Eu nu am intalnit pana acum vreun joc region locked nici pe ps3 nici pe ps4 fie ele digitale sau hard copy. Am in jur de 200 si ceva de jocuri pe ambele platforme luate din 3 regiuni si le-am jucat fara probleme, dlc's included (atata timp ca dlc-urile erau si ele cumparate din aceeasi regiune cu jocul). Am jucat Mk 9 luat din EU pe cont de Us, Mk vs Dc si Injustice luate din US pe cont de UK si RO.
Cred ca se face o confuzie. MK X nu este region locked pe nicio platforma (cel putin SONY).
MK X are multiplayerul region restricted. in sensul ca nu poti juca online decat cu adversari din propria regiune, ceea ce tine foarte probabil de serverele regionale si din dorinta de a reduce eventualul lag, avand in vedere ca e vb de un joc care cere reactii foarte rapide. Acelasi tip de restrictie il au mai multe jocuri (spre ex MGS 4)
Una peste alta restrictia e valabila pentru pool-ul de adversari pe care ii poti avea, nu pentru jocul in sine.
Mortal Kombat X Will Not Allow Cross-Region Netplay | Shoryuken
PS: singurul joc de PS3-4 de care stiu ca a fost vreodata region locked e http://en.wikipedia.org/wiki/Persona_4_Arena
PPS: se pare ca ar mai fi fost si acest karaoke soft/game care e exclusiv ptr Japonia (Namco Bandai's Joysound Dive), dar... you get the point
Bookmarks