Cum fac rost de bani mai usor ?
Pana acum Parca in story se dau cei Mai multi
Krypt Unlockables - Mortal Kombat X Wiki Guide - IGN
fa si asta, eu am luat inca 70k de aici. cu toate astea, imi mai trebuie vreo 200.000 sa deblochez tot din krypta si nu mai imi dau seama cum pot face rapid. pe lupta iau maxim 300 koins, la tower la fel.
joaca cineva pe xbox one?
Joc eu pe xbox
Vedeti ca la editarea iconitei de profil fiecare optiune ofera bonusuri diferite, daca ai nevoie de koins poti alege din ce ai deblocat
Pentru rematch trebuie sa dai skip repede la sfarsitul meciului pana apuca adversarul sa dea quit
---------- Post added 20-04-2015 at 07:56 ----------
Pe consola am reusit sa ma loghez, in schimb pe ipad primesc eroarea 4, am incercat ieri toata ziua si nu am reusit
am auzit o chestie tare de la un coleg de munca care il joaca pe pc
poti sa-ti pui macro-uri pe combouri....
Daca ai tadtatura cu butoane de macro inregistrezi un combo
daca apesi pe ala nu mai tre sa faci fata spate pumn
e cam nasol asta pt mp
O sa fie nevoie sa iti pui cate doua butoane pentru fiecare macro, in functie de player one sau player 2 side. Asta mi se pare ceva destul la lame, daca era street fighter unde ai nevoie e combos link de 1 frame mai ziceam, dar Mortal Kombat ?! Cei care folosesc asa ceva ar trebui sa se lase de joc, sau din a respira.
Tonight boys? After 21:00 ?
BTW: Any Sub-zero fans?
SUB ZERO Cryomancer
Mid Screen / Corner: BX + X – EX Frost Hammer (DB▲) – Jump + ◻ - Ice Ball (DF▲) – Jump (U/F) + ◻ - FO + X - ◻+▲
Corner: B + ▲ – B + ▲ – B◻ +▲ – EX Ice Ball (DF▲) – Jump + ◻ - FO + X - ◻+▲
Cei cu PS4, si eventual joc luat de pe US, cum va merge online-ul? Eu pana acum am dat doar de meciuri cu 2-second-lag de nu poti lega 2 pumni, si numai tzarani care ori se pun la marginea ecranului si spameaza proiectile - si cu lag-ul asta nici macar teleport nu pot sa fac - ori sar incontinuu si again, la lag-ul asta nu pot face nimic.......
V-am adaugat pe cativa pe PSN.
Pe Xbox One a reusit cineva sa gaseasca macar un meci? Mie doar odata mi-a gasit si la ala cand era in "loading" a dat si crash jocul...
Eu pe xbox, in ranked 1v1 nu stau mai mult de 15-20 sec. sa gaseasca. Vezi daca si-a facut al 2-lea update.
http://www.consolegames.ro/forum/f11...1/#post1244484
am facut un thread separat pentru cei ce jucam de pe X1, poate ne strangem mai multi sa facem un room
Takeda Shirai Ryu (Combo Input)
Mid Screen: F◻ + ▲ + (▲+O) – Quick Phase (DBX) – Jump + ◻ - X + X – Spear Ryu (BF◻)
Mid Screen: B▲ + ◻ - EX Quick Phase (DBX) – Jump + ◻ - X + X – Spear Ryu (BF◻)
Laurentiu, mai bine postezi direct link la combo video, este mai simplu de inteles pentru majoritatea
In loc de "X + X – Spear Ryu" merge si "O - Spear Ryu" sau "B+▲-◻ - Spear Ryu" .
La fel si aici daca nu vrei sa folosesti versiunea enhanced.
Ironia ta fina ma deprima
mai bine explici ca la prosti daca stii sau taci din gura daca nu sau nu ai chef
Bookmarks