestit mai sus, insa nu la pret intreg si nu pentru cineva care vrea sa il ia in serios. E mindless killing, ceea ce exista in multe din jocurile din ziua de azi, dar extrem de rafinat din punct de vedere grafic si cu niste efecte vizuale spectaculoase.

17. #57 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    Nu stiu ce sa fac nici eu, am ajuns pe la jumatatea jocului dar deja mi se uraste sa mai eliberez teritorii deoarece peste tot e aceeasi mancare de peste...acum stau in doua, sa il termin, sa il vand..

18. #58 SP

19. #59 SP

Musai sa iasa o editie GOTY ca are prea multe DLC-uri!

20. #60 SP
    Vreau sa-mi cumpar Just Cause 3 XL Edition (cam am inteles c ala are TOATE DLC-urile) si nu-l gasesc fizic :/ ii doar digital?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast