Eu am facut precomanda acum 2 sapt la Altex la varianta Kollector's Edition, dar apoi am vazut si la GamerLand pre-comanda la varianta asta. Ideea e ca la GamerLand iti ofera in plus figurina cu Goro, nu porcaria aia de bandana. Cred ca o sa pastrez precomanda de la GamerLand pana la urma.
Ai grija aici pentru ca nu au acolo poza cu continutul cutiei, este doar o descriere care poate fi o traducere gresita. Editiile in sine au acelasi continut si din ce vad pe banner au bonus fizic doar un poster. Sa nu fie o confuzie intre "figurina Goro" si faptul ca "deblocheaza personajul Goro" in joc printr-un leaflet. Ma indoiesc ca au 2 figurine (Scorpion si Goro). Nu am vazut asa ceva nicaieri. Deci mare atentie la informatii gresite.
---------- Post added 07-03-2015 at 15:03 ----------
Se va suplimenta numarul de bandane, se incerca sa primeasca toata lumea. Momentan toate precomenzile sunt acoperite.
Stai sa inteleg. Pe fb am vazut ca Altex a zis ca doar precomenzile confirmate adica platite integral primesc bandana in limita a 200. Tu zici ca toate precomenzile ce vor fi livrate vor avea sau tot cele confirmate dar pot fi si mai mult de 200 insa neaparat platite integral?
Sunt 2 aspecte de confirmat aici:
1. A fost facuta o modificare de pret, este acum la noi in tara cu cel putin 20% mai ieftin decat in alte tari, in anumite locuri chiar 30%.
2. Am fost informat de Altex ca au implementat un nou proces de precomenzi care permite confirmarea direct prin email si am inteles ca nu necesita plata. I-am rugat sa intre pe acest site ca sa confirme. Acest lucru ar rezolva multe probleme, dar ii las pe ei sa explice mai mult.
Este eronat , bandana o vor primi doar cei care confirma si precomanda indiferente ca au platit sau nu .De sap.aceasta sa implementat un nou sistem de precomenzi automate. Cei care nu vor confirma ca doresc produsul clar nu vor primi nici bandana , acesta va fi transmisa automat catre urmatoare precomanda .
O data produsul ajuns in stoc , pentru toti cei care au selectat modalitate de plata ( la livrare ) se va trimite automat un email in care trebuie sa apasati un buton , prin care va da-ti acceptul pentru livrarea produsului . Pentru cei care au plati se va trimite doar confirmarea si produsul se va livra automat.
New Mortal Kombat X Images Confirm Mileena and Johnny Cage
New Mortal Kombat X Images Confirm Mileena and Johnny Cage - GameSpot
---------- Post added 14-03-2015 at 11:47 ----------
---------- Post added 14-03-2015 at 11:55 ----------
Mortal Kombat X Delayed on Xbox 360 and PS3 - GameSpot
Alta amanare, din fericire pt multi, doar pt PS3 si Xbox 360.
Avand in vedere ca iese pana si pe tablete, ma indoiesc profund ca nu va iesi pe Xbox 360 si PS3. La naiba, aproape sigur o sa apara si pe Wii U... Si la urma urmei, de ce nu?
Fighters - Mortal Kombat X Wiki Guide - IGN
---------- Post added 14-03-2015 at 23:04 ----------
Smoke =d>
Bookmarks