Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 31 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 617

Thread: Mortal Kombat X

1. #381 SP
    Junior Member exodoom's Avatar
    Vad ca omu' este din Bucuresti. Poti verifica un cod inainte sa platesti. Daca ai un android/iOS, poti sa-ti instalezi playstation app-ul si dai redeem de pe app.

2. #382 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Valabil doar pentru versiunea de PC

3. #383 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by cromad007 View Post
    off topic..gasesc la media galaxy psn cod de 25-35 lire? nu am card deci cam astea ar fi optiunile....vreau sa iau season pasul pentru mk
    Off: Poti Incerca si cdkeys.com. Au cele mai bune preturi ptr carduri de uk si au si o reducere suplimentara de 5% prin facebook.

On: pentru cei innebuniti dupa fatalitati se pot cumpara coins pentru fatalitati usoare de pe ps store.

PS: mi se pare nasol ca pe langa cei care au cumparat kollector's editions nici macar cei care au cumparat premium cu acel kombat pack inclus, tot nu au parte de toate skinurile. Destule costume sunt unlockable doar prin aplicatia mobila care apropos e momentan doar pe ios, unele sunt in kripta, si cel putin unul se poate cumpara separat de pe store.

4. #384 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    conteaza ce factiune aleg la inceput? si e posibil sa-l schimb mai incolo?

5. #385 SP
    dap. le poti schimba oricand dupa prima alegere. insa atunci cand incerci schimbarea primesti un mesaj care spune ca vei pierde ce ai castigat facand parte din factiunea in care te afli.

6. #386 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Gata mi-a sosit si mie de la altex , cine vrea sa Facem cateva lupte psn moldo_007 Am intrat in 1 factiune

7. #387 SP
    Senior Member siNcE's Avatar

Samurai Pack este disponibil pentru cine si-a activat Kombat Pack-ul (Shinnok, Eramc si Kitana)

8. #388 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pentru un joc de fighting... eu zic ca a fost decent story-ul. Normal ca se putea mai mult... dar la naiba, nu trebuie sa mai ramana ceva si pentru MK XI?

Eu nici nu stiu in cat timp l-am terminat... probabil 4-5 ore... dar macar nu m-a plictisit si am mai inteles si eu ceva din joc. M-a distrat ca personajele/caracterele din joc arata mai bine decat render-urile din filme... That's what next-gen is all about! Daca eram in locul lor, faceam totul in-engine, nu ma mai chinuiam cu filmuletele in care zici ca sunt din plastic.

9. #389 SP

10. #390 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, recunosc ca si eu ma asteptam la un final mai WOW, dar trebuie sa fim corecti si sa spunem ca la un joc de genul acesta, story-ul il joci asa, pe fast forward, sa mai intelegi cine cu cine si de ce. Da, sunt oricum multe caractere care lipsesc... mai sunt intrebari fara raspuns, dar... jocul si-a depasit stadiul de trilogie de mult. Ma tem ca la MK XI vom vedea si bunicii personajelor indragite jucand...

Btw, va recomand sa jucati MK X cu modifiers. Unele dintre ele sunt pur si simplu dementiale, si schimba complet jocul. Chiar sunt curios daca se poate juca online cu modifiers activate...

P.S. Cel mai fun mi s-a parut acela in care face tot ecranul tilt left/right... si cel in care la fiecare 2-3 secunde se intuneca ecranul si te bati "orbeste".

11. #391 SP
    uffff, I miss Baraka... and Noob

12. #392 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Culmea e ca te bati cu Baraka de cateva ori in story... ca si multi altii... chiar nu inteleg de ce nu sunt playable characters. Or pastra unlock-ul pentru un Komplet Edition sau... ?

13. #393 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Culmea e ca te bati cu Baraka de cateva ori in story... ca si multi altii... chiar nu inteleg de ce nu sunt playable characters. Or pastra unlock-ul pentru un Komplet Edition sau... ?
    Eu cred ca jocul va merge pe formula Capcom. Si cu siguranta vom vedea Kombat Pack 2 si poate chiar si Kombat Pack 3.
    Atata timp cat vor face bani din asta nu vad probleme.

14. #394 SP
    eeeeeiiii sa-i mai ia gaia.

pana mea ptr ce dam bani pe premium edition? ca sa mai dau si pe komplete peste 5 luni.

oricum, noob era favoritul meu. era asa cool.

15. #395 SP

16. #396 SP
    Junior Member ddevil's Avatar
    Salut, am cumparat si eu azi MKX pe ps4 . Dar cred ca e o problema la mine. Nu pot alege story mode. E optiunea cu rosu. A mai patit cineva asa? Eu am mai citit pe forum-uri dar multi spuneau ca e o problema pe pc mai mult.

17. #397 SP
    esti sigur ca a apucat sa se descarce tot continutul jocului? fiindca el instaleaza initial cativa gb si apoi restul de vreo 30 se instaleaza in background

18. #398 SP
    Sa instalat tot, am jucat cateva meciuri. Acum sa vad, am sters tot continutul, l-am instalat iar, si acum isi face update. Am mai patit ceva similar la Destiny. Si asa am rezolvat atunci problema.

19. #399 SP
    Quote Originally Posted by ddevil View Post
    Salut, am cumparat si eu azi MKX pe ps4 . Dar cred ca e o problema la mine. Nu pot alege story mode. E optiunea cu rosu. A mai patit cineva asa? Eu am mai citit pe forum-uri dar multi spuneau ca e o problema pe pc mai mult.
    Eu am avut problema asta. Am facut cont la WB is stanga jos, m-am logat si pe urma am avut access la Story mode.

20. #400 SP
    Ok, pai atunci am sa fac si eu asa. Multumesc Laurentiu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 31 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast