Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 31 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 617

Thread: Mortal Kombat X

1. #161 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    sper sa nu bage 10 personaje in DLC-uri
    Aveti idee ce include acel Kombat Pack? Oare este Season Pass-ul?
    11+Goro = 12

2. #162 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Eu am facut precomanda acum 2 sapt la Altex la varianta Kollector's Edition, dar apoi am vazut si la GamerLand pre-comanda la varianta asta. Ideea e ca la GamerLand iti ofera in plus figurina cu Goro, nu porcaria aia de bandana. Cred ca o sa pastrez precomanda de la GamerLand pana la urma.

3. #163 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Eu am facut precomanda acum 2 sapt la Altex la varianta Kollector's Edition, dar apoi am vazut si la GamerLand pre-comanda la varianta asta. Ideea e ca la GamerLand iti ofera in plus figurina cu Goro, nu porcaria aia de bandana. Cred ca o sa pastrez precomanda de la GamerLand pana la urma.
    Ai grija aici pentru ca nu au acolo poza cu continutul cutiei, este doar o descriere care poate fi o traducere gresita. Editiile in sine au acelasi continut si din ce vad pe banner au bonus fizic doar un poster. Sa nu fie o confuzie intre "figurina Goro" si faptul ca "deblocheaza personajul Goro" in joc printr-un leaflet. Ma indoiesc ca au 2 figurine (Scorpion si Goro). Nu am vazut asa ceva nicaieri. Deci mare atentie la informatii gresite.

---------- Post added 07-03-2015 at 15:03 ----------

Quote Originally Posted by Harkonnen View Post
    Numai daca o platim primim bandana si numai primele 200 comenzi indigerent de platforma
    Se va suplimenta numarul de bandane, se incerca sa primeasca toata lumea. Momentan toate precomenzile sunt acoperite.

4. #164 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Ai grija aici pentru ca nu au acolo poza cu continutul cutiei, este doar o descriere care poate fi o traducere gresita. Editiile in sine au acelasi continut si din ce vad pe banner au bonus fizic doar un poster. Sa nu fie o confuzie intre "figurina Goro" si faptul ca "deblocheaza personajul Goro" in joc printr-un leaflet. Ma indoiesc ca au 2 figurine (Scorpion si Goro). Nu am vazut asa ceva nicaieri. Deci mare atentie la informatii gresite.

---------- Post added 07-03-2015 at 15:03 ----------

Se va suplimenta numarul de bandane, se incerca sa primeasca toata lumea. Momentan toate precomenzile sunt acoperite.
    Stai sa inteleg. Pe fb am vazut ca Altex a zis ca doar precomenzile confirmate adica platite integral primesc bandana in limita a 200. Tu zici ca toate precomenzile ce vor fi livrate vor avea sau tot cele confirmate dar pot fi si mai mult de 200 insa neaparat platite integral?

5. #165 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Stai sa inteleg. Pe fb am vazut ca Altex a zis ca doar precomenzile confirmate adica platite integral primesc bandana in limita a 200. Tu zici ca toate precomenzile ce vor fi livrate vor avea sau tot cele confirmate dar pot fi si mai mult de 200 insa neaparat platite integral?
    Sunt 2 aspecte de confirmat aici:
    1. A fost facuta o modificare de pret, este acum la noi in tara cu cel putin 20% mai ieftin decat in alte tari, in anumite locuri chiar 30%.
    2. Am fost informat de Altex ca au implementat un nou proces de precomenzi care permite confirmarea direct prin email si am inteles ca nu necesita plata. I-am rugat sa intre pe acest site ca sa confirme. Acest lucru ar rezolva multe probleme, dar ii las pe ei sa explice mai mult.

6. #166 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    Este eronat , bandana o vor primi doar cei care confirma si precomanda indiferente ca au platit sau nu .De sap.aceasta sa implementat un nou sistem de precomenzi automate. Cei care nu vor confirma ca doresc produsul clar nu vor primi nici bandana , acesta va fi transmisa automat catre urmatoare precomanda .
    O data produsul ajuns in stoc , pentru toti cei care au selectat modalitate de plata ( la livrare ) se va trimite automat un email in care trebuie sa apasati un buton , prin care va da-ti acceptul pentru livrarea produsului . Pentru cei care au plati se va trimite doar confirmarea si produsul se va livra automat.

7. #167 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Deci confirmarea se face atunci la lansare?

8. #168 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    si pentru cei care deja au dat precomanda?

9. #169 SP
    Member cyrax's Avatar
    New Mortal Kombat X Images Confirm Mileena and Johnny Cage

New Mortal Kombat X Images Confirm Mileena and Johnny Cage - GameSpot

10. #170 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar

11. #171 SP
    Member cyrax's Avatar
    FUJIN ( stanga )
    Attached Images Attached Images 2828108-raidenfujinamulet.jpg

12. #172 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    F*ck yeah, I <3 Fujin!

13. #173 SP
    Member ymess's Avatar
    Daca ar fi playable Fujin si Shinnock ar fi super

14. #174 SP
    Member cyrax's Avatar

---------- Post added 14-03-2015 at 11:47 ----------

---------- Post added 14-03-2015 at 11:55 ----------

15. #175 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Mortal Kombat X Delayed on Xbox 360 and PS3 - GameSpot

Alta amanare, din fericire pt multi, doar pt PS3 si Xbox 360.

16. #176 SP
    Nu as fi surprins nici daca ar anunta ca nu il mai lanseaza deloc pe old-gen.

17. #177 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    o sa il lanseze. prea multi bani

18. #178 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Avand in vedere ca iese pana si pe tablete, ma indoiesc profund ca nu va iesi pe Xbox 360 si PS3. La naiba, aproape sigur o sa apara si pe Wii U... Si la urma urmei, de ce nu?

19. #179 SP
    ^Sunt aproape sigur ca este o intrebare retorica, in orice caz producatorii au abandonat prea repede(dupa parerea mea) platforma celor de la Nintendo.

Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    o sa il lanseze. prea multi bani
    Ai dreptate, foamea-i mare.

20. #180 SP
    Banned Templier's Avatar
    Fighters - Mortal Kombat X Wiki Guide - IGN

---------- Post added 14-03-2015 at 23:04 ----------

Smoke =d>

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 31 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast