Am cumpărat 4 cu 130k + Lacazette SIF la 2.100.000 . Poate am noroc sa primească amândoi UP .![]()
ai grija cu lacazzete Cristi . deja la 2 milioane e scump .
problema e si o repet ca anul trecut nu se stia ca se upgradeaza S/IF-urile . si de aia au crescut si de 10 ori , de exemplu lacazzete e de vreo 20 de ori mai scump ca la TOTW .
si se vor scoate toti jucatorii tinuti de toti pt profit pe piata , si sa nu fie un crack .. pt ca cine e nebun sa ia cu 3-4 milioane un atacant de 84 din Ligue 1 ?
oricum e ultimul mare cutremur in fifa 15 cred .
dar ce a fost anul trecut e posibil sa nu mai fie anul asta , deci mare grija cu lacazzete . nu mai zic daca EA face ceva utopic si NU ii da upgrade![]()
mai bine ramaneai la Sancez Benzema Pogba , sau Godin sau Isco ( ultimii 2 fiind la preturi mici pt ca in saptamana lor a iesit TOTY si nu le au crescut atunci preturile asa mult ) de a ajuns Miranda IF 84 si fara posibilitati de upgrade de 3 !! ori mai scump ca Godin SIF 86 . 2.100.000 fatza de 800.000
Nu e panica
A ajuns la 2,6m dar stai linistit ca sunt o gramada de nebuni care cumpara .
Cel mai rau imi pare de Pogba SIF , l am avut cu 1,4m..
iar e mentenanta...noi ce facem in timpul asta? ma plictisesc groaznic...![]()
Am spart aseara 75k pe 10 packuri de 7,5k cativa dubiosi buni de vandut si un IF Ashley, cu care mi-am scos in mare toata parlealanu mi-a mai picat un IF in pack-uri de anul trecut
hopa, unii stim sa ne jucam cu pivoti...
eu am apucat sa pun bid pe vreo 10 McGeady chiar inainte de a da astia jos serverele si acum nu stiu ce s-a intamplat...![]()
adi, daca esti pe x1, te-ai luptat cu mine..eu nu am avut decat 8k..asa ca nu mi-am permis decat 9 mcgeady
Da, pe X360 dar cred ca-i tot aia cu X1.
Am pus bid pe la 3400, cred ca am si luat vreo cativa...
Apropos, cine foloseste asta FUTBIN - *** 15 Prices | Find McGeady on FUTBin to reveal the lowest BIN, eu cam am impresia ca nu-i chiar ok ce afiseaza ei acolo. Aveti grija...
LE: Acum am vazut: cum ai luat 9 McGeady cu 8k ?
arata bine, 4.6k pe PS si intradevar cel mai mic BIN este 4.6k ...arata bine si i-am verificat tot timpul, arata 95% corect, f.u.t..bin
e cam ok..am urmarit si analizat..si este ok, cel putin update-ul cu lowest bin..
eu am luat McGeady cu 1200 cel mai scump...de la 650 la 1200
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks