La 9 goluri si 6 pase de gol , ce zici ? El jucand ST iar cardul lui fiind LM de 76... Eu zic ca merita upgrade... Acum, nu e nimic sigur.
Eu am luat 6.
As paria ca o sa fie de 81 if-ul.
La 9 goluri si 6 pase de gol , ce zici ? El jucand ST iar cardul lui fiind LM de 76... Eu zic ca merita upgrade... Acum, nu e nimic sigur.
Eu am luat 6.
As paria ca o sa fie de 81 if-ul.
oscilez intre a il lua si a lua inca un menezdar parca m-ar avantaja mai mult sa am jucatori diferiti ca nu stii la care prinzi upgradeul si dai lovitura
![]()
Asa e. Mai bn sa ai mai multe modele![]()
Eu am plecat de la 1 si am ajuns la 6. Am revandut cu cate 20k in plus pana am ajuns sa am 6Deci , practic nu am cum sa pierd.De castigat tot castig oricat ar valora. Totul a plecat de la 25k coins.
Am si eu o intrebare ..voua vii sa mai intamplat sa jucati o finala intr.o cupa si sa va iasa si dupa sa va zica ,ca ati castigat cupa da sa nu va dea nimic?
Eu am patit ieri in semifinala la cupa cu brazilieni... la 1-0 pentru mine a iesit ala in minutul 70-80. Am primit meci castigat.
Pai doar ce incepusem meciul ...si ma pus sa joc de la inceputul cupei ...si eu tot in cupa carnaval
Pentru amuzament:
Hitler reacts to the current state - Caption Generator
) insumeaza toate mizeriile , chiar tare! Hitler asta se confrunta cu toate problemele mondiale...in fifa nu ajunsese
Oare când va face up va tine cont de valoarea de la H2H, acolo lacazete are 82 menez 82 godin 85 isco 85 choupo doar 76
Bookmarks