Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 91 of 386 FirstFirst ... 41 81 89 90 91 92 93 101 141 191 ... LastLast
Results 1,801 to 1,820 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #1801 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    De 3 sezoane ma mențin in div 6 , pur si simplu nu vrea . Am probleme majore in apărare nu ma pot apăra de dribling si aici ma refer la driblingul ăla cu schimbări de direcție fara ca oponentul sa facă sprint . Am urmărit tutoriale si nimic , nu pot sa-mi dau seama cum fac sa intru direct la adversar sa-i iau mingea . La Pack nu am primit nimic bun , am dat quick sell

2. #1802 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Cel mai bun a fost Toivonen
    La mine cel mai bun era Ospina

3. #1803 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Dupa ce criterii se fac preturile pe market .... a crescut in cateva zile cu 1.5-2k pretul lui Aubameyang

4. #1804 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Eu aseară am jucat vreo 3 meciuri și am scos jocul...Când nu îți iese jocul nu are rost...mai sunt și momente din astea
    V-a picat ceva în pachetele primite?
    Lloris la cel de manager tasks si eu untradeable ceea ce e foarte nasol avand in vedere lipsa de importanta a portarului in jocul asta. Ori ca ai portar bronze, ori ca il ai pe Neuer tot aia e. Ca atare am aprox 50k coins blocate forever.

5. #1805 SP
    Member larry92's Avatar
    Quote Originally Posted by OlBlueEyes View Post
    De 3 sezoane ma mențin in div 6 , pur si simplu nu vrea . Am probleme majore in apărare nu ma pot apăra de dribling si aici ma refer la driblingul ăla cu schimbări de direcție fara ca oponentul sa facă sprint . Am urmărit tutoriale si nimic , nu pot sa-mi dau seama cum fac sa intru direct la adversar sa-i iau mingea . La Pack nu am primit nimic bun , am dat quick sell
    trebuie sa anticipezi miscarile lui , si incearca jockey ... eu progresez pe zi ce trece , eram bata ! mentionez ca Fifa 15 e primul Fifa care-l joc pe consola ...

6. #1806 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    A aparut un update dar nu vad pe nicaieri ce au reparat. Stiti voi ceva?

7. #1807 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Lloris la cel de manager tasks si eu untradeable ceea ce e foarte nasol avand in vedere lipsa de importanta a portarului in jocul asta. Ori ca ai portar bronze, ori ca il ai pe Neuer tot aia e. Ca atare am aprox 50k coins blocate forever.
    sa nu te superi pe mine, dar nu e tot aia... daca studiezi atent comportamentul portarilor o sa vezi ca nu e tot aia.. intr-adevar, la suturile pe jos de langa portar, majoritatea intra in poarta, insa sunt si exceptii.. Courtois de exemplu mi-a aparat 16 suturi din 17, si toate din ocazii clare... Leno al meu scoate mingi imposibile chiar si in situatii de 1vs 1... desi nu pare, valoarea portarilor chiar conteaza... de l;a intaltime, la pozitionare si reflexe...

8. #1808 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Vreau sa imi cumpar un atacant. Momentan il am pe Welbeck si pe Kone. Am echipa din BPL. Ce imi recomandati ? Ceva pana in 10k coins. Eu as vrea ceva pe viteza.

9. #1809 SP
    frate..de unde atatia coins?

10. #1810 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    Lewa picat in pack-uri si restul trading

11. #1811 SP
    ai timp

12. #1812 SP
    Am avut pana acum o perioada mai moarta la serv, asa ca am zis sa profit de ea

13. #1813 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by dieselro View Post
    Lewa picat in pack-uri si restul trading
    Din cate vad si DiMaria - first owner . Cel mai mult ai dat 141.000 pe Reus...

14. #1814 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Ce profit ai la trading ?

15. #1815 SP
    Nu imi merge Webapp-ul acum, in jur de 600k am in momentul asta.

De DiMaria uitasem ca mi-a picat

16. #1816 SP
    600k la transfer profit ? Am eu 710k si abia abia mi-am făcut o echipa cat de cat din BPL .

17. #1817 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Eu aseară am jucat vreo 3 meciuri și am scos jocul...Când nu îți iese jocul nu are rost...mai sunt și momente din astea
    V-a picat ceva în pachetele primite?
    Ce pachete?

18. #1818 SP
    Din cele 15/40 , depinde ce editie ai cumpărat .

19. #1819 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Eu am luat jocul editia normala cu consola in pachet..pana acum nu am primit nimic

---------- Post added 20-10-2014 at 17:04 ----------

Cine imi poate da si mie acel boost pe Xb one de la lvl 45 de 15x1000?...sunt la lvl 43..

20. #1820 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Inca odata:
    Nu se poate face gift cu boosturile de coins

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 91 of 386 FirstFirst ... 41 81 89 90 91 92 93 101 141 191 ... LastLast