Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 31 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast
Results 481 to 500 of 617

Thread: Mortal Kombat X

1. #481 SP
    Banned Templier's Avatar
    nu prea cred ca se intelege ce spun. am spus doar comparativ cu story ul din MK 9 de data asta story ul nu este la fel de bun. cand vorbesc de un joc iau in calcul tot ce contine acel joc, cum e si story mode. voi tot taiati jocul in 2 parti. MK X are story mode si restul , tower, single player si multiplayer. inteleg ca unii iau jocul DOAR pentru MP sau SP dar din moment ce jocul contine si story mode , care a si fost promovat, cred ca au cam dat-o in bara de data asta. in plus introducerea atator personaje noi si scoaterea personajelor cu care ne-am obisnuit iarasi cred ca e un minus. Smoke, Cyrax, Sektor , Kabal, Noob , Sheeva , etc erau caractere cu care ne-am obisnuit iar fanii acestora au cam fost afectati.

2. #482 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Jocul asta e asa... un fel de Driveclub. El e bun acum, dar peste vreo 6-12 luni de DLC-uri, tweak-uri si addon-uri, va fi chiar foarte bun

3. #483 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    nu e mai bine ca au bagat caractere noi? Este cod si fifa daca vrei sa joci acelasi lucru. Daca ar fi fost multe caractere vechi atunci MKX ar fi fost numa un MK9 reskinned si cu alte fatalityuri si xray's.

4. #484 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Totusi joaca cineva online ? Dati un add , psnid : minimize

5. #485 SP
    Banned Templier's Avatar
    @ MonkY probabil ca ai dreptate dar asta ar fi insemnat sa astept un an si sa il iau atunci cu tot cu dlc urile care or sa apara pana atunci decat sa dau acum 240 lei + 25 Lire pe fiecare pack de jucatori

@Poison daca pentru tine echivalentul lui MK e Fifa sau COD pt mine echivalent ar fi Street Fighter sau DOA, prefer sa vb in continuare despre "mere" nu de "pere". nu am zis ca e rau ca au bagat caractere noi ci ma deranjeaza ca le-au bagat in locul altora, daca aveam un roster mai mare in care erau si astia noi pe langa cei vechi ar fi fost ideal asa jumatate sunt noi ceea ce nu e pe gustul meu.nu toata lumea joca cu Sub-Zero sau Scorpion.

6. #486 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    @ MonkY probabil ca ai dreptate dar asta ar fi insemnat sa astept un an si sa il iau atunci cu tot cu dlc urile care or sa apara pana atunci decat sa dau acum 240 lei + 25 Lire pe fiecare pack de jucatori

@Poison daca pentru tine echivalentul lui MK e Fifa sau COD pt mine echivalent ar fi Street Fighter sau DOA, prefer sa vb in continuare despre "mere" nu de "pere". nu am zis ca e rau ca au bagat caractere noi ci ma deranjeaza ca le-au bagat in locul altora, daca aveam un roster mai mare in care erau si astia noi pe langa cei vechi ar fi fost ideal asa jumatate sunt noi ceea ce nu e pe gustul meu.nu toata lumea joca cu Sub-Zero sau Scorpion.
    Omule, tu nu zici rau, dar gandeste-te cata munca era sa mai bage inca 5-6 personaje in joc ca sa multumeasca pe oamenii ca tine. Gandeste-te ca personajele alea au si ele trei variatii fiecare si da-ti seama cata munca era in plus. Si eu vroiam mai multe arene si macar un noob sau smoke, dar nu-i bai.

7. #487 SP
    Banned Templier's Avatar
    @clovnusor cata munca era ? lasa ca o sa ceara 25 Lire pt 4 personaje si o sa fie mai bine. uita-te bine la variatii ca sunt 2 miscari speciale care se schimba in rest miscarile raman aceleasi , ei nu au facut decat sa ia 6 miscari speciale si sa le imparta la 3.
    alta remarca : dpdv grafic jocul este impecabil dar vad ca din pacate au renuntat la "deteriorarea" caracterelor in functie de damage ul suferit. pacat ca era marfa asta in MK9.

8. #488 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Someone help?

Hotshot Johnny Cage: Unlocked by beating 10 survival games.

9. #489 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Laurentiu, ce varianta a jocului o ai (US sau EU)?

10. #490 SP
    Varianta EU.

11. #491 SP
    Pacat.

12. #492 SP
    Pacat este ca nu te-ai gandit inainte sa dai banii pe versiunea de US si nu esti singurul, mai sunt cativa colegi de pe forum care au facut aceeasi greseala. Am scris cu ceva timp inainte de lansare ca serverele de mp vor fi region locked.

13. #493 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Pacat este ca nu te-ai gandit inainte sa dai banii pe versiunea de US si nu esti singurul, mai sunt cativa colegi de pe forum care au facut aceeasi greseala. Am scris cu ceva timp inainte de lansare ca serverele de mp vor fi region locked.
    Poate sta in State.

14. #494 SP
    nu, nu. eu am gasit inca 3 romani cu jocul pe US. si mai erau cativa si de aici pe forum. voiam sa ajut si eu cum m-au ajutat si altii pe mine atat.

dar m-am gandit inainte sa dau banii si am concluzionat ca prefer sa-l iau din state.

15. #495 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Daca clanul in care esti castiga ce rasplata primesti?

16. #496 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    koins si level

17. #497 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Si ultimul faction kill.

18. #498 SP
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    nu, nu. eu am gasit inca 3 romani cu jocul pe US. si mai erau cativa si de aici pe forum. voiam sa ajut si eu cum m-au ajutat si altii pe mine atat.

dar m-am gandit inainte sa dau banii si am concluzionat ca prefer sa-l iau din state.
    Asta incercam sa punctez, te-ai limitat la a juca online doar cu 3-4 romani . Pentru ca jocul are unele conexiuni injucabile in EU , nici nu vreau sa ma gandesc cum se misca pe US.

19. #499 SP
    se misca bine, stai linistit. nu mi-am cumparat jocul ca sa joc cu romani in mod special. tu voiai sa punctezi ceva dar ai ratat subiectul discutiei

20. #500 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    B!tch!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 31 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast