Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 14 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 273

Thread: Battlefield: Hardline

1. #61 SP
    Member Hansel31's Avatar
    Daca vreti beta:

http://help.ea.com/en/contact-us/new...ne&platform=pc

Select Topic : Account Management
    About the issue : Need help with Hardline beta.

Next dreapta jos

Si cand raspund spuneti ca vreti sa faceti pre-order la BF hardline dar vreti sa incercati jocul mai intai si daca va pot ajuta in a va da beta.

am asteptat cateva secunde si mi-a pus ei jocu direct in origin gata pentru download , asta este treaba care merge sigur, numai ca trebuie sa astepti 60 de min sau ceva de genu pana intri in contact cu un reprezentat .. si cam atat

---------- Post added 16-06-2014 at 21:11 ----------

in legatura cu bf hardline... nu are treaba cu battlefield, si nici ca gameplay. Sincer am jucat decat o ora sau 2 cred.. maxim, dar nu as mai juca deloc. cum a spus si colegu de mai sus nu l-as mai juca nici gratis mi se pare o porcarie. Battleflied generatiile anterioare te cuceresc instant.. asta nici gand!

2. #62 SP
    Member cipvas's Avatar
    Amice. Pe mulți dintre noi ne interesa jocul(beta) pe console... Nu Pc.

3. #63 SP
    Member Hansel31's Avatar
    pai schimbi platforma.. pui pt ps4, si intra in contact cu un asistent.. cred ca este aceeasi metoda.. merita incercat oricum.

si iti inteleg aprecierea ta! poate pe unii ii interesa si acest info

4. #64 SP
    Junior Member alphacristi's Avatar
    merci Hansel31

5. #65 SP
    Member excess's Avatar

6. #66 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie unul Battlfield Hardline a fost cam singurul care mi-a atras atentia astazi la conferinta EA. Foarte bun... sper doar sa nu fie un single player story de 2-3 ore...

7. #67 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    pacat ca nu-l scot anul asta, o sa fiu nevoit sa cumpar COD-ul ala..

8. #68 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu vine cu nimic în plus faţă de BF4, din contră, grafica este mai proastă, eşti amabil să îmi spui ce vezi ft. bun la jocul ăsta.

9. #69 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Nu vine cu nimic în plus faţă de BF4, din contră, grafica este mai proastă, eşti amabil să îmi spui ce vezi ft. bun la jocul ăsta.
    Banuiesc ca nu joaca MP deloc.

10. #70 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by j0hnnyReaper View Post
    Banuiesc ca nu joaca MP deloc.
    What j0hnnyReaper said! In sfarsit vad si eu ceva SP mai bine gandit. Sper sa fie si un story pe masura...

11. #71 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar

12. #72 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

13. #73 SP
    vai de capul lui ..

14. #74 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Omul are dreptate. Nu cumparati jocurile la lansare. Ati vazut si voi in ultimii ani, mai ales anul asta cat de "bine" au mers jocurile in prima zi.

15. #75 SP
    de acord, dar tot nu trebuie sa fie un agarici cu spume la gura
    eu doar cu Witcher 3 ma mai prostesc sa-l cumpar la lansare .

16. #76 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Eu ii inteleg frustrarea.
    Nu e vorba doar de battlefield sau doar de €A, ci in general toate marile companii de jocuri profita de naivitatea unora dintre noi, cand scot un joc nou prostesc oamenii cu cateva clipuri cu "gameplay" iar acestia se aboneaza la preorder, apoi cand primesc jocul plang ca niste fetite...ba ca nu merg serverele ori ca jocul este sub asteptarile lor, ori are bug-uri etc....si partea cea mai trista/frustranta este ca oamenii nu se invata minte.
    Eu, sunt foarte bucuros ca se lanseaza un nou Battlefield si ca acesta este putin diferit, insa nu voi cumpara jocul pana nu ma conving ca isi merita banii.
    Ps: Fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii lui/parintilor.

17. #77 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am jucat beta, este un joc de ***.

18. #78 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Am jucat beta, este un joc de ***.
    +1

De acoed cu tine!

19. #79 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Mp-ul sau campania? Te rog elaboreaza.

20. #80 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Mp-ul sau campania? Te rog elaboreaza.
    Care campanie, parca beta a fost doar pt. multiplayer din cate imi aduc aminte?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 14 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast