Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 31 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 617

Thread: Mortal Kombat X

1. #221 SP
    Banned Templier's Avatar
    nu vedem deja prea multe din jocul asta?! am vazut cam toate variantele de la fiecare jucator , X-Ray si fatalitatile tuturor , la ce naiba mai cumparam jocul? mai bine dadeau un demo cu 3 -4 luptatori decat sa ne arate tot jocul din start.

2. #222 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Mai apare pe ps3!!?
    Pt ps3 si xbox360 au amanat pana la vara-nu se stie exact data.

3. #223 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Da. Candva in vara au zis. Cel mai probabil sfarsit de iulie sau in august cand nu prea sunt lansari

4. #224 SP
    Junior Member catalin0009's Avatar
    da, dar prin iunie parca

5. #225 SP
    Member ymess's Avatar
    Nu stiu daca s-a mai postat, dar daca nu dau pre-order la joc, mai pot lupta cu Goro? poate printr-un dlc sau ceva..

6. #226 SP
    da,
    dlc contra-cost

7. #227 SP
    Member Harkonnen's Avatar

Mortal Kombat X

E amanat. Va aparea cu siguranta dar mai tarziu

8. #228 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    nu vedem deja prea multe din jocul asta?! am vazut cam toate variantele de la fiecare jucator , X-Ray si fatalitatile tuturor , la ce naiba mai cumparam jocul? mai bine dadeau un demo cu 3 -4 luptatori decat sa ne arate tot jocul din start.
    Pentru ca este un fighting game si pentru ca nu au facut spoil la story mode.

9. #229 SP
    Banned Templier's Avatar
    tocmai ca e fighting game mi se pare ca s-a aratat prea mult. story modeul se joaca o singura data si e ceva ce a fost interesant doar de la MK 9. pt un fighting game mi se pare ca au aratat prea mult, noi nu mai avem ce descoperi.

10. #230 SP
    )

nu ti-a pus nimeni pistolul la cap sa te uiti la vreun trailer....
    cred...!?!?!?!

11. #231 SP
    Banned Templier's Avatar
    corect dar oamenii sunt curiosi din fire

12. #232 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Ideea e ca variatiile sunt una, miscarile speciale alta, dar daca te gandesti un pic mai in detaliu, nu au aratat nici macar 30% din joc.

Ce conteaza foarte mult, sunt miscarile normale ale personajului. Ce frame data au, cum se combina stringurile. Au high hits mid string care whiff-uie peste ceilalti? Cat de usor se pot combina pt a face un combo? Cat de rapide sunt pt a da punishes? Cum se combina cu miscarile speciale? Poti lega mai multe intre ele? Ce merge dupa? Ce resets poti avea, cat de usor poti incepe un combo si cat de creativ poti deveni cu combinarea miscarilor normale si speciale pentru a nu deveni jocul monoton?

Apoi, cum functioneaza mecanica de run si dash? Avand in vedere ca au scos dash-block-ul si au bagat run-ul, mecanica de combo s-a schimbat complet. Cat de usor poti sa te aperi anti-aer? Ce mecanici vor predomina in jocul asta? Run-ul? Jumpins?

Combina asta cu fiecare variatie a fiecarui personaj si pana la urma se observa ca ai chiar enorm de multe lucruri de descoperit.

In momentul de fata, cu tot ce au aratat, eu personal pot sa zic ca nu stiu nimic despre joc si despre cum se va juca. Lipsesc foarte multe detalii, si de-abia astept sa le aflu cand apare jocul.

13. #233 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Dayum, I'm playing this game for the story

14. #234 SP
    Senior Member Zero's Avatar

15. #235 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Press PLAY for spoliers

16. #236 SP
    Banned Templier's Avatar

17. #237 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Care este diferenta dintre varianta digitala Mortal Kombat X (59.99$) si Mortal Kombat X Premium Edition (80.99$)? Contine oare un Season Pass (cu viitoare caractere DLC) sau are in plus doar Kombat Pack-ul (la care habar n-am ce caractere sunt). Daca are cineva o lista completa cu ce contine, ar fi super. Thanks!

18. #238 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Versiunea premium contine Kombat Pack, cele 4 caractere bonus sub forma de dlc.

Kombat Pack grants early access to 4 new playable characters and skin packs

19. #239 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah, deci nu are un Season Pack inclus... Damn, 20$ pentru 4 caractere??! Enorm!

20. #240 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    pai asa era si la 9

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 31 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast