nu vedem deja prea multe din jocul asta?! am vazut cam toate variantele de la fiecare jucator , X-Ray si fatalitatile tuturor , la ce naiba mai cumparam jocul? mai bine dadeau un demo cu 3 -4 luptatori decat sa ne arate tot jocul din start.
nu vedem deja prea multe din jocul asta?! am vazut cam toate variantele de la fiecare jucator , X-Ray si fatalitatile tuturor , la ce naiba mai cumparam jocul? mai bine dadeau un demo cu 3 -4 luptatori decat sa ne arate tot jocul din start.
Da. Candva in vara au zis. Cel mai probabil sfarsit de iulie sau in august cand nu prea sunt lansari
Nu stiu daca s-a mai postat, dar daca nu dau pre-order la joc, mai pot lupta cu Goro? poate printr-un dlc sau ceva..
tocmai ca e fighting game mi se pare ca s-a aratat prea mult. story modeul se joaca o singura data si e ceva ce a fost interesant doar de la MK 9. pt un fighting game mi se pare ca au aratat prea mult, noi nu mai avem ce descoperi.
Ideea e ca variatiile sunt una, miscarile speciale alta, dar daca te gandesti un pic mai in detaliu, nu au aratat nici macar 30% din joc.
Ce conteaza foarte mult, sunt miscarile normale ale personajului. Ce frame data au, cum se combina stringurile. Au high hits mid string care whiff-uie peste ceilalti? Cat de usor se pot combina pt a face un combo? Cat de rapide sunt pt a da punishes? Cum se combina cu miscarile speciale? Poti lega mai multe intre ele? Ce merge dupa? Ce resets poti avea, cat de usor poti incepe un combo si cat de creativ poti deveni cu combinarea miscarilor normale si speciale pentru a nu deveni jocul monoton?
Apoi, cum functioneaza mecanica de run si dash? Avand in vedere ca au scos dash-block-ul si au bagat run-ul, mecanica de combo s-a schimbat complet. Cat de usor poti sa te aperi anti-aer? Ce mecanici vor predomina in jocul asta? Run-ul? Jumpins?
Combina asta cu fiecare variatie a fiecarui personaj si pana la urma se observa ca ai chiar enorm de multe lucruri de descoperit.
In momentul de fata, cu tot ce au aratat, eu personal pot sa zic ca nu stiu nimic despre joc si despre cum se va juca. Lipsesc foarte multe detalii, si de-abia astept sa le aflu cand apare jocul.
Care este diferenta dintre varianta digitala Mortal Kombat X (59.99$) si Mortal Kombat X Premium Edition (80.99$)? Contine oare un Season Pass (cu viitoare caractere DLC) sau are in plus doar Kombat Pack-ul (la care habar n-am ce caractere sunt). Daca are cineva o lista completa cu ce contine, ar fi super. Thanks!
Versiunea premium contine Kombat Pack, cele 4 caractere bonus sub forma de dlc.
Kombat Pack grants early access to 4 new playable characters and skin packs
Bookmarks